kospas12345 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα, έχω το εξής θέμα με την κάμερα και δεν μπορω με τίποτα να βγάλω άκρη. Δοκιμάσω να κανω κλήση απο Skype αλλά μόλις δουλέψει λίγο κολλάει και παγώνει όλο το pc. Κάποιες φορές δεν λειτουργεί και καθόλου .... Το παράλογο είναι ότι απο το Facebook κανει κλήση κανονικά χωρίς να κολλάει. Τουλάχιστον τις λίγες φορές που έχω δοκιμάσει. Έχω αφαιρέσει drivers και ξανάπεράσει. Πολλές φορές. Τι πρέπει να κανω να φτιάξει αυτό το πράγμα επειδή μου είναι απαραίτητο. Σας ευχαριστώ.
valedinos1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 εχω και εγω τον ACER aspire 5738G και αρχισε μερικες φορες να κολλάει για λιγα δευτερόλεπτα . πρεπει να ανησυχώ ? ειναι η καρτα ? ο σκληρος τον οποιο εχω χωρίσει σε 2 ? ευχαριστώ.
Acepower Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 @kospas12345 Μήπως είναι ενεργοποιημένος ο Acer Video Conference Manager (Acer VCM); Αν ναι δοκίμασε να καλέσεις πάλι, αφού τον απενεργοποιήσεις... Επίσης δοκίμασε τους drivers του 5739G για 7άρια Windows αν έχεις την Chicony, από τον αριθμό έκδοσης, φαίνονται νεότεροι και μπορεί να λύνουν το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα