Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγνωμη για την ακυρη μου ερωτηση αλλα εχω απελπιστει με την ερευνα αγορας τοσο καιρο. γενικα οικονομικα ειμαι λιγα ***τά και θελω να κανω μια αναβαθμιση απο pentium d 830 @3gz 5ετιας σε κατι καλυτερο. βρηκα εναν e6400 απο ebay στα 30 ευρω και δεν μου ηρθε ποτε τη γκαντεμια μου μεσα. λοιπον μεχρι 40 ευρω (μεταχειρισμενο) τι καλυτερο μπορω να αγορασω σε 775 απο εδω η απο οπουδηποτε?

σας ευχαριστω πολυ θα με ξεκουρασετε ειλικρινα

Δημοσ.

Κοιταξε στις αγγελιες,υπαρχουν απο διπυρινοι με 50 ευρω μεχρι και τετραπυρινοι με 70 ευρω(πιστευω οτι αξιζει να δωσει αλλα 30 ευρω για 4πυρινο).Απλα προσεξε αν ταιραζουν στη μητρικη σου

• Moderators
Δημοσ.

Κατ αρχας, πώς εισαι τοσο σιγουρος οτι ταιριαζει με το συστημα σου ο οποιοσδηποτε διπυρηνος που θελεις να σου προτεινουμε;

Δημοσ.

^ Exactly.

Πες μας ποια motherboard έχεις γιατι δεν είναι σίγουρο ότι υποστηρίζονται όλοι οι επεξεργαστές socket 775 από αυτήν που έχεις τώρα. Μην πάρεις 'καινούρια' CPU και δεν είναι συμβατή.

Δημοσ.

Ψάξε στις αγγελίες για φθηνό Qual core (τετραπύρινο) που να ταιριάζει στη μιτρική σου. Τώρα για 40ε δύσκολο, τουλάχιστον όμως έναν Q6600 στα 70ε πιστεύω να βρεις!

Δημοσ.

ωραια τα λετε ελπιζω να βρω κατι γιατι ολοι εχουν καβαλησει το καλαμι με τους διπυρινουσ 775 τετοια εποχη ... η μητρικη μου ειναι αυτη

http://www.asrock.com/mb/overview.gr.asp?Model=G31M-GS%20R2.0

να κανω μιαν ερωτηση; σε περιπτωση που το Mobo αυτο που εχω ειναι μουφα, για εναν τατραπυρινο/ η εναν Ε7500 και μια 5770 Gpu που εχω τι μητρικη να ψαξω να βρω μεταχειρισμενη σε DDR2 και σε τι τιμη και ποιο chipset;

Δημοσ.

ωραια τα λετε ελπιζω να βρω κατι γιατι ολοι εχουν καβαλησει το καλαμι με τους διπυρινουσ 775 τετοια εποχη ... η μητρικη μου ειναι αυτη

http://www.asrock.com/mb/overview.gr.asp?Model=G31M-GS%20R2.0

να κανω μιαν ερωτηση; σε περιπτωση που το Mobo αυτο που εχω ειναι μουφα, για εναν τατραπυρινο/ η εναν Ε7500 και μια 5770 Gpu που εχω τι μητρικη να ψαξω να βρω μεταχειρισμενη σε DDR2 και σε τι τιμη και ποιο chipset;

στο cpu support list λεει οτι υποστηριζει QXXXX οποτε ψαξε να βρεις στις αγγελιες καναν μτχ.

προσεχε μην παρεις degradιασμενο.

προσωπικη μου αποψη να τον ελενξεις πριν τον αγορασεις

Δημοσ.

στο cpu support list λεει οτι υποστηριζει QXXXX οποτε ψαξε να βρεις στις αγγελιες καναν μτχ.

προσεχε μην παρεις degradιασμενο.

προσωπικη μου αποψη να τον ελενξεις πριν τον αγορασεις

τι που πως ποτε, τι ειναι degradΙασμενο; ασε που φιλε μου πανω σ αυτη τη μητρικη εχω βαλει τον pentium d 830 που δουλευει στα 130watt και το support της Mobo λεει μεχρι 100wat και βιαζομαι να βρω καινουριο. αλλοστε το λεει dual core το μινιμουμ και οχι pentium d :8

Δημοσ.

τι που πως ποτε, τι ειναι degradΙασμενο; ασε που φιλε μου πανω σ αυτη τη μητρικη εχω βαλει τον pentium d 830 που δουλευει στα 130watt και το support της Mobo λεει μεχρι 100wat και βιαζομαι να βρω καινουριο. αλλοστε το λεει dual core το μινιμουμ και οχι pentium d :8

degradιασμενο σημαινει να του εχουν δωσει πολυ υψηλα ρευματα για τον ανεβασουν και πλεον ισως να μη μπορει να κρατησει ουτε την εργοστασιακη του συχνοτητα.

καλo θα ηταν πριν τον παρεις να του ριξεις ενα stress test μη τυχον και βγαλει κανα error ακομα και stock.

Δημοσ.

degradιασμενο σημαινει να του εχουν δωσει πολυ υψηλα ρευματα για τον ανεβασουν και πλεον ισως να μη μπορει να κρατησει ουτε την εργοστασιακη του συχνοτητα.

καλo θα ηταν πριν τον παρεις να του ριξεις ενα stress test μη τυχον και βγαλει κανα error ακομα και stock.

Μπορεις να μου δωσεις εναν τροπο με απλα λογακια πως θα το κανω αυτο; μου κοφτει μην αγχωνεσε ...

Δημοσ.

Μπορεις να μου δωσεις εναν τροπο με απλα λογακια πως θα το κανω αυτο; μου κοφτει μην αγχωνεσε ...

θα κατεβασεις το occt η το Linx και θα το τρεξεις.αμα δε πεταξει error εισαι ενταξει

ψαξε στο google να τα βρεις.

μπορεις να ζητησεις και screenshot με αυτα να εχουν τρεξει στο pc αυτου απο τον οποιο θα τον αγορασεις αλλα να ξερεις οτι παιζει και Photoshop.

και προσοχη στις αγγελιες γιατι πουλανε καμμενα και μετα κανουν τις παπιες.

Δημοσ.

θα κατεβασεις το occt η το Linx και θα το τρεξεις.αμα δε πεταξει error εισαι ενταξει

ψαξε στο google να τα βρεις.

μπορεις να ζητησεις και screenshot με αυτα να εχουν τρεξει στο pc αυτου απο τον οποιο θα τον αγορασεις αλλα να ξερεις οτι παιζει και Photoshop.

και προσοχη στις αγγελιες γιατι πουλανε καμμενα και μετα να κανουν τις παπιες.

ωχ με αγχωσες τωρα ...

Δημοσ.

ωχ με αγχωσες τωρα υπαρχει περιπτωση αν μου στειλει καποιος screenshot να ελενξω αν τροποποιοηθηκε απο τα attributes του αρχειου;

sorry δε γνωριζω αν γινεται κατι τετοιο και πως

Δημοσ.

Ρε παιδιά 70 ευρώ δεν είναι κάπως υπερβολικά για έναν μεταχειρισμένο επεξεργαστή που έχει βγει 5 χρόνια πριν?

Κατά πόσο μπορεί να αποδώσει καλύτερα όσο αφορά το Gaming (πχ Battlefield 3) από έναν διπύρηνο με μεγαλύτερη συχνότητα όπως ο E6750?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...