Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλω πολυ εαν γνωριζει καποιος περι επεξεργασιας αρχειων pdf ας με βοηθησει στην παρακατω επεξεργασια.

Εχω καποια παλαια βιβλια τα οποια καθε σελιδα Α4 περιεχει δυο σελιδες του βιβλιου.

Πως μπορω να κοψω στη μεση τη σελιδα ετσι ωστε στην εκτυπωση να μου βγαινει μια-μια σελιδα, διοτι ετσι οπως ειναι τα γραμματα ειναι μικρα και δεν φαινονται.

Δηλαδη μια σελιδα του βιβλιου να ειναι μια σελιδα του pdf.

Η μετατροπη σε word ηταν ενας τροπος αλλα μιλαμε για πολλα βιβλια με καμποσες σελιδες το καθενα! :blink:

Καποιο προγραμμα θα υπαρχει.

Τα βιβλια ειναι νομιμα ανεβασμενα στο διαδικτυο αφου ειναι ηδη δυο αιωνων και βαλε.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Δοκίμασε το δωρεάν και open source πρόγραμμα briss.

Για καλύτερο αποτέλεσμα ίσως θα μπορούσες να δοκιμάσεις το Scan Tailor σε συνδυασμό με κάποιο πρόγραμμα δημιουργίας pdf από image files, όπως το FreePic2Pdf, μόνο που ο χρόνος που θα χρειαστείς είναι αρκετά μεγαλύτερος, και θα πρέπει πρώτα να εξαγάγεις τις σελίδες από το pdf ως εικόνες, με ένα πρόγραμμα όπως το PDF-XChange Viewer.

Δημοσ.

Δοκίμασε το δωρεάν και open source πρόγραμμα briss.

Για καλύτερο αποτέλεσμα ίσως θα μπορούσες να δοκιμάσεις το Scan Tailor σε συνδυασμό με κάποιο πρόγραμμα δημιουργίας pdf από image files, όπως το FreePic2Pdf, μόνο που ο χρόνος που θα χρειαστείς είναι αρκετά μεγαλύτερος, και θα πρέπει πρώτα να εξαγάγεις τις σελίδες από το pdf ως εικόνες, με ένα πρόγραμμα όπως το PDF-XChange Viewer.

Ευχαριστω! Τωρα ειδα το μηνυμα, θα το επεξεργαστω κι εαν εχω απορια θα σου πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...