Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδιά θέλω να κάνω εναν υπολογιστή και θελω τα φωτα σας

mobo: asus m5a88-v evo

ram:KINGSTON KHX1600C9D3K2/8GX 8GB (2X4GB) PC12800 HYPERX GENESIS XMP DUAL CHANNEL KIT

cpu:AMD Phenom ΙΙ X4

gpu:nvidia gainward gts 450 1g

2 sklirous

1 dvd

και εχω τροφοδοτικο το thermaltake tr2 470-pp

μιπος ειναι μικρο και πρεπι να βαλω μεγαλιτερο??

εαν ναι τι μου προτινετε??

Δημοσ.

θεωρητικη καταναλωση

mobo:40 Watt

ram: 12 Watt

cpu: 125 Watt

gpu: 120 Watt

2Hdd 30Watt

1dvd 20 Watt

TOT 347 Watt /12 Volt=28,91Amp Απο τη μπριζα

[28,91*0.75efficiency]= 21,6875 πανω κατω στη γραμμη των 12 Volt

Το τροφοδοτικο σου εχει 2 γραμμες 12Βολτ,μια 15 Αμπερ και μια 14,η σελιδα του κατασκευαστη δεν λεει ποσα αμπερ συνεχομενα μπορουν να δωσουν μαζι οι 2 γραμμες,υποθετω πρεπει να δινουν 25-27 αμπερ οποτε εισαι οκ με το τροφοδοτικο που εχεις λαμβανοντας υποψη οτι οι υπολογισμοι ειναι συντηρητικοι υπερεκτιμωντας τη καταναλωση.

Δημοσ.

μπραβο φιλε μου για τους υπολογισμους σου δεν ξερω εαν ειναι σωστα η λαθος αυτα που εβγαλές αλλα ευχαριστω πολι. οποτε προχορω με αυτο το τροφοδοτικο . εαν τελικα ομως δεν φτασει μπορει να κανω ζιμια στα πραματα .η μιπως ειναι τσιμα τσιμα και πρεπει να βαλω καινουριο ποιο ανετο με ποιο μεγαλα watt??

Δημοσ.

ΑΦου εχεις τροφοδοτικο που καλυπτει τις αναγκες σου δεν χρειαζεται να κανεις αλλα εξοδα.Τα επωνυμα τροφοδοτικα δυσκολα κανουν ζημια στο PC.

Δημοσ.

μπραβο φιλε μου για τους υπολογισμους σου δεν ξερω εαν ειναι σωστα η λαθος αυτα που εβγαλές αλλα ευχαριστω πολι. οποτε προχορω με αυτο το τροφοδοτικο . εαν τελικα ομως δεν φτασει μπορει να κανω ζιμια στα πραματα .η μιπως ειναι τσιμα τσιμα και πρεπει να βαλω καινουριο ποιο ανετο με ποιο μεγαλα watt??

βασικα δοκιμαζεις και βλεπεις.ζημια το hardware δεν θα παθει απλα μπορει να υπολειτουργει-μην ξεκιναει ο υπολογιστης.αμα μπορεις παρε ενα μεγαλυτερο τροφοδοτικο να εισαι ανετος αλλα πρωτα δες πως συμπεριφερεται με το δικο σου

Δημοσ.

Οι υπολογισμοι ειναι το θεωρητικο αθροισμα μαξ καταναλωσης ολου του PC και μαλιστα αρκετα υπερτιμημενη.Πρακτικα ποτε δεν δουλευουν ολα μαζι στο 100% και η κανονικη καταναλωση ειναι χαμηλωτερη.Δεν πρεπει να εχεις το παραμικρο προβλημα

Δημοσ.

Gigabyte p35-ds3

intel Q6600 ( stock speed )

2x2gb ram

3 μηχανικούς HDD + 1 SSD

2 Fans 14cm + 6Fans 12cm

HD4850

Τα παραπάνω τα δούλεψα για λίγες μέρες με ένα thermaltake 400 watt ( 14amp + 10amp στα 12volt)

(το ''κάλο'' μου είχε πάθει ζημιά) ελπίζω να βοήθησα ....

Δημοσ.
(το ''κάλο'' μου είχε πάθει ζημιά)

Είναι ένα Enermax PRO82+ 525 W το οποίο έκανε τσουφ και μέχρι να το φτιάξω έβαλα το 400αρι Thermaltake και το δούλευε μια χαρά :-D το σύστημα που περιγράφω ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...