agoraki_23 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθεια σας γιατί εδώ και πάρα πολύ καιρό δε βρήκα λύση. Έχω τη plasma τηελόραση samsung ps42c96h με 2 hdmi . Ο αποκωδικοποιητής funai dtr2205 που πήρα και το σύνδεσα δουλεύει μια χαρά me hdmi.Στη δεύτερη θύρα έχω σύνδεση τη κάρτα γραφικών του σταθερού pc με hdmi με τη τηλεόραση,δουλέυει και αυτό μια χαρά. Δε μπόρεσα ποτέ όμως να συνδέσω με hdmi και τα χω αναλογικά to playstation 3 που το πήρα πρόσφατα,σε οποιαδήποτε από τις 2 θύρες δε παίζει, to home cinema lg που έχω δε λειτουργεί με hdmi και αυτό και το χω με αναλογική εικόνα και ήχο,και επίσης το νέο μου network media player που παίζει από wifi ράδιο και έχει hdmi,με τη τηλεόραση δε συνδέθηκε ποτέ με hdmi με αναλογική εικόνα στη τηλεόραση το έχω και ήχο μέσω του home cinema. Να ρωτήσω τι μπορεί να φταίει και δε μπορώ να συνδέσω με hdmi αυτές τις συσκευές? Καμιά ιδέα κανείς τι να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μηπως θελει καποια ενεργοποιηση απο playstation3 οπως για παραδειγμα στο psp που για να δειχνει στην τηλεοραση πρεπει να το ενεργοποιησεις?Δυστυχως δεν εχω ps3 και δεν γνωριζω πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 αν το συνδεσεις με hdmi to ps3 τι γινεται?δε δειχνει τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agoraki_23 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ακριβώς!τπτ απολύτως δε δείχνει πρέπει να το συνδέσω αναλογικά για να παίξει. όπως και το home cinema το ίδιο και το media player μόνο ο αποκωδικοποιητής και h κάρτα γραφικών του πισι παίζουν από hdmi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Yπαρχει μια διαιδικασια για να γυρισει σε hdmi to playstation, αν θυμαμε καλα το ξεκινας κρατοντας συνεχεια πατημενο το κουμπι του power on μεχρι να ανηξει και να κλεισει και οταν ανηξει ξανα βλεπεις εικονα. Δεν το θυμαμαι ακριβωος ψαξτο στο google. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agoraki_23 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μα δεν είναι μόνο το ps3 φίλε μου,είναι τυχαίο το δε λειτουργεί το hdmi και στο home cinema και στο divx network media player? δε νομίζω...θέλω να πω δεν είναι θέμα ρυθμίσεων του ps3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 πάντως αν κάποιες συσκευές παίζουν στην ίδια hdmi πόρτα της TV και κάποιες άλλες όχι, δε φταίει η πόρτα της TV αλλά οι συσκευές. Εκτός αν η TV υποστηρίζει παλιότερη έκδοση του hdmi και οι συσκευές πιο νέα ή το ανάποδο (και δεν υπάρχει backward compatibility).. Το τι έκδοση hdmi υποστηρίζει η κάθε συσκευή θα το δεις στο manual της.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agoraki_23 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 ακριβώς μόλις έμαθα ότι η τηλεόραση μου υποστηρίζει έκδοση 1.2 και το home theater 1.3 και υπάρχει ασυμβατότητα. να ρωτήσω κάτι με ένα hdmi splitter όπως αυτό που υποστηρίζει 1.3 http://www.ebay.com/itm/330606114947?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 νομίζετε ότι θα αναγνωρίσει τη συσκευή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 ακριβώς μόλις έμαθα ότι η τηλεόραση μου υποστηρίζει έκδοση 1.2 και το home theater 1.3 και υπάρχει ασυμβατότητα. να ρωτήσω κάτι με ένα hdmi splitter όπως αυτό που υποστηρίζει 1.3 http://www.ebay.com/itm/330606114947?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 νομίζετε ότι θα αναγνωρίσει τη συσκευή? δεν υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agoraki_23 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 τι εννοείς δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας ακριβώς? αν πάρω το splitter? γιατί μέχρι και η lg με μέιλ μου είπε υπάρχει ασυμβατότητα των δύο συσκευών λόγω παλιότερης έκδοσης hdmi της τηλεόρασης και δε λύνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 δεν εχει σχεση αν το ενα υποστηριζει 1.3 και το αλλο 1.2.κατι αλλο κανεις λαθος και δε συνδεεται σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agoraki_23 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 δεν έχει σχέση λες το ένα με το άλλο.όμορφα ως εδώ. έτσι όπως συνδέω τον αποκωδικοποιητή funai dtr2205 στην hdmi της συσκευής και στην hdmi 1 της τηλεόρασης και παίζει κανονικότατα, το ίδιο κάνω και για την hdmi του home theater που τη συνδέω με την ίδια hdmi και δε δείχνει εικόνα στη τηλεόραση,ενώ με αναλογικά καλώδια δείχνει κανονικά στο av όμως. άρα υποθέτω δε κάνω κάτι λάθος. το θέμα είναι ψάχνω και στις ρυθμίσεις του home theater και δεν έχει τπτ για έξοδο βίντεο μήπως δεν είναι ενεργό το hdmi από εκεί όπως πχ μπορεί να γίνετε στο playstation. θα το δοκιμάσω και με το hdmi splitter ( που υποστηρίζει hdmi 1.3 ) που παρήγγειλα από ebay μήπως όντως είναι ασυμβατότητα και μετατρέπει το hdmi 1.2 της τηλeόρασης σε 1.3. πάντως μπορεί να παίζει ασυμβατότητα γιατί και το network media player που πήρα πάλι δε μου δείχνει εικόνα από hdmi που είναι καινούριο άρα έχει ανώτερη έκδοση hdmi από την 1.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα