dub Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 παιδιά έχω πάρει ένα αποκωδικοποιητη mpeg-4 και επειδή εχει μια Usb θύρα συνδεω εξωτερικο σκληρό δισκο και βλέπω ταινίες. Ειναι πολυ βολικό. Ομως οταν οι υποτιτλοι του βιντεο ειναι σε ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ αρχειο .srt βλέπω κινέζικα! Οταν ειναι ενσωματωμένοι τους βλέπω κανονικά. Έχει καποιος αυτό τον αποκωδικοποιητή ? Ξέρει το προβλημα αυτό και πως μπορώ να το λύσω?
veteranos123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Πιο αποκωδικοποιητη εχεις γιατι εχω και εγω εναν turbo x και δεν μπορω να δω ταινιες.Τι μορφη ειναι οι ταινιες που βαζεις?
dub Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 έχω τον turbo-x HD-2000. Οι ταινίες ειναι σε .avi. Διαβάζει επισης .mpg, .dat, .vob, .div, .mkv, .mjpeg, .ts, .trp, motion.jpeg. Eίναι μεγάλη ευκολία γιατί ξεμπέρδεψα με τα dvd. Συνδέω τον σκληρό δίσκο η ένα φλασάκι και βλέπω σε καλή ποιότητα. Απλά σε μερικές δεν ειναι ενσωματωμένοι οι υπότιτλοι και μου βγάζει κινέζικα.
veteranos123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Φτου εγω εχω τον απλο.Γιατι δεν ενσοματωνεις τους υποτιτλους στις ταινιες
dub Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 αυτό δοκιμάζω τώρα:να ενσωματώσω "μόνιμα" τους υπότιτλους στο βιντεο. Ανοιξα και σχετικό θέμα. Ομως θέλει ωρες ολοκληρες!!!
veteranos123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Πιο προγραμμα χρησιμοποιεις?Εγω χρησιμοποιω το avirecomp και σε μια οριτσα ειναι ετοιμες.Αλλα ειναι μονο για ταινιες avi
dub Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 και εγώ αυτό δοκιμασα σήμερα. Για μια ταινία 50 λεπτών μου κανε 3 ώρες!!! Ισως φταει που ο υπολογιστής μου είναι πολύύύ παληος και εχει αρχίσει να σέρνεται.
Redshift Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 με καποιο προγραμμα η ονλαιν εργαλειο αλλαξε την κωδικοποιηση των υποτιτλων του srt αρχειου σε utf8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα