nick_gr2 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας, το PC μου έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Inter Core 2 6400 2,13GHz 3GB RAM Radeon X1650 Σκληρός SSD Crucial Τρέχω συνήθως απλές εφαρμογές και όχι βαριά σχεδιαστηκά με 3d rendering κλπ. Επίσης τρέχω προγράμματα ήχου Live και Cubase. Έχω Windows XP και Θέλω να βάλω τα 7. Να προτιμήσω 32 ή 64 bit; Ευχαριστώ
nick_gr2 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Τρέχουν τα υπάρχοντα προγράμματα που έχω ή θα πρέπει να τα κατεβάσω όλα από την αρχή σε 64bitες εκδόσεις; Υπάρχει περίπτωση δηλαδή κάτι που τρέχει στα XP να μην τρέχει στα 64άρια;
disqualified Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Εγω θα εβαζα 32αρια με 3GB RAM. Αν πας για 6GB βαλε 64αρια. Τα προγραμματα σου αν δεν τρεχουν θα ειναι λογω ασυμβατοτητας σε 7 και οχι λογω bit. Τα 64αρια τρεχουν 32Bit εφαρμογες. Λογικα δε θα εχεις κανενα πολυ παλιο προγραμμα που να μην τρεχει σε 7
Dibasic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Τρέχουν τα υπάρχοντα προγράμματα που έχω ή θα πρέπει να τα κατεβάσω όλα από την αρχή σε 64bitες εκδόσεις; Υπάρχει περίπτωση δηλαδή κάτι που τρέχει στα XP να μην τρέχει στα 64άρια; Τρέχουν ναι. Απλά θα τα κάνει εγκατάσταση στο "C: Program Files(86x)" μια χαρά θα τρέχουν και μετά αν θες κάνεις και μια αναβάθμιση στις μνήμες.
nick_gr2 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Με ενδιαφέρει κυρίως να είναι γρήγορο σε απλά tasks πχ οι φάκελοι, ελαφρυά προγραμματάκια και μενού να ανοίγουν ακαριαία. Επίσης να bootάρει γρήγορα. Να πάω για 64άρια με 6gb?...
Dibasic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Με ενδιαφέρει κυρίως να είναι γρήγορο σε απλά tasks πχ οι φάκελοι, ελαφρυά προγραμματάκια και μενού να ανοίγουν ακαριαία. Επίσης να bootάρει γρήγορα. Να πάω για 64άρια με 6gb?... Εννοείται!
antonl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Λογικά δε θα χεις πρόβλημα αλλά επειδή τα προγράμματα που λες είναι σχετικά εξειδικευμένα ρίξε μια ματιά στα sites των κατασκευαστών τους, πχ Cubase.
disqualified Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Με ενδιαφέρει κυρίως να είναι γρήγορο σε απλά tasks πχ οι φάκελοι, ελαφρυά προγραμματάκια και μενού να ανοίγουν ακαριαία. Επίσης να bootάρει γρήγορα. Να πάω για 64άρια με 6gb?... Αυτα τα εχεις ηδη με τον SSD. Ποσο πιο γρηγορα θες να κανει Boot δηλαδη...Με 3 καλα εισαι, αν εχεις λεφτα για ξοδεμα βαλε 6 και 64αρια. Η πολυ μνημη δεν εκανε ποτε κακο σε κανεναν
nick_gr2 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Τελευταία και άσχετη ερώτηση: μπορώ να έχω 6gb ram με 3 μνήμες των 2gb; Κάτι διάβαζα ότι κάποιες mobo δεν παίρνουν περιττό αριθμό RAM. (Η mobo μου είναι η P5B της Asus) Thanks antonl θα το κοιτάξω!
cabdik Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 και μετα 3 gb εισαι μια χαρα! βαλε τα 64αρια, τρεχουν ολες τις εφαρμογες, ειτε 32bit, ειτε 64bit. εχουν μπει και σε πιο αδυναμα pc απο το δικο σου!! και σε μονοπυρηνο sempron με 2GB RAM τρεχουν ανετα! απο κει και περα, οπως σου ειπαν τα παιδια, κοιτα τις ιδιες τις εφαρμογες που χρησιμοποιεις αν εχουν καποιο θεμα με τα 7αρια!!
efo355 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Εγω θα εβαζα 32αρια με 3GB RAM. Αν πας για 6GB βαλε 64αρια. Τα προγραμματα σου αν δεν τρεχουν θα ειναι λογω ασυμβατοτητας σε 7 και οχι λογω bit. Τα 64αρια τρεχουν 32Bit εφαρμογες. Λογικα δε θα εχεις κανενα πολυ παλιο προγραμμα που να μην τρεχει σε 7 Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό. Από 3 gb και πάνω μια χαρά παίζουν τα 64. Από 3 και κάτω βάζεις 32 bit.
TheELF Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ψάξου πρώτα πολύ καλά αν τρέχουν τα τυχών plug-in που δουλεύεις σε 64bit,αν υπάρχουν δηλαδή και αν έχουν προβλήματα ή όχι,οι κεντρικές εφαρμογές θα τρέχουν άνετα αλλά μιας και τα Plug-in είναι πολύ βασικός τομέας σε αυτά θέλει μια κάποια μελέτη.
disqualified Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό. Από 3 gb και πάνω μια χαρά παίζουν τα 64. Από 3 και κάτω βάζεις 32 bit. Ειπα τι θα εκανα εγω και του ειπα πως αν εχει σκοπο να τα υπερβει τοτε να βαλει ναι ωστε να μη ξαναχρειαστει format. Δε βλεπω καποια υπερβολη σε αυτο.
cabdik Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Τα 64αρια κανουν πολυ καλη διαχειριση μνημης. Ακομα και με 1 gb Ram παιζουν! Βεβαιως δεν θα εχουν την ιδια επιδοση, αλλα παιζουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα