Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα format εχθες στον υπολογιστη και ενας φακελος εχει αποθηκευτει(στα αρχεια που κρατησα ως backup) σαν συντομευση.

(...συντομευση για το φακελο που ηταν στο σκληρο οπου εκανα format.)

Υπαρχει κανενας τροπος να ανακτησω τον φακελο αυτο;(ειναι αρκετα σημαντικος)

EDIT:Διαβαζω καποιες παλαιοτερες συζητησεις που ειχαν γινει εδω στο forum και βλεπω οτι ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα αφου εχω ξανα εγκαταστησει τα win.

Αν εχει καμια ιδεα κανεις...

αλλιως ok, δεν πειραζει.

Δημοσ.

Το βασικό είναι από εδώ και πέρα να ΜΗΝ χρησιμοποιείς τον δίσκο αυτό. Κάθε φορά που μπαίνεις στα win μειώνονται οι όποιες πιθανότητες ανάκτησης.

Θα αποσυνδέσεις τον δίσκο και θα τον συνδέσεις σαν 2ο σε άλλο υπολογιστή. Αν δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση σε άλλο pc προσπάθησε με το boot cd του active@ Boot disk suite (http://www.ntfs.com/boot-disk.htm).

screens_data_recovery.gif

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ micos000.Ειχα απογοητευτει(και συμβιβαστει) και αυτες τις 2μερες χρησιμοποιουσα κανονικα τον σκληρο.

Αρα,πλεον ειναι μαλλον αδυνατο να ανακτηθουν αυτα που ηθελα.

Το προγραμμα που μου προτεινεις ειναι επι πληρωμη ε?

Δοκιμασα αρκετα free προγραμματα, τις προηγουμενες ημερες αλλα δεν εγινε τιποτα.

Δημοσ.

Εξαρτάτε, αν τα αρχεία που ψάχνεις ήταν προς το τέλος του δίσκου ίσως να μπορέσεις να ανακτήσεις μερικά.

Ναι, το πρόγραμμα είναι με πληρωμή.

Δημοσ.

Καλησπέρα... Εγώ εχω το recuva και μετά απο 1 μηνά χρήσης του υπολογιστή κατάφερα να επαναφέρω ΟΛΕΣ τις ταινίες και τραγούδια που είχα πριν να κάνω format αλλά το μονό πρόβλημα είναι οτι εμένα μου είχε κάνει 4 ώρες για να διαβάσει όλων τον σκληρό αλλά άμα λες ότι είναι σημαντικά τότε αξίζει η αναμονή (θα σε βοηθήσει πολύ αμα θυμασε και τι μέγεθος ήταν τα αρχεία στο περίπου γιατί σε μερικά μπορεί να μην σου λέει ονομασίες αλλα αριθμούς)....

Δημοσ.

Δυστυχως,δεν καταφερα τιποτα.

evoracing,με το recuva ειχα δοκιμασει απο την αρχη αλλα δεν βρηκε τιποτα(απο αυτα που ηθελα).

Δεν πειραζει...τι να κανουμε...?

Δημοσ.

ψάξτο λίγο πάντως μην απογοητεύεσαι.. αν και δεν έχω δοκιμάσει κάτι γιατι συνήθως τα δεδομένα μου δεν είναι σημαντικά :P εχω ακούσει οτι οι τεχνικές με software μπορούν να επαναφέρουν τα αρχεία μέχρι και 6-7 format μετά... δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αλλα σίγουρα απο 1 format δεν νομίζω να χάνονται τόσο έυκολα...

Δημοσ.

καλησπερα

Φιλε προχθες χρειαστηκε να επαναφερω κατι δεδομενα(136 GB)

Δοκιμασα το EASEUS Data Recovery Wizard και εμεινα αφωνος

Δημοσ.

καλησπερα

Φιλε προχθες χρειαστηκε να επαναφερω κατι δεδομενα(136 GB)

Δοκιμασα το EASEUS Data Recovery Wizard και εμεινα αφωνος

Aυτο που αναφερει ο φιλος το εχω δοκιμασει αρκετες φορες και βασικα σε αφηνει οντως αφωνο!!!

Πιστευω πως θα σου βρει αυτο που θες καθως εχει και επιλογες στο τι ειδους αρχειο θα ψαξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...