Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την δεδομενη στιγμη ομως δεν αναφερεσαι σε ανακριβειες του πωλητη...απλα σχολιαζεις την φατσα του πωλητη που προσφερθηκε να κανει τη δουλεια του...

προτεινω να σταματησει η συζητηση που ειναι και ασχετη με το πραγματικο νοημα του νηματος. η αληθεια ειναι οτι ο καθενας εχει διαφορετικες εμπειριες απο πωλητες και για το λογο αυτο και μονο δε θα καταληξει καπου. η αληθεια ειναι οτι μερικοι εχουν αποστραφει το ειδος του πωλητη γιατι βλεπουν ποσο αστοχοι ειναι ειδικα σε ατομα που δεν εχουν σχεση και τους λενε οτιναναι... και εγω εχω τυχει μπροστά σε τετοια γεγονότα και εχω αηδιάσει. Απο την αλλη μερικοι το βλεπουν πιο ανθρωπιστικα το θέμα, οκ αρκει να μην ειναι τυφλος ουμανισμος γιατι και αυτος γινεται αδικος. Σιγουρα το συγκεκριμενο σχόλιο που ξεκινησε και τη συζητηση ηταν αστοχο παντως.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και τωρα που τελειωσε η προσφορα ας βρουν ολοι οι εξυπνοι που εκραξαν καλυτερες τιμες σ'αυτα ..

Sharp Aquos LC-40LE820E 596e

Canon EOS 600D Kit 18-135mm IS 827e

Olympus XZ-1 344e

Olympus PEN E-PL 2 +14-42mm 428e

Philips HTS8160 526e

Bose Companion 3 Series II 253e

Toshiba 40WL768DG 743e

Philips HTS6120 248e

Sharp LC-40LE814E 40" 789e

Harman Kardon HS200 343e!!!!!!

Harman Kardon BDS 300 600 ή 700

Harman Kardon BDS 400 800e

LG HLX56S 395e

να κραζουμε οταν πρεπει.σιγουρα τις περισσοτερες φορες πρεπει αλλα και το παραμυθι με τον λυκο και τον ψευτη βοσκο θα υπαρχει παντα

Δημοσ.

και τωρα που τελειωσε η προσφορα ας βρουν ολοι οι εξυπνοι που εκραξαν καλυτερες τιμες σ'αυτα ..

Sharp Aquos LC-40LE820E 596e

Canon EOS 600D Kit 18-135mm IS 827e

Olympus XZ-1 344e

Olympus PEN E-PL 2 +14-42mm 428e

Philips HTS8160 526e

Bose Companion 3 Series II 253e

Toshiba 40WL768DG 743e

Philips HTS6120 248e

Sharp LC-40LE814E 40" 789e

Harman Kardon HS200 343e!!!!!!

Harman Kardon BDS 300 600 ή 700

Harman Kardon BDS 400 800e

LG HLX56S 395e

να κραζουμε οταν πρεπει.σιγουρα τις περισσοτερες φορες πρεπει αλλα και το παραμυθι με τον λυκο και τον ψευτη βοσκο θα υπαρχει παντα

μας τιμωρεις και μας τα λες τωρα; δεν το καταλαβα, κοιτουσες τοσες μερες το site τι εβρησκε ο καθενας και τωρα που δεν τα βρηκαν οσοι πηγαν τους τι λες;;; δε παει καλα ο κοσμος.... ας τα ελεγες οταν επρεπε, τι φοβοσουν οτι θα παμε να τα αγορασουμε και δεν ηθελες;

Πιστευω οτι εισαι υπαλληλος εκει και επιδη δεν περνεις bonus απο την πωληση ειδων στην τιμη κοστους, δε σε ενδιεφερε να το πεις σε κανενα, και μολις τελειωσε το κανεις για κραχτη... τελικά ειχε δικιο μου φαινεται ο αλλος για τους πωλητές του ΜΜ...

Δημοσ.

προτεινω να σταματησει η συζητηση που ειναι και ασχετη με το πραγματικο νοημα του νηματος. η αληθεια ειναι οτι ο καθενας εχει διαφορετικες εμπειριες απο πωλητες και για το λογο αυτο και μονο δε θα καταληξει καπου. η αληθεια ειναι οτι μερικοι εχουν αποστραφει το ειδος του πωλητη γιατι βλεπουν ποσο αστοχοι ειναι ειδικα σε ατομα που δεν εχουν σχεση και τους λενε οτιναναι... και εγω εχω τυχει μπροστά σε τετοια γεγονότα και εχω αηδιάσει. Απο την αλλη μερικοι το βλεπουν πιο ανθρωπιστικα το θέμα, οκ αρκει να μην ειναι τυφλος ουμανισμος γιατι και αυτος γινεται αδικος. Σιγουρα το συγκεκριμενο σχόλιο που ξεκινησε και τη συζητηση ηταν αστοχο παντως.

"το είδος του πωλητή" μάλιστα. Είμαι σίγουρος ότι όταν τους ρωτούσαν μικρούς τι θέλαν να γίνουν, λέγαν με περηφάνια "πωλητές σε γερμανικά πολυκαταστήματα".

Επαναλαμβάνω. Όταν δουλέψετε καμιά μέρα στην ζωή σας θα πάψετε να κατηγορείτε όσους προσπαθούν να βγάλουν το ψωμάκι τους.

Δημοσ.

"το είδος του πωλητή" μάλιστα. Είμαι σίγουρος ότι όταν τους ρωτούσαν μικρούς τι θέλαν να γίνουν, λέγαν με περηφάνια "πωλητές σε γερμανικά πολυκαταστήματα".

Επαναλαμβάνω. Όταν δουλέψετε καμιά μέρα στην ζωή σας θα πάψετε να κατηγορείτε όσους προσπαθούν να βγάλουν το ψωμάκι τους.

Εισαι ο κριτης των παντων, μπράβο...θα έπρεπε να ξερεις ότι το επάγγελμα διαμορφώνει χαρακτήρες όσο και αν σε πονάει αυτό, ο δικηγόρος...., ο ιερέας..., ο έμπορος ..., ο εφοριακός ... . Ο καθένας μπορεί να συμπληρώσει μόνος του τις τελίτσες ανάλογα με τις εικόνες του. ΦΥΣΙΚΑ και δεν ισχύει για όλους του επαγγέλματος΄και ΦΥΣΙΚΑ θα ισχύει τόσο περισσοτερο όσα χρόνια κάνει κάποιος το επάγγελμα! και πριν προλάβεις να μας τα σπάσεις και άλλο να σου πω ότι εγώ δεν έβαλα στις 3 τελίτσες μόνο αρνητικά σχόλια αλλά εσύ. Μπορεί ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ να ειναι και ΘΕΤΙΚΟ!!!! (την πάτησες!!!)

Δημοσ.

Εισαι ο κριτης των παντων, μπράβο...θα έπρεπε να ξερεις ότι το επάγγελμα διαμορφώνει χαρακτήρες όσο και αν σε πονάει αυτό, ο δικηγόρος...., ο ιερέας..., ο έμπορος ..., ο εφοριακός ... . Ο καθένας μπορεί να συμπληρώσει μόνος του τις τελίτσες ανάλογα με τις εικόνες του. ΦΥΣΙΚΑ και δεν ισχύει για όλους του επαγγέλματος΄και ΦΥΣΙΚΑ θα ισχύει τόσο περισσοτερο όσα χρόνια κάνει κάποιος το επάγγελμα! και πριν προλάβεις να μας τα σπάσεις και άλλο να σου πω ότι εγώ δεν έβαλα στις 3 τελίτσες μόνο αρνητικά σχόλια αλλά εσύ. Μπορεί ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ να ειναι και ΘΕΤΙΚΟ!!!! (την πάτησες!!!)

Ανάθεμα με...

Δημοσ.

να τη κανουν σωστα τη δουλεια τους,εκτος κι αν θες να λυπηθουμε το καθε λαμογιο απλα επειδη κανει δουλεια για να ζησει.

Δημοσ.

να τη κανουν σωστα τη δουλεια τους,εκτος κι αν θες να λυπηθουμε το καθε λαμογιο απλα επειδη κανει δουλεια για να ζησει.

Ρε ντινάρα δεν λέω αυτό, αναφέρομαι στον άλλο που γελούσε με την φάτσα του πωλητή επειδή προσφέρθηκε να τον βοηθήσει και ο πανέξυπνος έλληνας τον κορόιδεψε... Τι να λέμε τώρα.

Δημοσ.

Ρε ντινάρα δεν λέω αυτό, αναφέρομαι στον άλλο που γελούσε με την φάτσα του πωλητή επειδή προσφέρθηκε να τον βοηθήσει και ο πανέξυπνος έλληνας τον κορόιδεψε... Τι να λέμε τώρα.

δε νομιζω οτι ειπε κατι υποτιμητικο για το πωλητη,απλα γελασε με τη φατσα του οταν ειδε οτι ψαχνει για τη καλυτερη τιμη και δεν αγοραζει στα τυφλα οπως κανουν οι περισσοτεροι που ψωνιζουν απο τετοια μαγαζια.

εκει πας,σου λεει ο πωλητης παρε αυτο ειναι το καλυτερο στη καλυτερη τιμη της αγορας,και στανταρ σου χει δωσει τη μουφα σε αρκετα ακριβοτερη τιμη.

ειχα αγορασει μια 50αρα 666 ευρω απο ενα μικρο μαγαζι στο πειραια,και τυχαια παω στο κωτσοβολο και ρωταω γι αυτη τη τηλεοραση και μου λεει 899,και αποκλειεται να τη βρεις φτηνοτερα...

Δημοσ.

η φατσα του πωλητη ηταν "α, οκ, δεν θα μπορεσω να του πασαρω οτι ναναι, εχει μια ιδεα ο ανθρωπος", δεν εχω κατι με τους πωλητες, ισα ισα, χαιρομαι οταν καποιος μπορει να με εξυπηρετησει και να μου λυσει αποριες, οταν ομως εχει βρει τη δουλεια επειδη ειναι ανιψιος του ξαδερφου του μαγαζατορα, και οταν τον ρωτας αν η συσκευη υποστηριζει flash και σου λεει "ναι ναι εχει 5 ΜΡ καμερα" τοτε τι να πεις

και σταματα να απευθυνεσαι με ειρωνικα επιθετα προς εμενα, δεν θελω να στο ξαναπω

Δημοσ.

η προσφορα εληξε παιδια...friends now...κραταμε οποτε τις ελαχιστες αξιολογες εκπτωσεις,τους κακομουτσουνους ασχετους πωλητες,μια κοκκινομαλλα,και ολους εμας τους υπολοιπους που προσπαθει ο ενας να βαλει μυαλο στον αλλο....

Δημοσ.

Όποια προϊόντα είχαν αυτές τις προνομιακές τιμές, είχαν διπλα ταμπελάκι.Οπότε δεν παίζει το να σου πασάρουν κατι άσχετο.Πήγα χτες έτσι για βόλτα από το MEDIA MARKT του Αμαρουσίου, κι ενώ είχε αρκετό κόσμο στο κατάστημα, τα Ταμεία δεν είχαν κανέναν! Οπότε ή ο κόσμος ακόμα και τις προσφορές δεν τις αγοράζει, ή οι προσφορές δεν ήταν και τόσο δυνατές.Ή η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Δημοσ.

μας τιμωρεις και μας τα λες τωρα; δεν το καταλαβα, κοιτουσες τοσες μερες το site τι εβρησκε ο καθενας και τωρα που δεν τα βρηκαν οσοι πηγαν τους τι λες;;; δε παει καλα ο κοσμος.... ας τα ελεγες οταν επρεπε, τι φοβοσουν οτι θα παμε να τα αγορασουμε και δεν ηθελες;

Πιστευω οτι εισαι υπαλληλος εκει και επιδη δεν περνεις bonus απο την πωληση ειδων στην τιμη κοστους, δε σε ενδιεφερε να το πεις σε κανενα, και μολις τελειωσε το κανεις για κραχτη... τελικά ειχε δικιο μου φαινεται ο αλλος για τους πωλητές του ΜΜ...

σερλοκ χολμς μου εσυ..σ'ολα μεσα επεσες ρε τσακαλε.ψαχτο γιατι χαραμιζεσαι...

λοιπον,επειδη εισαι λιγο παλικαρι και δεν παιρνεις χαμπαρι γρηγορα αν βρω κατι καλο θα σε ενημερωσω :wub:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...