Προς το περιεχόμενο

tp-link tdw8951nd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας αγορασα σημερα αυτο το ρουτερ το συνδεσα με τον παροχο μου και δουλευει κανονινικα .Ηθελα να ανοιξω ορισμενες πορτες πηγα στην επιλογη Acces Management -Filter και οτι ΙΡ και να του εβαλα μου γραφει οτι δεν ειναι σωστη μηπως υπαρχουν ατομα που εχουν το ρουτερ αυτο η αλλο της ιδια εταιριας για να με βοηθησουν ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν το εχω το router αλλα αν κατάλαβα καλά πρέπει να βάλεις την ip που θέλεις να κάνεις forward δηλαδή του υπολογιστή σου και στην συνέχεια την port που θέλεις να ανοίξεις.

Δημοσ.

Γεια σας αγορασα σημερα αυτο το ρουτερ το συνδεσα με τον παροχο μου και δουλευει κανονινικα .Ηθελα να ανοιξω ορισμενες πορτες πηγα στην επιλογη Acces Management -Filter και οτι ΙΡ και να του εβαλα μου γραφει οτι δεν ειναι σωστη μηπως υπαρχουν ατομα που εχουν το ρουτερ αυτο η αλλο της ιδια εταιριας για να με βοηθησουν ευχαριστω

access management και filter?χλωμο το κοβω να ειναι εκει.λογικα η θα εχει virtual server η θα εχει port forward.στο www.portforward.com δεν υπαρχει το ρουτερ σου?

επισης σηκωσε ενα Print screen με το ρουτερ για να δουμε τις καρτελλες οπως και την καρτελλα που πηγες να βαλεις την ip?γιατι δεν θελει μονο ip θελει και ports.οποτε μαλλον σε λαθος καρτελλα κοιτας.αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια απο το my.otenet.gr

Δημοσ.

Ενα αλλο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι με την DDNS δεν κανει αναβαθμηση ενω εχω περασει σωστα τα στοιχεια μου

εχει αυτες τις οδηγιες

4.5.5 DDNS

Choose “Access Management→DDNS”, you can configure the DDNS function in the screen

(shown in Figure 4-45).

The router offers a Dynamic Domain Name System (DDNS) feature. The feature lets you use a static host name with a dynamic IP address. User should type the host name, user name and password assigned to your ADSL Router by your Dynamic DNS provider. User also can decide to turn on DYNDNS Wildcard or not.

Figure 4-45

Δημοσ.

ευχαριστω ολους για την βοηθεια η πιλογη για να περασεις πορτες στο ρουτερ ειναι Advanced Setup→NAT→Virtual Server

στο εγραψα και πιο πανω.συνηθως με εναν απο τους δυο τροπους ειναι στο ρουτερ.

Ενα αλλο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι με την DDNS δεν κανει αναβαθμηση ενω εχω περασει σωστα τα στοιχεια μου

εχει αυτες τις οδηγιες

4.5.5 DDNS

Choose “Access Management→DDNS”, you can configure the DDNS function in the screen

(shown in Figure 4-45).

The router offers a Dynamic Domain Namεe System (DDNS) feature. The feature lets you use a static host name with a dynamic IP address. User should type the host name, user name and password assigned to your ADSL Router by your Dynamic DNS provider. User also can decide to turn on DYNDNS Wildcard or not.

Figure 4-45

δεν σου κανει ποτε UPDATE η σου κανει μονο αμα το κανεις manual η κανεις restart το ρουτερ? αν ειναι το πρωτο κατι εχεις κανει εσυ λαθος.αν ειναι το δευτερο μαλλον θεμα του ρουτερ κοιτα για Update το firmware.

]

Δημοσ.

εκτος αν εχεις βαλει κατι λαθος στα στοιχεια γιατι πολλες φορες ειναι λίγο μπερδεμα .ζηταει username που ειναι το username που μπαινεις στο site ζηταει pass που επισης ειναι το pass που μπαινεις στο site και μετα ζηταει το host px george664.dyndns.org

στο thomson που εχω αν κανει update ειτε manual ειτε αυτοματα μου λεει οτι εγινε update succesful οποτε ξερω οτι το εκανε και ξερω οτι δεν εχει λαθος στα στοιχεια.στο δικο σου ρουτερ δεν ξερω πως το βγαζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...