STAMATIS BAKOULIS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 αν μου βρεις με 50 ευρω κινητο με καμερα 5mp θα το παρω φιλε μου!!
Redshift Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 εχω το c5-00 3mp καλο τηλεφωνακι, το μονο ψιλοθεμα που εχει ειναι η ενταση ηχου του ακουστικου του,πολλες φορες στον δρομο ζοριζομαι να ακουσω τον αλλο
abc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 δεν νομιζω φιλε πρεπει να εχει πολυ καλη ποιοτητα σαν κινητο δεν νομιζω να εχει ξεφλουδισματα!!σκεφτεσε να το παρεις??πηγα μια βολτα απο γερμανο και το ειχε συσκευη 164 ευρω!!μαλλον θα το χτυπησω...... Το πλαίσιο το έχει 159 πάντως! Είναι από τα σταμπαρισμένα κινητά αλλά θα δω, ίσως περιμένω λίγους μήνες ακόμη! Ότι είναι κουκλί, είναι και παραείναι για όσους ψάχνουν κλασσικό στυλ κινητού! :rolleyes: εχω το c5-00 3mp καλο τηλεφωνακι, το μονο ψιλοθεμα που εχει ειναι η ενταση ηχου του ακουστικου του,πολλες φορες στον δρομο ζοριζομαι να ακουσω τον αλλο Χμμμμμ... Στον ήλιο η οθόνη του φαίνεται καλά; Γιατί δεν έχει καλές γωνίες θέασης και φοβάμαι μην έχει προβλήματα και με τον ήλιο!
ravend Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 αν κατάλαβα καλά έχετε μπλέξει τα c5.ο topic starter αναφέρεται στο http://www.gsmarena.com/nokia_c5_5mp-4019.php το οποίο είναι σχετικά τίμιο για τα λεφτά του,η οθόνη του δεν είναι κ η καλύτερη στην αγορά αλλά τα πλήκτρα του είναι πολύ βολικά κ έχει καλή μπαταρία. τώρα αν σου κάτσει ένα e52 (120e μεσο ορο στις αγγελίες) τσίμπα το με κλειστά μάτια,πολύ δυνατό κινητό,γρήγορο,με πεντακάθαρη οθόνη και ατελείωτη μπαταρία,κάμερα σχετικά μέτρια στα 3,2 αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός του. το ασημένιο χρώμα δεν ξεβάφει καθόλου,το έχω σαν βασικό κινητό απο όταν βγήκε κ είναι ακόμη σαν καινούριο,μου έχει πέσει κάτω άπειρες φορές κ έχει μόνο μερικά μικρά σημαδάκια στο αλουμίνιο ενω η οθόνη μου δίνει την εντύπωση πως δεν χαράζει για κανέναν λόγο. καλή φάση είναι κ το elm της sony αλλά δεν γνωρίζω αν παρουσιάζει τυχόν προβλήματα. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_elm-3057.php
STAMATIS BAKOULIS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 κατατοπιστικοτατος εισαι φιλε μου!!!να εισαι καλα....σε ευχαριστω πολυ!!
Redshift Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 αν κατάλαβα καλά έχετε μπλέξει τα c5.ο topic starter αναφέρεται στο http://www.gsmarena.com/nokia_c5_5mp-4019.php το οποίο είναι σχετικά τίμιο για τα λεφτά του,η οθόνη του δεν είναι κ η καλύτερη στην αγορά αλλά τα πλήκτρα του είναι πολύ βολικά κ έχει καλή μπαταρία. τώρα αν σου κάτσει ένα e52 (120e μεσο ορο στις αγγελίες) τσίμπα το με κλειστά μάτια,πολύ δυνατό κινητό,γρήγορο,με πεντακάθαρη οθόνη και ατελείωτη μπαταρία,κάμερα σχετικά μέτρια στα 3,2 αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός του. το ασημένιο χρώμα δεν ξεβάφει καθόλου,το έχω σαν βασικό κινητό απο όταν βγήκε κ είναι ακόμη σαν καινούριο,μου έχει πέσει κάτω άπειρες φορές κ έχει μόνο μερικά μικρά σημαδάκια στο αλουμίνιο ενω η οθόνη μου δίνει την εντύπωση πως δεν χαράζει για κανέναν λόγο. καλή φάση είναι κ το elm της sony αλλά δεν γνωρίζω αν παρουσιάζει τυχόν προβλήματα. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_elm-3057.php ακριβως ιδιο ειναι και το δικο μου με μαυρα πληκτρα και ασημι πισω καλυμμα μπαταριας το ασημι πλαισιο γυρω απο την συσκευη ειναι καλης ποιοτητας και δεν ξεβαφει,πολυ μεγαλη διαρκεια μπαταριας,καλη ποιοτητα ηχου ειδικα με μπλουτουθ τωρα για την οθονη δεν εχω προσεξει καποιο προβλημα στον ηλιο,νομιζω πως λιγο πολυ ολα εχουν ενα θεμα εξω τις ηλιολουστες μερες
STAMATIS BAKOULIS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 τωρα κατι αλλο να ρωτησω!!!μπηκα και ειδα οτι δεν εχει wi-fi ασχημο αυτο!!γνωριζει κανενας ποσα mb χρειαζονται για να εισαι ανετα??δηλδη ενα πακετακι αμα κανεις που να εχει 200mb το μηνα εισαι καλυμενος??για να δουλευεις λιγο internet η gps!!!??
ravend Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 εγώ με 20 βολεύομαι αλλά μόνο mail και λίγο browsing,αν δεν κατεβάζεις εφαρμογές κτλ κ είσαι μόνο κανα fb κανα ειδήσεις κ mail τότε 60-120 σου φτάνουν.
STAMATIS BAKOULIS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 ωραια!!οποτε εγω με 200 θα ειμαι αρχηγος!!!
ravend Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 εγώ συνεχίζω να προτείνω το e52 αφού δεν θές κάτι με αφή.
STAMATIS BAKOULIS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 θα δουμε!!ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο!!ψαχνω να βρω και ε52 αλλα να ειναι σαν καινουργιο!!δεν εχω βρει κατι ακομα!!ειμαι στο ψαξιμο!!
Redshift Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 γνωμη μου,αν θες internet στο κινητο παρε κατι με android να παιζεις απο τα free wifi hotspots
abc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 ακριβως ιδιο ειναι και το δικο μου με μαυρα πληκτρα και ασημι πισω καλυμμα μπαταριας το ασημι πλαισιο γυρω απο την συσκευη ειναι καλης ποιοτητας και δεν ξεβαφει,πολυ μεγαλη διαρκεια μπαταριας,καλη ποιοτητα ηχου ειδικα με μπλουτουθ τωρα για την οθονη δεν εχω προσεξει καποιο προβλημα στον ηλιο,νομιζω πως λιγο πολυ ολα εχουν ενα θεμα εξω τις ηλιολουστες μερες Μιας που σε βρήκα και το έχεις το κινητό, στο μεσαίο πλήκτρο το γύρω γύρω το ασημί δείχνει τάσεις φθοράς ή ότι θα ξεφλουδίσει; Το έχεις καιρό το κινητό; Και όσον αφορά την ένταση του ακουστικού, έξω ακούς καλά και δυνατά τον συνομιλητή σου; Γιατί ένα παιδί χθες έγραψε ότι έχει λίγο πρόβλημα σε αυτό! Να δω δηλαδή αν είναι μεμονωμένο! Πάντως παιδιά στις φωτό τουλάχιστον έχω ερωτευτεί και το άσπρο του!
Redshift Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μιας που σε βρήκα και το έχεις το κινητό, στο μεσαίο πλήκτρο το γύρω γύρω το ασημί δείχνει τάσεις φθοράς ή ότι θα ξεφλουδίσει; Το έχεις καιρό το κινητό; Και όσον αφορά την ένταση του ακουστικού, έξω ακούς καλά και δυνατά τον συνομιλητή σου; Γιατί ένα παιδί χθες έγραψε ότι έχει λίγο πρόβλημα σε αυτό! Να δω δηλαδή αν είναι μεμονωμένο! Πάντως παιδιά στις φωτό τουλάχιστον έχω ερωτευτεί και το άσπρο του! δεν ξεφλουδιζει τπτ το κινητο οπως και τα περισσοτερα Nokia ειναι πολυ καλο ποιοτικα,το εχω αρκετο καιρο το τηλεφωνο χωρις να το προσεχω ιδιαιτερα και δεν εχει παθει τπτ περα απο μικρες γρατζουνιες (εχει φαει δε αρκετες τουμπες) εγω σου εγραψα για την ενταση του ακουστικου του
STAMATIS BAKOULIS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 οντως ειναι ποιοτικα τηλεφωνα!!και θελω να πιστευω πως θα συνεχισουν να ειναι!!!ημουν και κατοχος του 6700classic δεν ειχα κανενα παραπανο!!!και το ειχα και του πεταματου.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα