Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι πρόβλημα έχει...?

Παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με την ανακληση? Στο σαιτ της apple δεν είχε την Ελλάδα στις προς επιλογή για το πρόγραμμα χωρες

Έχει δες το ελληνικό σάιτ

Δημοσ.

Μια μικρή πιθανότητα για υπερθέρμανση της μπαταρίας.

Apple announced a replacement program for the iPod nano 1st Generation released between September 2005 and December 2006. Apple has determined that, in very rare cases, the battery in the iPod nano (1st generation) may overheat and pose a safety risk. [...]

This issue has been traced to a single battery supplier that produced batteries with a manufacturing defect. While the possibility of an incident is rare, the likelihood increases as the battery ages.

Apple recommends that you stop using your iPod nano (1st gen) and order a replacement unit, free of charge.

Δημοσ.

μια επιβεβαιωση... η μαλλον 2... η αλλαγη γινεται μονο στα εξουσιοδοτημενα κεντρα service ετσι? οχι σε ολα τα καταστηματα...

και 2ον, τι ακριβως ipod σου δινουν? δηλαδη... ipod nano τελευταιας γενιας?? ipod classic? ipod nano παλαιοτερης γενιας??

σκεφτομαι να το παω αυριο στην systemgraph μιας και πεφτει πιο κοντα μου οποτε να ειμαι σχετικα προετοιμασμενος... :)

Δημοσ.

πσσσ αυτά είναι. Ξέθαψα κ γω το νάνο μου :-D

πάω αύριο να δω τι θα μου πούνε. Δε πιστεύω να θέλει απόδειξη ? 200 χρονια μετά

και δίνουν νέο νανο ή ότι θες? Αν είναι να τους ζητήσω ένα galaxy s II :devil:

σκεφτομαι να το παω αυριο στην systemgraph μιας και πεφτει πιο κοντα μου οποτε να ειμαι σχετικα προετοιμασμενος... :)

lol και γω τη systemgraph στη μεσογείων είχα στο μυαλό μου να παω που μαι κ δίπλα. B)

Δημοσ.

Υπαρχει καμια σελιδα στο νετ να δουμε αν το ipod μας ειναi προς αντικατασταση η πρεπει να το παμε στο service?

Δημοσ.

Εστειλα το δικο μου σημερα στην θεσσαλονικη (στην γουναρη) με μια φιλη και της ειπαν ενα σωρο χαζομαρες! στην αρχη οτι δεν ξερουν τιποτα για το προγραμμα και να το παω εκει που το πηρα, μετα οτι δεν ισχυει το προγραμμα στην Ελλαδα,να τσεκαρω το s/n μεσω internet και δεν ξερω γω τι αλλο. Dεν μπηκαν καν στον κοπο να δουν το s/n!!! :angry: Στο τελος της δωσανε ενα τηλ (0080044145417) να παρει να συννενοηθει εκει. Για πειτε αντιμετωπισε κανεις σας το ιδιο προβλημα?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εγώ έδωσα 2 και δεν έχω παραλάβει τίποτα ακόμα, αυριο θα ρίξω τηλέφωνο στη Θεσσαλονίκη (γουναρη) Elite που ειναι το service.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...