MostDef Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Όποιος έχει πρόβλημα μετά τη λήξη της εγγύησης τηλεφωνεί στο helpdesk της Apple για Ελλάδα 00800 44145417 http://www.apple.com/gr/support/ Δεν μιλάει καθόλου με τους μεταπωλητές/εισαγωγείς/service providers στην Ελλάδα. ...και το πρόβλημά του λύνεται! Εμένα σε unibody λευκό Macbook (πλαστικό) για ρωγμές θα μου αλλάξουν οθόνη, και top+bottom case. Δηλαδή όλο το εξωτερικό του Mac, ενώ είμαι 1 χρόνο εκτός εγγύησης. Βέβαια τραγικά τα πλαστικά τoυ Mac. αγορίνα μου είχε βγει AppleCare program δεν σου κάνανε χάρη.
nickolas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 αγορίνα μου είχε βγει AppleCare program δεν σου κάνανε χάρη. Mιλάω για το unibody λευκό Macbook, το τελευταίο μοντέλο δλδ που το σταμάτησαν στην τελευταία ανανέωση των Macbook. Για αυτόν δεν έχει βγει, μέχρι πριν λίγο καιρό τουλάχιστον, ανάκληση. Στους παλαιότερους λευκούς ναι είναι γνωστό και μάλιστα είχα κάνει χρήση της ανάκλησης.
katsikoula Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 παιδιά επειδή βρήκα και εγώ ένα ξεχασμένο από τον Θεό Ipod Nano 1st Gen 4GB στο πατάρι λέω να το πάω στην Info Quest στην Αθήνα για αντικατάσταση με ένα ωραίο 6th Gen. φαντάζομαι ισχύει ακόμα η ανάκληση σωστά? θα μου πουν τίποτα που δεν έχω απόδειξη αγοράς? πόσο καιρό θα πάρει η αντικατάσταση? 6 εβδομάδες? θα μου δώσουν σίγουρα το τελευταίο μοντέλο? υπάρχει κάποιος που να του δώσανε παλιό? συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά χάρηκα πάρα πολύ μόλις ανακάλυψα το ξεχασμένο ipod nano μου στο πατάρι!!!
msakis01 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 παιδιά επειδή βρήκα και εγώ ένα ξεχασμένο από τον Θεό Ipod Nano 1st Gen 4GB στο πατάρι λέω να το πάω στην Info Quest στην Αθήνα για αντικατάσταση με ένα ωραίο 6th Gen. φαντάζομαι ισχύει ακόμα η ανάκληση σωστά? θα μου πουν τίποτα που δεν έχω απόδειξη αγοράς? πόσο καιρό θα πάρει η αντικατάσταση? 6 εβδομάδες? θα μου δώσουν σίγουρα το τελευταίο μοντέλο? υπάρχει κάποιος που να του δώσανε παλιό? συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά χάρηκα πάρα πολύ μόλις ανακάλυψα το ξεχασμένο ipod nano μου στο πατάρι!!! Καλησπερα και χρονια πολλα. Προσφατα εδωσα και εγω ενα ipod nano 1 γενιας στο elite στην θεσσαλονικη,και ο χρονος αντικαταστασης εκανε περιπου 15 ημερες. Να σε ενημερωσω πως δεν μου ζητησαν αποδειξη και επισης μου εδωσαν ενα καινουργιο ipod 6 γενιας χρωματος ασιμη και μνημης 8 gb. Παντως ειλικρινα επαθα πλακα με το καινουργιο ipod σε σχεδιασμο τον υπεροχο ηχο , και ειδικα με τοις 18 επιλογες που μπορεις να το κανεις και ρολοι βαζοντας ενα ειδικο σχεδιασμενο λουρακι. Λοιπον προχωρα το και δεν πιστευω να εχεις καποιο προβλημα......
katsikoula Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και χρονια πολλα. Προσφατα εδωσα και εγω ενα ipod nano 1 γενιας στο elite στην θεσσαλονικη,και ο χρονος αντικαταστασης εκανε περιπου 15 ημερες. Να σε ενημερωσω πως δεν μου ζητησαν αποδειξη και επισης μου εδωσαν ενα καινουργιο ipod 6 γενιας χρωματος ασιμη και μνημης 8 gb. Παντως ειλικρινα επαθα πλακα με το καινουργιο ipod σε σχεδιασμο τον υπεροχο ηχο , και ειδικα με τοις 18 επιλογες που μπορεις να το κανεις και ρολοι βαζοντας ενα ειδικο σχεδιασμενο λουρακι. Λοιπον προχωρα το και δεν πιστευω να εχεις καποιο προβλημα...... χρόνια πολλά και σε εσένα φίλε! λοιπόν θα το πάω και εγώ αύριο στην Info Quest στην Συγγρού και ο Θεός βοηθός. θα σας γράψω όταν πάρω με το καλό το καινούριο. edit: μόλις πήρα τηλέφωνο στο service της Apple και μου είπαν ότι η συσκευή μου δεν καλύπτεται από το πρόγραμμα ανάκλησης καθώς το serial number ξεκινάει από 6 ενώ καλύπτονται μόνο αυτά που ξεκινάνε με 1-5. μήπως έχει κανείς παρόμοια εμπειρία? edit: πήρα τηλέφωνο την Elite στην Θεσσαλονίκη και ανέφερα το παραπάνω και μου είπαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι το πρόγραμμα ανάκλησης καλύπτει όλα τα iPod Nano 1st Gen ανεξαρτήτου Serial Number. edit: μόλις γύρισα από την Info Quest στην Συγγρού. το πήγα και το δεχτήκανε κανονικά (βέβαια δεν είπα τίποτα από τα παραπάνω). μου είπαν ότι περίπου σε 5 εβδομάδες θα έχω το καινούριο έκτης γενιάς. μάλιστα έκανα "παραγγελία" και για γαλάζιο χρώμα θα σας κρατάω ενήμερους. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2012 από katsikoula
takiskarditsa Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 παιδια σορρυ για την αργοπορια στην απαντηση αλλα τωρα στην αδεια βρηκα χρονο να ασχοληθω με το πσ. Λοιπον το ipod το εχω παρει απο την ανοιξη περιπου λιγο μετα το τελευταιο μου μηνυμα. δεν συναντησα κανενα προβλημα και το ipod ειναι σουπερ σε χρωμα ασημι. απλα μια ενημερωση οτι περνεις το ipod ''γυμνο''. Ουτε ακουστηκα ουτε καν κουτι. Λογικο οκ αφου ειναι απο ανακληση. και κατι ασχετο αλλα θα ηθελα να το πω πραγματικα δε μπορω να καταλαβω πως μετα απο τοσα χρονια ''θυμηθηκε'' η apple οτι η πρωτη γενια εχει προβλημα. Εχουν μπει ψιλοι στα αυτια μου οτι ή θελουν να πουλησουν αργοτερα τη πρωτη γενια σαν συλλεκτικο κομματι ή οτι τους εχουν μεινει πολλα ipod της τελευταιας γενιας απουλητα. ή κατι σχετικο με μαρκετινγκ τελοσπαντων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα