dimitrisOS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Πηγαινεις στη σελιδα του κατασκευαστη των σκληρων σου και εκει ψαχνεις για disk diagnostics,software test ή καπως ετσι, για να βρεις και να κατεβασεις το προγραμμα που προσφερει ο καθε κατασκευαστης γι αυτο το σκοπο. Επισης τρεχεις και το hard disk sentinel για να παρεις και απο εκει πληροφοριες. α οκ
dimitrisOS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Πηγαινεις στη σελιδα του κατασκευαστη των σκληρων σου και εκει ψαχνεις για disk diagnostics,software test ή καπως ετσι, για να βρεις και να κατεβασεις το προγραμμα που προσφερει ο καθε κατασκευαστης γι αυτο το σκοπο. Επισης τρεχεις και το hard disk sentinel για να παρεις και απο εκει πληροφοριες. τωρα ειναι καποιος απο αυτος εδω αλλα οχι ο τριτος πως μπορω να δω πιος ειναι ο δικος μου ; μεσα εχω 2 στον υπολογιστη WD
koslibpro Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 τωρα ειναι καποιος απο αυτος εδω αλλα οχι ο τριτος πως μπορω να δω πιος ειναι ο δικος μου ; μεσα εχω 2 στον υπολογιστη WD Ε θα ελεγξεις και τους δυο
dimitrisOS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Ε θα ελεγξεις και τους δυο μα δεν ξερω πιος ειναι ο δικος μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα