dreamjoomla Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να μάθω C++. Διάβασα κάπου ότι πρέπει να μάθω πρώτα C και μετά C++ είναι αλήθεια ? Μπορώ να μάθω μόνος μου ή θέλω δάσκαλο ? Σας ευχαριστώ πολύ..
mtsouk Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δεν χρειάζεται να μάθεις C πρώτα. Όχι ότι βλάπτει αλλά δεν χρειάζεται. Το αν χρειάζεσαι δάσκαλο ή όχι εξαρτάται από τον χρόνο που έχεις στην διάθεσή σου. Με δάσκαλο μαθαίνεις πιο γρήγορα αλλά... φιλικά,
migf1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να μάθω C++. Διάβασα κάπου ότι πρέπει να μάθω πρώτα C και μετά C++ είναι αλήθεια ? Όχι δεν είναι αλήθεια. Μάλιστα σήμερα είναι καλύτερα να μη ξέρεις C όταν μαθαίνεις C++ Μπορώ να μάθω μόνος μου ή θέλω δάσκαλο ? Είσαι τελείως αρχάριος; Αν ναι, δεν θεωρώ την C++ κατάλληλη για 1η γλώσσα. Για μόνος σου & αρχάριος κοίτα την python. Για αρχάριος & δάσκαλος (σχολή καλύτερα) κοίτα για C EDIT: ... Για αρχάριος & δάσκαλος (σχολή καλύτερα) κοίτα για C Χμ, δεν είναι πλήρες αυτό. Ως αρχάριος, για C ως 1η γλώσσα κοίτα μόνο αν σκέφτεσαι να ασχοληθείς σοβαρά μελλοντικά (και όχι μόνος σου). Αλλιώς, κοίτα καλύτερα προς Python, Java, C#.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα