Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας,

Εχω ενα wav αρχειο απο το οποιο θελω να αφαιρεσω ενα ευρος συχνοτητων,

συγκεκριμενα τα 400-450kHz και να αφησω τις υπολοιπες. (ελπιζω να το λεω σωστα,τεχνικα...)

Υπαρχει καποιο προγραμμα σχετικο που μπορω να χρησιμοποιησω?

Με μια αναζητηση στο Google δεν βρηκα κατι σχετικο.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δημοσ.

1.Πολλά προγράμματα αναπαραγωγής έχουν δυνατότητα equalizer με την οποία μπορείς αν αφαιρέσεις της συχνότητες.

2.αν θες να είναι μόνιμο μπορείς να το κάνεις με το audacity (Effect -> Equalization)

Δημοσ.

1.Πολλά προγράμματα αναπαραγωγής έχουν δυνατότητα equalizer με την οποία μπορείς αν αφαιρέσεις της συχνότητες.

2.αν θες να είναι μόνιμο μπορείς να το κάνεις με το audacity (Effect -> Equalization)

Θα δοκιμασω και θα επανελθω,σ'ευχαριστω για την απαντηση σου.

Δημοσ.

Ναι οι «κύκλοι» που είναι πάνω στην γραμμή είναι οι διάφορες συχνότητες,όποιες θέλεις μπορείς να της βυθίσεις στο (-)24db ώστε να μην ακούγονται.

Δημοσ.

Ποιά έκδοση κατέβασες; Η 1.3 που έχω το βγάζει έτσι:

audacityequalizer.th.png

Απλά κατεβάζεις τις συχνότητες που θέλεις, στο screen έχω κατεβάσει τις 400-500. Με το ποντίκι μπορείς να κάνεις refine μέσα στην καμπύλη.

Αν θέλεις να σώσεις σε mp3 κατέβασε το lamemp3 σε μορφή zip (http://lame1.buanzo.com.ar/), αποσυμπίεσε το και αντέγραψε το lame_enc.dll στον φάκελο plugins του audacity. Μπορείς να δοκιμάσεις και το installer for audacity μήπως στο κάνει αυτόματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...