Προς το περιεχόμενο

nokia c5-00 5mp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια!!ενδιαφερομαι να αγορασω το νοκια c5-00 5mp μηπως γνωριζει να μου πει κανενας αν αξιζει να το παρω???το εχει κανενας αυτο το τηλεφωνο?? :rolleyes:

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μην το παρεις για τους εξης λογους :

1)η οθονη δεν ειναι capasitive

2)εχει λογισμικο Symbian

Μπορεις να παρεις αλλο κινητο στην ιδια τιμη !

Δημοσ.

ξερεις τι γινεται?δεν θελω να παρω τηλεφωνο με αφη μου αρεσιυν τα κλασσικα τηλεφωνα!!εγω ειχα το νοκια 6700κλασικ και εμεινα πολυ ευχαριστημενος και θελω παλι κατι παρομοιο!!και οταν το ειδα το c5 μου αρεσε,,εσυ τι προτεινεις φιλε μου??

Δημοσ.

μεχρι ποσα μπορεις να δωσεις εσυ ;

θες απο καποιο συγγεκριμενο καταστημα λογο επιδοτησεις ή οπου βρεμε το πιο συνφερων μαγαζι ;

Δημοσ.

απο 150-200 περιπου!!οχι δεν εχω επιδοτηση απλα με ενδιαφερει να αγορασω μια συσκευη και μεταχειρισμενο αν ειναι σε καλη κατασταση βεβαια!!ευχαριστω για το ενδιαφερον..........

Δημοσ.

Stamati να σε ρωτήσω κάτι. Στα ΝΟΚΙΑ σαν αυτό ξέρεις αν το γύρω γύρω ασημί περίγραμμα είναι της προκοπής ή αν ξεφλουδίζει με τον καιρό από την χρήση; Γιατι και εγώ ψάχνω ένα κινητό που να μην χαλάσει εξωτερικά σε 1-2 χρόνια και δείχνει χάλια...

Δημοσ.

δεν νομιζω φιλε πρεπει να εχει πολυ καλη ποιοτητα σαν κινητο δεν νομιζω να εχει ξεφλουδισματα!!σκεφτεσε να το παρεις??πηγα μια βολτα απο γερμανο και το ειχε συσκευη 164 ευρω!!μαλλον θα το χτυπησω...... :mrgreen:

Δημοσ.

δεν νομιζω φιλε πρεπει να εχει πολυ καλη ποιοτητα σαν κινητο δεν νομιζω να εχει ξεφλουδισματα!!σκεφτεσε να το παρεις??πηγα μια βολτα απο γερμανο και το ειχε συσκευη 164 ευρω!!μαλλον θα το χτυπησω...... :mrgreen:

Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Μη το κανειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...