timo63 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 42 λέξεις, οι 32 λάθος (76%), άντε να βγάλουμε τους τόνους και να το κάνουμε ατονικό, πάλι 6 οφθαλμοφανέστατα λάθη (14%). Μήπως να μάθουμε ελληνικά; Η υπεραπλούστευση (που εδώ και χρόνια σταδιακά μπαίνει στη ζωή μας) έχει ως μόνο αποτέλεσμα τα χάλια που βλέπετε στην Ελλάδα σήμερα. Κοίτα πόσο πιο ωραίο φαίνεται το κείμενο όταν είναι σωστό! πήγα σήμερα οι τιμές είναι καλές και οι προσφορές ισχύουν ακόμα.. αλλά τα ταμεία ήταν αδεία και μην ξεχνάτε το τεράστιο λειτουργικό κόστος που έχουν αυτά τα μαγαζιά ..μάλλον για φούντο πάνε όλα ..ο κόσμος έχει πλέον απ’ όλα και δύσκολα αγοράζει.... [/quote αααα μαλιστα η ορθογραφια σε μαρανε εσενα... απο εκει κρινεις τους ανθρωπους!! τωωρα μαλιστα θα παμε μπροστα μιστερ μπαμπινιωτη
Porg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 εκ παραδρομής δεν ανέφερα και τα Jumbo... Φτηνότερα απο τα jumbo δεν έχω βρει στην Ελλάδα. Σε τι προϊόντα αναφέρεσαι;
greekgamer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Στην ευτέλεια των no name προϊόντων αναφέρομαι
ipal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 τα jumbo δεν εχουν εγγυηση! πήραμε μια καφετιερα 10€ που στάνταρ χάλασε, πηγα μες τη χαρα για επιστροφή... πρωτη φορα το ειδα αυτο αλλα είχαν και ταμπέλα. αυτο περισυ, δε ξερω αν πλέον δινουν εγγυήσεις.
Ntinaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 τα jumbo δεν εχουν εγγυηση! πήραμε μια καφετιερα 10€ που στάνταρ χάλασε, πηγα μες τη χαρα για επιστροφή... πρωτη φορα το ειδα αυτο αλλα είχαν και ταμπέλα. αυτο περισυ, δε ξερω αν πλέον δινουν εγγυήσεις. τι ταμπελα?
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 τα jumbo δεν εχουν εγγυηση! πήραμε μια καφετιερα 10€ που στάνταρ χάλασε, πηγα μες τη χαρα για επιστροφή... πρωτη φορα το ειδα αυτο αλλα είχαν και ταμπέλα. αυτο περισυ, δε ξερω αν πλέον δινουν εγγυήσεις. Είχα πάρει τον Ιανουάριο μια ενδοεπικοινωνια της Fisser price 49.99 € απο τα Jumbo και πριν 1 μηνα χαλασε. Πηγα με την αποδειξη αγορας και μου λεει η κοπελα δεν υπαρχει εγγυηση. Της λεω γιατι ειναι σπασμενη ; μου απανταει γιατι δεν εχουν εγγυηση τα προιοντα που πουλαμε ...... Απαντηση δικη μου : Σε ποια χωρα ζεις ξερεις ; Ελλαδα ειμαστε οχι ΟΥΓΚΑΝΤΑ Πωλητρια : δεν εχει εγγυηση Εγω : Οκ ειναι 6:20 μεχρι τις 9 το βραδυ θα το συζητησουμε παρεα με το ΙΝ.ΚΑ . Μηπως εχεις καπου προχειρο το τηλεφωνο για να μην ψαχνω ; Πωλητρια : Μισο λεπτο να φωναξω την υπευθυνη Σκαει μια τυπισσα μου λεει τι και πως Τις λεω εγγυηση και αφου μιλαω για ΙΝΚΑ ολα καλα μου το αλλαξε και τελος
sattack Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 το εχω παθει και εγω αυτο με τα jumbo ("δεν εχουμε εγγυηση κυριε") και δεν προκειται ποτε να ξαναψωνισω απο εκει οτιδηποτε το μηχανικο/ηλεκτρονικο.
ipal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 τι ταμπελα? κατι σχετικά με τις αλλαγές-εγγυήσεις κλπ, δε θυμαμαι καν @gagas για καταγγελίες τα ειπα & εγω και μου ειπαν κανε οτι θέλεις... ισως γιατι το δικο σου ηταν επώνυμο? επισης λογικά εσυ θα ειχες και σερβις απο τον εισαγωγέα. εδω τα jumbo κανουν ΤΑ τέρατα: http://repo-zine.blogspot.com/search/label/Κατάστημα Jumbo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα