unknown010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα παιδες..θα ηθελα να μου πειτε πβς πρεπει να φορτιζω και να χρησιμοποιω τν μπαταρια σε λαπτοπ της acer! αν θελω να το εχω συνεχεια στιν πριζα καλο θα ηταν να βγαλω την μπαταρια?η δεν ειναι αναγκαιο?
BigRed Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Η δικιά μου, σε 3ετείας φορητό, που την είχα πάντοτε πάνω του, για να δουλεύει σαν ups, τώρα πιά μας άφησε χρόνους... Σου προτείνω να την φορτώσεις στο 75% και μετά να την βγάλεις... Αυτό θα κάνω σε περίπτωση αγορας καινούργιου...
unknown010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω bigred...αλλα και καμια αλλη προταση?
sotiris123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 αμα την βγαλεις απο πανω του κ δεν παιρνει καθολου ρευμα νομιζω οτι σε ελαχιστο χρονικο διαστημα χανει την "μνημη" της κ ειναι ακομα χειροτερο απο το να την εχεις πανω... τωρα αν σε αφησε χρονους στα 3 χρονια νομιζω οτι ειναι μια χαρα... κ στη τελικη λαπτοπ εχετε... εγω κ σε τυρβο χ που ειχα στα 2.5 χρονια που το ειχα κραταγε 1.5 ωρα κ στο ασερ που εχω τωρα πανω την εχω συνεχεια απλα μια φορα το μηνα την αφηνω να ξεφορτιζει τελειως κ τη φορτιζω μεχρι το 100% πριν βγαλω το ρευμα...
unknown010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 εγω λεω να την εχω παντα πανω στο λαπτοπ..και να κανω το εξης(δεν ξερω αν ειναι και σωστο κιολασ) μολισ παει να ξεφορτισει η μπαταρια θα της δινω ρευμα και θα χρησιμοποιω το λαπτοπ...μολις φορτισει θα το βγαζω απο την πριζα και παει λεγοντας....πιστευω τωρα να κανω το σωστο!
sotiris123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 αμα δεν σε κουραζει εσενα κανενα προβλημα... (φανταζομαι τουλαχιστον) απλα εγω πηρα λαπτοπ που λειτουργει με μπαταρια κ ρευμα... οταν ειμαι σπιτι κ το λειτουργο το εχω με ρευμα... οταν ειναι κλειστο το πσ το βγαζω απο το ρευμα (οπως κ ολεσ τισ συσκευεσ μ) κ οταν κανω "δουλεια" στο κρεβατι το εχω χωρις...
unknown010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 αα..καταλαβα!παντως διαβασα και καποιες οδηγιες του λαπτοπ και ελεγε οτι μπορω επισης να βγαζω και εντελως την μπαταρια και να δινω συνεχεια ρευμα!
doakes Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Ναι οταν το χεις συνδεδεμενο στην πριζα και δουλευει με ρευμα δεν υπαρχει λογος να εχεις κουμπωμενη πανω την μπαταρια.
sotiris123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 ναι αλλα μην το αφησεισ κανα μηνα συνεχομενα χωρις να φορτισει η μπαταρια... χαλαει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα