Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παδια καλημερα σας εχω απελπιστει με την κατασταση που με εχει βρει και για να μην πεταξω ακομα το λαπτοπ γραφω σε εσας μηπως υπαρχει καπια λυση... πριν 6 μηνεσ αγορασε ενας θειος μου ενα λαπτοπ της hp και μετα απο ενα μηνα σταματησε να δουλευει το ανεμηστηρακι και ο εξυπνος αντι να το παει στην εγγυηση το πηγε σε ενα μαγαζακι (η βλακια σε ολο της το μεγαλειο) τεσπα τελικα μετα απο πολυ καιρο και πολυ κοπο το εφτιαξε και του εδωσε και ενα καινουριο φορτηστη γιατι λεει οτι ειχε και αυτος προβλημα... μετα παλι απο κανενα τριμηνο εσβησε και δεν ξανα ανοιξε το ξαναπηγε και του ειπε οτι εχει καει ο επεξεργαστης... πραγμα που για μενα δεν στεκει γιατι οταν πατας το κουμπι να ανοιξει αναβοσβινει το λαμπακι του ρευματος και της μπαταριας και δεν κανει τιποτα ουτε καν προσπαθεια να ανοιξει και κανενα απολυτος θορυβο... μηπως λεω μηπως σας ερχεται κατι στο μυαλο??? εμενα μου περναει η καμενη μητρικη για να μην πω οτι ειμαι σιγουρος... καμια ιδεα για το τι να κανω??? παντα μονος μου και με την βοηθεια σας...

Να σας πω επισεις οτι αμα το συνδεσω με τον φορτιστη αναβοσβηνουν τα λαμπακια της φορτισης...

Δημοσ.

Ποιο είναι το μοντέλο του φορητού σου;

Το να έχει χαλάσει ο επεξεργαστής εκ πρώτης όψεως δύσκολο, στην μητρική σου δίνω περισσότερες πιθανότητες να έχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση οχι παιδια δεν ειναι η μνημες.... και εγγυηση δεν εχει γιατι εκανε την μλκ και το πηγε σε μαγαζι εκτος εγγυησης... τεσπα... αν μπορειτε να βοηθηησετε εχει καλος...

Δημοσ.

Δοκίμασες να βγάλεις τελείως την μπαταρία και να τον δουλέψεις μόνο με το τροφοδοτικό μήπως και ο παλιος φορτιστής σου έχει καταστρέψει την μπαταρία ?

Δημοσ.

Αμα σταματησε να δουλευει το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη τοτε ειναι πολυ πιθανο οντως να καηκε ο επεξεργαστης.Οι επεξεργαστες πολυ σπανια χαλανε αλλα αν δεν ειχε ψυξη τοτε μπορει οντως να καηκε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανεφερε το στην αρχικη του κατασταση και πηγαινε το στην HP. Δεν χανεις την εγγυηση (τσεκαρε αν εχει) αν το ανοιξεις παρα μονο αν φαινεται οτι εχεις προκαλεσει καποια ζημια. Παρε τηλεφωνο πρωτα σε μια μια τις αντιπροσωπειες και δες ποια το γνωριζει. Εχω ρωτησει και τουλαχιστον 2 μου ειπαν οτι ισχυει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...