koutsoss1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Παδια καλημερα σας εχω απελπιστει με την κατασταση που με εχει βρει και για να μην πεταξω ακομα το λαπτοπ γραφω σε εσας μηπως υπαρχει καπια λυση... πριν 6 μηνεσ αγορασε ενας θειος μου ενα λαπτοπ της hp και μετα απο ενα μηνα σταματησε να δουλευει το ανεμηστηρακι και ο εξυπνος αντι να το παει στην εγγυηση το πηγε σε ενα μαγαζακι (η βλακια σε ολο της το μεγαλειο) τεσπα τελικα μετα απο πολυ καιρο και πολυ κοπο το εφτιαξε και του εδωσε και ενα καινουριο φορτηστη γιατι λεει οτι ειχε και αυτος προβλημα... μετα παλι απο κανενα τριμηνο εσβησε και δεν ξανα ανοιξε το ξαναπηγε και του ειπε οτι εχει καει ο επεξεργαστης... πραγμα που για μενα δεν στεκει γιατι οταν πατας το κουμπι να ανοιξει αναβοσβινει το λαμπακι του ρευματος και της μπαταριας και δεν κανει τιποτα ουτε καν προσπαθεια να ανοιξει και κανενα απολυτος θορυβο... μηπως λεω μηπως σας ερχεται κατι στο μυαλο??? εμενα μου περναει η καμενη μητρικη για να μην πω οτι ειμαι σιγουρος... καμια ιδεα για το τι να κανω??? παντα μονος μου και με την βοηθεια σας... Να σας πω επισεις οτι αμα το συνδεσω με τον φορτιστη αναβοσβηνουν τα λαμπακια της φορτισης...
ors_86 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ποιο είναι το μοντέλο του φορητού σου; Το να έχει χαλάσει ο επεξεργαστής εκ πρώτης όψεως δύσκολο, στην μητρική σου δίνω περισσότερες πιθανότητες να έχει πρόβλημα.
BigRed Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μνήμες ίσος??? Άν έχει 2 μνήμες δοκίμασε να τις βγάλεις εναλάξ...
koutsoss1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση οχι παιδια δεν ειναι η μνημες.... και εγγυηση δεν εχει γιατι εκανε την μλκ και το πηγε σε μαγαζι εκτος εγγυησης... τεσπα... αν μπορειτε να βοηθηησετε εχει καλος...
xristoforos89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Σε ρωτησαν και παραπανω, το μοντελο του φορητου ποιο ειναι;
disqualified Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Εχετε δοκιμασει να το πατε στην HP μηπως και το δεχτουν στην εγγυηση;
CRTYR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δοκίμασες να βγάλεις τελείως την μπαταρία και να τον δουλέψεις μόνο με το τροφοδοτικό μήπως και ο παλιος φορτιστής σου έχει καταστρέψει την μπαταρία ?
doakes Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Αμα σταματησε να δουλευει το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη τοτε ειναι πολυ πιθανο οντως να καηκε ο επεξεργαστης.Οι επεξεργαστες πολυ σπανια χαλανε αλλα αν δεν ειχε ψυξη τοτε μπορει οντως να καηκε.
koutsoss1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια ειναι το compacq presario cq-7... α και κατι αλλο βγαζω την μπαταρια και δεν κανει τπτ.
Giorgos09 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Επανεφερε το στην αρχικη του κατασταση και πηγαινε το στην HP. Δεν χανεις την εγγυηση (τσεκαρε αν εχει) αν το ανοιξεις παρα μονο αν φαινεται οτι εχεις προκαλεσει καποια ζημια. Παρε τηλεφωνο πρωτα σε μια μια τις αντιπροσωπειες και δες ποια το γνωριζει. Εχω ρωτησει και τουλαχιστον 2 μου ειπαν οτι ισχυει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα