astymagos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Link στο skroutz.. διπλασια τιμή η μαύρη και παραπάνω τα αλλα χρώματα Link
newtech Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Link στο skroutz.. διπλασια τιμή η μαύρη και παραπάνω τα αλλα χρώματα Link Φιλε μου επιδει εχει μερικα μαγαζακια που ακομα την εχουν και θελουν να την δωσουν με 170€ δεν σιμενει οτι ειναι κ η αντικιμενικη τιμη αυτη Δεν βλεπω κατι το ιδιετερο (Announced: Feb 2, 2010) http://www.dpreview.com/products/fujifilm/compacts/fujifilm_z700exr και αν θυμάμαι καλα το πορτάκι αν παρει βρομια/χωμα.. αντίο 1) EXR Auto uses ISO 400 and 800 regularly and the image quality is not fantastic as compared to F200exr or F70exr 2) Although the zoom range is large (5X), the camera loses focus and the focusing speed is slow 3) No zoom in video 4) ISO not accessible from display, it is hidden in the sub-menus 5) No wide angle People looking for a stylish camera with excellent image quality should not turn to Z700exr. Sony TX7 would be a better choice. Αυτα.. παντος σαν τιμη συμπαθιτικη μου φενετε αν και γενικα εχουν πέσει οι τιμες τον compact!
p14767 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Link μια ερωτηση (λιγακι οφ τοπικ). πριν λιγο καιρο αγορασα κατι απο το αγγλικο ebay με διευθυνση πωλητη αγγλικη, αλλα το δεματακι οταν ηρθε ειδα οτι ειχε φυγει απο hong kong. πως ειμαστε καλυμμενοι οτι δεν θα μας τσακισει το τελωνειο οταν παραγγειλουμε κατι σχετικα ακριβο, νομιζοντας οτι ερχεται απο ευρωπη που δεν περναει τελωνειο και τελικα ερχεται απο ανατολη?
manosfp Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Βλέπουμε πριν παραγγειλουμε απο που θα στείλει ο πωλητής. Sent from my 4s using Tapatalk
newtech Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 μια ερωτηση (λιγακι οφ τοπικ). πριν λιγο καιρο αγορασα κατι απο το αγγλικο ebay με διευθυνση πωλητη αγγλικη, αλλα το δεματακι οταν ηρθε ειδα οτι ειχε φυγει απο hong kong. πως ειμαστε καλυμμενοι οτι δεν θα μας τσακισει το τελωνειο οταν παραγγειλουμε κατι σχετικα ακριβο, νομιζοντας οτι ερχεται απο ευρωπη που δεν περναει τελωνειο και τελικα ερχεται απο ανατολη? Πρεπει φιλε να δεις ΑΠΟ ΠΟΥ στελνει προιοντα... στο UK μας διχνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ ολους απο ASIA,EUROPE (incl UK) αλλα μπορουμε να δουμε και απο ΗΠΑ κτλ..
astymagos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Φιλε μου επιδει εχει μερικα μαγαζακια που ακομα την εχουν και θελουν να την δωσουν με 170€ δεν σιμενει οτι ειναι κ η αντικιμενικη τιμη αυτη Δεν βλεπω κατι το ιδιετερο (Announced: Feb 2, 2010) http://www.dpreview.com/products/fujifilm/compacts/fujifilm_z700exr και αν θυμάμαι καλα το πορτάκι αν παρει βρομια/χωμα.. αντίο 1) EXR Auto uses ISO 400 and 800 regularly and the image quality is not fantastic as compared to F200exr or F70exr 2) Although the zoom range is large (5X), the camera loses focus and the focusing speed is slow 3) No zoom in video 4) ISO not accessible from display, it is hidden in the sub-menus 5) No wide angle People looking for a stylish camera with excellent image quality should not turn to Z700exr. Sony TX7 would be a better choice. Αυτα.. παντος σαν τιμη συμπαθιτικη μου φενετε αν και γενικα εχουν πέσει οι τιμες τον compact! μην λεμε οτι θέλουμε.. Link εχει Super CCD EXR sensor..tuchscreen οθονη..5x zoom.. Average rating: 4.20 στο dpreview και δες τιμη που αγοράσανε..
newtech Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 μην λεμε οτι θέλουμε.. Link εχει Super CCD EXR sensor..tuchscreen οθονη..5x zoom.. Average rating: 4.20 στο dpreview και δες τιμη που αγοράσανε.. Φιλε μου εγω το εδωσα απο το DPreview Σου λεω την αποψη μου.. οτι δεν κοστιζει 170 επιδει τοσο την εχει το σκρουτζ.... Πριν το σκρουτζ τι κανατε αληθεια.. Ακου εκει να μην λεμε οτι θελουμε.. TOUCHSCREEN??? αυτα που σου εδωσα απο το dpreview ειναι!!! Για αυτο ειπα.. http://www.einfotech.com.au/shop/product_info.php?products_id=8333 Συμπαθτικη τιμη αλλα να μην ψαρονουμε με το skroutz αμεσως! Εγω με compact δεν ασχολουμε.. http://www.dwidigitalcameras.com.au/store/product.asp?idProduct=3147&utm_source=myshopping&utm_medium=cpc&utm_campaign=Digital+Cameras&utm_term=Fuji+Film+Finepix+Z800EXR+also+known+as+Fuji+Z800+EXR+Digital+Ca
astymagos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αφου και το αμαζον τοσο την εχει..και εχει touch screen..αυτος που γραφει αυτα που λες τις βαζει 4 στα 5. Πες μου μια καλυτερη σε αυτα τα λεφτα γιατι ψαχνω να παρω..οχι πιο πολλα megapixel..αλλα καλυτερη μηχανη.. Και απο που να παρω..να στελνει ελλαδα
newtech Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αφου και το αμαζον τοσο την εχει..και εχει touch screen..αυτος που γραφει αυτα που λες τις βαζει 4 στα 5. Πες μου μια καλυτερη σε αυτα τα λεφτα γιατι ψαχνω να παρω..οχι πιο πολλα megapixel..αλλα καλυτερη μηχανη.. Και απο που να παρω..να στελνει ελλαδα Α καλα.. αλλα λεω αλλα λες.. Σου ειπα οτι δεν ειναι καλη??? Δεν διαβαζεις τι γραφω? Γιατι δεν αποδεχεσε αυτο που σου λεει ο αλλος? Σου λεω οτι ΠΛΕΩΝ η αξια τις ΑΝΤΙΚΙΜΕΝΙΚΑ δεν ειναι 160 που ποσταρες οσ ΔΕΛΕΑΡ στο σκρουτζ! Ειπα οτι στα 90 ειναι καλη τιμη αλλα οχι ΜΙΣΗ τιμη επιδει την εχει ΔΙΠΛΑΣΙΑ το σκρουτζ.. και σου εγραψα και καποια -... ΥΓ το touchscreen στο εγραψα ΟΧΙ οτι δεν εχει αλλα ημαρτων να μου το δινεις ος ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡ φωτογραφικης! ΥΓ2 Ναι τα mpx δεν κανουν την μηχανη! ΥΓ3 Εγω θα σου βρω μηχανη? Πλακα μας κανεις? Ξαναλεω.. δεν καταλαβενεις και δεν δεχεσε.. ΟΚ θελεις η προσφορα σου να ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ .. οκ ειναι! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ! ΤΕΛΟΣ YΓ4 ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ!!!
astymagos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Εσυ μου εβαλεσ για μειωνεκτημα αυτο.. ISO not accessible from display, it is hidden in the sub-menus κανουμε διαγωνισμο προσφορας; Αν το οτι καθομαι και γραφω κατι για να βοηθησω καποιους που δεν ξερουν ή δεν εχουν χρονο εσενα σε χαλαει τι να πω..τελος απλα ειναι πιο ευκολο να κρινεις παρα να βρισκεις και να βοηθας
newtech Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Εσυ μου εβαλεσ για μειωνεκτημα αυτο.. ISO not accessible from display, it is hidden in the sub-menus κανουμε διαγωνισμο προσφορας; Αν το οτι καθομαι και γραφω κατι για να βοηθησω καποιους που δεν ξερουν ή δεν εχουν χρονο εσενα σε χαλαει τι να πω..τελος απλα ειναι πιο ευκολο να κρινεις παρα να βρισκεις και να βοηθας Δεν καταλαβες τιποτα ΝΑΙ σαφος και θα γραψω τα μιονεκτιματα.. τα οποια παρθικαν απο χριστη που την εχει απο το DPREVIEW Σε αυτο που σταθηκα ειταν που εγραψεσ οτι ειναι στην μιση τιμη Ειναι STOCK αυτο λεω!!! Δεν ειναι δυνατον η 800 να εχει 130 και η 700 160 http://www.skroutz.gr/s/282603/Fujifilm-Finepix-Z800EXR.html?keyphrase=+Z800EXR Αλλα σιγα μην παραδεχτεις καλητερα απαντας οτι θελεις.. ΟΚ εισαι θεος το ειπαμε.. Εγω ΟΦΕΙΛΑ να ενημερωσω οτι δεν ειναι τοσο η αξια της και καποια -... το οτι δεν ζοομαρει σε video ειναι μεγαλο - για μενα! οσο και η τιμη καμια σχεση με το skrouz.. αν και παλι δεν καταλαβενει οκ ΞΑΝΑΛΕΩ .. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.. ΠΟΥΘΕΝΑ!! ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΝΟΙΣΕΣ.. Απλα θελεις αυτο που ειπες να ειναι το τελειο.. ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
astymagos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δεν καταλαβες τιποτα ΝΑΙ σαφος και θα γραψω τα μιονεκτιματα.. τα οποια παρθικαν απο χριστη που την εχει απο το DPREVIEW Σε αυτο που σταθηκα ειταν που εγραψεσ οτι ειναι στην μιση τιμη Ειναι STOCK αυτο λεω!!! Δεν ειναι δυνατον η 800 να εχει 130 και η 700 160 http://www.skroutz.gr/s/282603/Fujifilm-Finepix-Z800EXR.html?keyphrase=+Z800EXR Αλλα σιγα μην παραδεχτεις καλητερα απαντας οτι θελεις.. ΟΚ εισαι θεος το ειπαμε.. Εγω ΟΦΕΙΛΑ να ενημερωσω οτι δεν ειναι τοσο η αξια της και καποια -... το οτι δεν ζοομαρει σε video ειναι μεγαλο - για μενα! οσο και η τιμη καμια σχεση με το skrouz.. αν και παλι δεν καταλαβενει οκ ΞΑΝΑΛΕΩ .. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.. ΠΟΥΘΕΝΑ!! ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΝΟΙΣΕΣ.. Απλα θελεις αυτο που ειπες να ειναι το τελειο.. ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Newtech θεε παρε την παε! δηλαδη καθε τι καινουργιο ειναι και καλυτερο?απο ποτε.. φυσικα και ειναι δυνατον η 800 να εχει πιο φθηνα Link και Link και δες και τα reviews
newtech Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Newtech θεε παρε την παε! δηλαδη καθε τι καινουργιο ειναι και καλυτερο?απο ποτε.. φυσικα και ειναι δυνατον η 800 να εχει πιο φθηνα Link και Link και δες και τα reviews Ξανα αλλα λες και αλλα απαντας.. σου ειπα 10 πραγματα και μου λες μονο το 1 ... Δεν σου ειπα οτι δεν ειναι VALUE δεν ειναι ΤΡΕΛΟ VALUE!!! Οκ? Θελεις να απαντισεις last? οκ Αλλα πιστευω ειναι καλο οταν υπαρχει κακη εντιπωση απο εναν χρηστη που την εχει αγωρασει.. να την ποσταρω!
astymagos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 με επεισες θα παρω αυτη.. Link αλλα μαλλον εσυ γραφεις μπας και πατησουμε εδω -----> Με 20 ευρώ ποτέ δεν έπαιρνες παραπάνω στο στοίχημα! Μόνο για τον μήνα Νοέμβριο!!!! http://ιιgoo.gl/eiQxn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα