Themos3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 βρες γνωστο απο αθηνα ,παιρνεις στην ιδια τιμη 3tb=2x1.5 Usb3?Θα μπερδευτικες πιστευω..... Η τιμη ειναι super που βρηκε ο φιλος πιστευω. Πηγα μια βολτα απο MM Πυλαιας.Το απολυτο τιποτα....
kantaras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Usb3?Θα μπερδευτικες πιστευω..... Η τιμη ειναι super που βρηκε ο φιλος πιστευω. Πηγα μια βολτα απο MM Πυλαιας.Το απολυτο τιποτα.... λαθος μου δεν ειδα οτι ηταν usb3
lagman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Λογικά ναι γιατί πλένει τα πιάτα με μικρή ποσότητα νερού και δεν χρειάζεται να ζεσταίνεις 60-80λιτ νερό! Ευχαριστώ. Αν δει κανείς καμία καλη προσφορα σε μικρό πλυντήριο πιάτων ας πει Αναρωτιέμαι αν το σώμα λαδιού siemens καεί περισσότερο απο τα καινούργια ηλεκτρικά σώματα, μου είπε κάποιος ότι έχουν βγάλει κάτι νορβιγικα που καίνε λιγότερο απο κλιματιστικό. Στο media έχει ηλεκτρικά σώματα ;
BEBIS18 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 βρες γνωστο απο αθηνα ,παιρνεις στην ιδια τιμη 3tb=2x1.5 Τον έχει και αυτόν στην Λάρισα από 'τι θυμάμαι...θα πάρω τον Verbatim για αρχή και βλέπουμε
PaNtErAz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 ΣΤΕΛΝΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ MEDIA MARKT ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤOΝ ΕΧΟΥΝ 79 ΕΥΡΩ ΕΔΩ ΟΙ ΒΡΩΜΙΛΙΔΕΣ Ε με τόσες Cayene εκεί στον κάμπο...
IcemanGr71 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 συγγρου Και να σκεφτείς πριν 2 μέρες τον είχαν 89€ (Toshiba StorE Alu 1.5TB)....
c0prse_grinder Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 λιγο offtopic αλλα ειναι ολα τα λεφτα το βλεμα στη φατσα του πωλητη την ωρα που ερχεται να σε ρωτησει αν θες καποια διευκρινιση και βλεπει οτι τσεκαρεις τις τιμες που εχει το σκρουτζ και το πιο ωραιο ειναι οταν αυτο το κανεις στο iMac το τεραστιο και νομιζει οτι ενδιαφερεσαι για αυτο και ερχεται και βλεπει οτι στο σκρουτζ κοιτας για σκληρο δισκο :mrgreen:
plpapadopoulos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Η μούφα σε όλο της το μεγαλείο. Έτυχε να περάσω από το MoufaMarkt Αλίμου χτες, όταν πήγα να δω ένα φίλο. Το φαρμακείο της γειτονιάς, έχει καλύτερες τιμές και ΟΧΙ μεταχειρισμένα και ξανασυσκευασμένα πράγματα (όπως είχε ΑΡΚΕΤΑ τέτοια σε τιμές ίδιες με του καινούριου). Αυτά.
PaNtErAz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 λιγο offtopic αλλα ειναι ολα τα λεφτα το βλεμα στη φατσα του πωλητη την ωρα που ερχεται να σε ρωτησει αν θες καποια διευκρινιση και βλεπει οτι τσεκαρεις τις τιμες που εχει το σκρουτζ και το πιο ωραιο ειναι οταν αυτο το κανεις στο iMac το τεραστιο και νομιζει οτι ενδιαφερεσαι για αυτο και ερχεται και βλεπει οτι στο σκρουτζ κοιτας για σκληρο δισκο :mrgreen: XAxaxaxaxa Πες τα!!! Τους ηλίθιους τους πωλητές, που δουλεύουν για να ζήσουν! ΧΑΧαχαχαχαχα. Σκατοφάρα όλοι, παίρνουν 500 ευρώ και τολμάνε να σου μιλάνε κιόλας οι σκατόφατσες. Πολύ γέλιο η φάση μαζί τους. υ.γ. Έχεις δουλέψει ποτέ στην ζωή σου φίλε μου; Αν ποτέ δουλέψεις θα μάθεις να σέβεσαι τον κάθε εργαζόμενο. Αστείε.
ipal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 τα παιδια στα ΜΜ - αν και λιγο ξερολες, σκιζονται και βοηθάνε. καποιοι ειναι πρωην απο πλαισιο (τωρα που τους τρεχουν πιο πολυ αγνωστο ). μου εχουν κανει και τηλεφωνική κράτηση μια φορα, και καποιοι έλεγαν και τιμες απ το τηλεφωνο οταν επισημα δεν το εκανε το ΜΜ.
greekgamer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα, ούτε καταθέτω προσωπική άποψη. Αλλά: Έχω ορκιστεί οτι ΔΕΝ θα αγοράσω αβίαστα ποτέ τίποτα από: Praktiker Leroy Merlin Media Markt Θα πηγαίνω για απλό χάζεμα, για να πασπατεύω τα προϊόντα για να παίρνω νέες ιδέες και γενικά να αρχίζω από εκεί πάντοτε την εκάστοτε έρευνα αγοράς για κάτι που θέλω να πάρω για μια πρώτη ιδέα του τι παίζει στην αγορά. ΌΣΕΣ φορές πάτησα τον όρκο μου και ψώνισα κάτι που ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ αλλά μου φάνηκε λογική η τιμή του ή πίστεψα οτι δεν θα το έβρισκα αλλού, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ έβρισκα το ίδιο ή κάτι αντίστοιχο σε άλλο μαγαζί ως και 25% φθηνότερο (ακόμα και τοπικού χαρακτήρα -όχι πολυκατάστημα)
akis9117 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Usb3?Θα μπερδευτικες πιστευω..... Η τιμη ειναι super που βρηκε ο φιλος πιστευω. Πηγα μια βολτα απο MM Πυλαιας.Το απολυτο τιποτα.... Χθες είχε το ΜΜ City Gate, αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου, δεν τους παίρνεις πρώτα ένα τηλ για σιγουριά? Δεν το πήρα γιατι το verbatim το έχω συνηθήσει με δισκέτες όχι με σκληρούς οπότε ήμουν επιφυλακτικός.
c0prse_grinder Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 XAxaxaxaxa Πες τα!!! Τους ηλίθιους τους πωλητές, που δουλεύουν για να ζήσουν! ΧΑΧαχαχαχαχα. Σκατοφάρα όλοι, παίρνουν 500 ευρώ και τολμάνε να σου μιλάνε κιόλας οι σκατόφατσες. Πολύ γέλιο η φάση μαζί τους. υ.γ. Έχεις δουλέψει ποτέ στην ζωή σου φίλε μου; Αν ποτέ δουλέψεις θα μάθεις να σέβεσαι τον κάθε εργαζόμενο. Αστείε. ο σεβασμος δεν απαιτειται, κερδιζεται.. και οταν προσπαθει καποιος να μου πουλησει κατι λεγοντας ανακριβειες (μου χει τυχει πολλες φορες, και χαρακτηριστικο παραδειγμα η περιπτωση του παιδιου παραπανω που του πουλαγαν το zte skate για διπυρηνο), τοτε φευγει ο σεβασμος διοτι στην τελικη απλα προσπαθεις να βρεις την καλυτερη λυση για την τσεπη σου. Και καλο θα ηταν να λειπουν οι ειρωνικοι χαρακτηρισμοι, καθως δεν με ξερεις και δεν σε ξερω
anagnoct Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα πηγα σημερα στου Αλιμου και ειχε παρα πολλα Galaxy S με 249€
bakass Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 ο σεβασμος δεν απαιτειται, κερδιζεται.. και οταν προσπαθει καποιος να μου πουλησει κατι λεγοντας ανακριβειες (μου χει τυχει πολλες φορες, και χαρακτηριστικο παραδειγμα η περιπτωση του παιδιου παραπανω που του πουλαγαν το zte skate για διπυρηνο), τοτε φευγει ο σεβασμος διοτι στην τελικη απλα προσπαθεις να βρεις την καλυτερη λυση για την τσεπη σου. Και καλο θα ηταν να λειπουν οι ειρωνικοι χαρακτηρισμοι, καθως δεν με ξερεις και δεν σε ξερω την δεδομενη στιγμη ομως δεν αναφερεσαι σε ανακριβειες του πωλητη...απλα σχολιαζεις την φατσα του πωλητη που προσφερθηκε να κανει τη δουλεια του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα