Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να βαλω ενα πακετο connx με 24αρα συνδεση ιντερνετ ενω στην περιοχη μου οι υποδοιμες να υπαρχουν σε 8mbps πληρωνωντας την ιδια στιγμη 24mbps και οχι 8mbps συμφερει?

Δημοσ.

μιλαω και στους δυο σας δεν ειπα οτι υπαρχει 8αρι αλλα οταν πηρα στον οτε μου ειπαν οτι στην περιοχη που μενω οι ταχυτητες δεν ξεπερνουν τα 8mbps ενω το πακετο ειναι με 24αρι!

Δημοσ.

μιλαω και στους δυο σας δεν ειπα οτι υπαρχει 8αρι αλλα οταν πηρα στον οτε μου ειπαν οτι στην περιοχη που μενω οι ταχυτητες δεν ξεπερνουν τα 8mbps ενω το πακετο ειναι με 24αρι!

Aν κατεβάζεις και θέλεις όσο μεγαλύτερη ταχύτητα γίνεται πας σε 24αρι (μη βαλεις με την καμια conn-x tv), αλλιώς βάλε 2. Διαφορετικά ψαξε για εναλλακτικό πάροχο που ενδέχεται να προσφέρει 4 ή 6 Mbps.

Δημοσ.

αφού ξέρεις ότι θα πιάνεις 8mbps πιστεύω κάποιος εναλλακτικός σε συμφέρει περισσότερο αφού ο οτε τσιμπάει στις τιμές του και παράλληλα δεν θα πιάνεις και μια τρομερή ταχύτητα

Δημοσ.

στη θέση σου θα κοιτούσα για hol που έχει πακέτο για 6Mbps ή ακόμα καλύτερα cyta που έχει στα 8Mbps με δυνατότητα να το προσαρμόσεις στα μέτρα σου με πολλά πακέτα ομιλίας.

δεν ξέρω αν άλλες εταιρίες υπάρχουν αντίστοιχα πακέτα

Δημοσ.

δεν μπορω να φυγω ετσι απο τον οτε εχω ακουσει οτι και η hol και η cyta δεν εχουν καλη εξηπυρετηση σε περιπτωση προβληματος και οτι τον οτε τον εμπιστευομαι πολυ ολα αυτα επειδη δεν εχω ακουσει καλα λογια για αλλους παροχους

Δημοσ.

πλέον κάποιοι εναλλακτικοί έχουν φτάσει στο επίπεδο του οτε και μάλλον τον έχουν ξεπεράσει κιόλας.

εγώ έχω forthnet πολύ καιρό και από εξυπηρέτηση πελατών δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

στην περιοχη μου που ειχαν forthnet μονο αρνητικα σχολια ακουω για αυτο επισης σκεφτομαι οτι αφου στην περιοχη μου δεν πιανω 24αρι και σε αλλες υπηρεσιες για μερικα ευυρω διαφορα δεν αξιζει να αλλαξω αλλα για να το σιγουρεψω ξερετε που μπορω να δω την συνδεσιμοτιτα της hol η αλλων υπηρεσιων εκτος του οτε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...