Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!εχθες αλλαξα στον πυργο μου τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων.Μου τα εδωσε ενας φιλος μου με σκοπο να αναβαθμισω λιγο τον υπολογιστη μου.Με τον επεξεργαστη ολα καλα αλλα με την καρτα γραφικων δεν μπορω να την εγκαταστησω με τιποτα..!Ειναι xfx nvidia geforce 7600gt ddr3 256mb.Δεν μου δωσε καποιο cd για να το εγκαταστησω και ετσι εψαξα και βρηκα απο το ιντερνετ να κατεβασω αλλα οσες και να κατεβασα οταν αρχιζε το instalation,σταματαει κ λεει οτι δεν υπαρχει συμβατη συσκευη(κατι τετοιο)..Please help!!

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι είναι GeForce 7600? Ή δεν έχεις αυτήν την κάρτα ή διάλεξες λάθος driver. Κατέβασε το GPU-z για να δεις ποια ακριβώς κάρτα έχεις.

Αν/όταν πιστοποιήσεις ότι ειναι 7600 πήγαινε εδώ, διάλεξε στο Product Series "GeForce 7 series" + το λειτουργικό σου σύστημα και κατέβασε τους drivers.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι είναι GeForce 7600? Ή δεν έχεις αυτήν την κάρτα ή διάλεξες λάθος driver. Κατέβασε το GPU-z για να δεις ποια ακριβώς κάρτα έχεις.

Κοιτα να δεις τι εγινε!!Το χω κατεβασει το προγραμμα αυτο που ειπες..Και οταν το ανοιξα στο GPU διπλα εγραφε την παλια καρτα γραφικων.Κοιταξα σε διαφορα site και εδειχνε οτι για να εγκαταστησεις καινουργια πρεπει να σβησεις μεσω της προσθαφαιρεσης προγραμματων την παλια.Κ ετσι κ εκανα.Τωρα ανοιξα παλι το προγραμμα μετα απο χιλιες επανεκκινησεις που χω κανει τον η/υ και δεν γραφει τιποτα στο GPU.Και τωρα μου χει μονο γραμμενα τα PIxelfilrate,texture filrate,GPU clock,Memory.Καποια βλακεια εκανα?

Μηπως αυτη η καρτα γραφικων δεν παιζει με τα windows xp home edition και θελει τα windows 7?

Δημοσ.

Αφού αφαίρεσες τους παλιούς drivers έβαλες τους καινουριους? Ποια motherboard έχεις? Μήπως τυχόν ειναι ενεργοποιημένη και καποια ενσωματωμενη καρτα γραφικών. Θέμα συμβατότητας δεν τίθεται, ειδικά αν έχεις την 7600. Όλες οι παλιές κάρτες υποστηρίζονται απο τα ΧΡ. Αν ήταν καμία αρχαία ίσως να είχες προβλήματα στα 7, στα ΧΡ θα ήταν εντάξει.

Βγάλε ένα screenshot το GPU-z να δούμε.

Δημοσ.

Αφου δεν εχω cd πως θα τους περασω τους καινουργιους drivers?ASUS P5KPL-VM(S775,DDR2,VGA) ειναι η motherboard.

Πριν κανω απεγκατασταση τους παλιους drivers στο GPU-z μου τα ειχε ολα συμπληρωμενα.

Επισης να σε ενημερωσω οτι στο site nvidia.com οι drivers που κατεβασα ειναι για windows xp μονο που εγραφε.Τωρα κατεβαζω και για windows xp 64bit που γραφει.Μηπως και φταιει αυτο που δεν με αφηνει να κανω install τους drivers...

post-228648-0-92419400-1321565332_thumb.gif

Δημοσ.

Κατ'αρχάς ας σιγουρευτουμε οτι η ενσωματωμενη καρτα σου είναι απενεργοποιημένη. Κάνε επανεκίννηση το σύστημα σου και ενώ κάνει POST (ΠΡΙΝ ξεκινήσουν τα windows) πάτα το πληκτρο Del για να μπεις στο BIOS. Eκεί, στην καρτέλα Advanced διάλεξε την επιλογή Chipset --> North Bridge Configuartion και εκεί που λέει "Ιnternal Graphics Mode Select" επελεξε "Disabled" ώστε να απενεργοποιήσουμε την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.

Οι drivers που θα υπήρχαν αν είχες το CD, τους κατεβάζεις από το site της nvidia. Το ίδιο πράγμα είναι μόνο που από το site είναι και πιο πρόσφατοι. Εσύ δεν έχεις 64bit άρα μην κατεβάσεις drivers για Windows 64bit. Κατέβασε αυτούς.

Δημοσ.

Κατ'αρχάς ας σιγουρευτουμε οτι η ενσωματωμενη καρτα σου είναι απενεργοποιημένη. Κάνε επανεκίννηση το σύστημα σου και ενώ κάνει POST (ΠΡΙΝ ξεκινήσουν τα windows) πάτα το πληκτρο Del για να μπεις στο BIOS. Eκεί, στην καρτέλα Advanced διάλεξε την επιλογή Chipset --> North Bridge Configuartion και εκεί που λέει "Ιnternal Graphics Mode Select" επελεξε "Disabled" ώστε να απενεργοποιήσουμε την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.

Μολις το εκανα αυτο.Εκανα μετα Save and exit και μετα εσβησε η οθονη,εκανε 3 μπιπ ο υπολογιστης μετα ενα μπιπ ακομα,λιγο συνεχομενο,κ η οθονη ειναι σβηστη ακομα ενω ο πυργος ακουγεται να λειτουργει..

Α οκ καταφερα και το ανοιξα!Θα περασω τωρα τους drivers και θα σου πω..

Δημοσ.

Αυτό σημαίνει ότι την ενσωματωμένη κάρτα χρησιμοποιούσες τόσο καιρό. Η 7600 σίγουρα λειτουργεί και σίγουρα την έχεις συνδέσει?

Edit: ok!

Δημοσ.

Πηγα να περασω τους drivers αλλα παλι οταν παει να κανει install λεει οτι δεν υπαρχει συμβατη συσκευη.Τι εννοεις αν σιγουρα την εχω συνδεσει?μονο πανω στην μητρικη δεν ειναι να την κουμπωσω?Τον υπολογιστη τον εχω συνδεσει με την τηλεοραση,και την συνδεση την εχω κανει με την μητρικη με το κλασσικο καλωδιο με τα βιδακια και οχι πανω στον καρτα γραφικων.Πρεπει να συνδεσω τι τιποτα ακομα?Οταν εβαζα το καλωδιο HDMI στην τηλεοραση και στην καρτα γραφικων δεν μου εδειχνε τιποτα γι'αυτο την συνδεσα την οθονη με την μητρικη κατευθειαν.

Δημοσ.

Btw τι έκανες πριν και δουλεψαν όλα?

Αν όντως απενεργοποιήθηκε η ενσωματωμένη κάρτα (ελεγξε το), ανοίγοντας το GPU-z τι σου βγάζει τώρα?

Δημοσ.

Btw τι έκανες πριν και δουλεψαν όλα?

Αν όντως απενεργοποιήθηκε η ενσωματωμένη κάρτα (ελεγξε το), ανοίγοντας το GPU-z τι σου βγάζει τώρα?

Εννοεις πως τον ανοιξα τελικα τον υπολογιστη?Εκλεισα τον υπολογιστη,εβγαλα την καρτα γραφικων,την φυσηξα,την ξανακουμπωσα και τον ανοιξα μετα τον υπολογιστη και ανοιξε. Και παλι στο GPU-z μου βγαζει οτι εβγαζε και σε αυτο που σου στειλα.

Απενεργοποιηθηκε γιατι μετα εκανα παλι μια επανακιννηση(οταν ειδα οτι παλι δεν μου περασε τον driver) και ξαναπηγα να δω με το DEL αν ειναι disabled και ηταν στο disabled.

Μου φαινεται θα παω να αγορασω μια αυριο καινουργια για να τελειωνει η υποθεση..

Ευχαριστω παντως πολυ για την βοηθεια σου!

Δημοσ.

Η κάρτα έχει κάποια υποδοχή για τροφοδοσία πάνω της? Καποιο molex όπως έχει αυτή εδώ η 7600 (η ασπρη υποδοχή στο δεξί μέρος)?

Υπήρξε καποια στιγμή που στο GPU-z σου έβγαλε κανονικά το τι ειναι η κάρτα? Την κάρτα την έχεις δει να δουλεύει? Το ότι δεν εμφανίζεται τίποτα στο GPU-z ειναι εξαιρετικά δυσοίωνο. Μάλλον τίθεται θέμα καποιας ασυμβατότητας μεταξύ motherboard και κάρτας ή η κάρτα είναι εντελώς τελειωμένη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...