Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα ρε παιδια δεν ξερω μεχρι ποτε θα επικροτουμε παραπλανητικες διαφημισεις και λανθασμενες πολιτικες εις βαρος μας.

Δηλαδη η τιμη κοστους για το media markt ειναι 20Ε φτηνοτερο απο την τιμη του skroutz(και αν..) ή το 200Ε κατω για ενα εκθεσιακο προιον?

Δεν λεω και γω εχω αγορασει και πιθανον να ξαναγορασω απο εκει αν βρω καμια πραγματικα καλη τιμη, ομως η κοροιδια παει και ερχεται και η προστασια καταναλωτη κοιταει απο την αλλη.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...

Τελος ειδα μια κοκκινομαλλα υπαλληλο που νομιζω οτι ερωτευθηκα.

...

Δεν κάνεις άλλη μια βόλτα για περαιτέρω έρευνα ... αγοράς;

Δημοσ.

Ένα μικρό πλυντήριο πιάτων καίει λιγότερο ρεύμα απο το να ανάβεις το θερμοσύφωνα για να ζεστάνεις νερό;

Λογικά ναι γιατί πλένει τα πιάτα με μικρή ποσότητα νερού και δεν χρειάζεται να ζεσταίνεις 60-80λιτ νερό!

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις γρήγορες απαντήσεις. Θα ψάξω στο κέντρο για dslr όπως με συμβουλεύουν όλοι.

το ΜΜ εχει βαλει παντως παλιότερα 2-3 πακέτα ΝΙΚΟΝ σε πολυ καλες τιμες ;)

Δημοσ.

Θυμάμαι κι εγώ 2 φτηνά σετ nikon σε σχέση με τα μαγαζιά του κέντρου.Τώρα είμαι επαρχία οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν έβγαλε κάτι. Σε λίγες μέρες που θα είμαι Αθήνα θα κοιτάξω

Δημοσ.

καλημερα σε όλους!!

η τιμη του toshiba ειναι οντως καλη. Εγω τον ειχα αγορασει γυρω στα 110 στην τοτε καλυτερη τιμη της αγορας. Αν και λιγο αργος αξιολογη αγορα.

Ειδε κανεις καμια αξιολογη τιμη σε tablet;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...