Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε ολους.

Εχω το εξης περίεργο πρόβλημα και παρακαλώ αν κάποιος ξέρει να βοηθήσει.

Εχω ενα laptop toshiba satellite a300 15a και ενα scanner hp scanjet 3670.

Σε λειτουργικό win xp το scanner δούλευε μια χαρά.

Οταν αναβάθμισα σε win7 εγκατέστησα ενα update απο το site της hp για να γινει συμβατο το scanner με τα win7.

Μαζί με τους νεους drivers εγκαταστάθηκε μια νεα εκδοση του προγράμματος που σκανάρει το μηχάνημα, που ηταν πολυ καλή (σκανάριζε πολλές φωτο μαζί και είχε πολλές δυνατότητες βελτίωσης παλιών φωτογραφιών).

Μεχρι εδω ολα ήταν καλά.

Η παλιά έκδοση που ηταν για τα win xp ειχε ενα πολύ καλό πρόγραμμα επεγεργασίας εικόνας, που η νέα εκδοση για τα 7 δεν την ειχε.

Σκέφτηκα λοιπον να εγκαταστήσω και την παλιά εκδοση.

Η πλεονεξία μου όμως μου βγήκε σε κακό, γιατί η νέα έκδοση σταμάτησε να αποκρίνεται.

Τότε απεγκατέστησα και τις δύο και προσπάθησα να εγκαταστήσω μόνη της την νεα εκδοση που ειναι ενα αρχειο exe απο το site της hp.

Ομως μόλις αρχίζει η εγκατάσταση, σταματάει και μου λέει οτι το πρόγραμμα οδήγησης της hp ειναι εγκατεστημένο.

Εκανα απεγκατάσταση χειροκίνητα με το regedit, εκανα format, αλλά τίποτα.

Μόλις τρέχω το exe της hp εμφανίζεται σαν φάντασμα οτι το πρόγραμμα οδήγησης είναι εγκατεστημένο.

Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω να απεγκαταστήσω το προγραμμα οδηγησης και να εγκαταστήσω το πρόγραμμα?

Το αρχειο λέγεται setup_basic_2436.exe και προφανώς εγκαθιστά το πρόγραμμα οδήγησης και εν συνεχεία λειτουργεί σαν downloader κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας το κυρίως πρόγραμμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...