pabou13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Aπιθανη υλοποιηση ειναι της zalman που εχει και aftermarket cooler αλλα λιγο δυσκολο να την βρεις διαθεσιμη http://www.zalman.co...ead.php?Idx=484 http://www.tweaktown...iew/index1.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 και ελεγα στον εαυτο μου, "μαλάκα μην αγοράζεις asus" αλλά πήγα και το έκανα. Ε ρε γλέντια...πήρα την ίδια με σένα (V.2) η rev.2 είναι το διορθωμένο μοντέλο υποτίθεται που από ότι έβλεπα σε φωτογραφίες κτλ όλο το cooler είναι βιδωμένο στο PCB τις GPU οποτε το βάρος είναι κατανεμημένο σωστά,δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. εγώ αυτή τι στιγμή σε idle είμαι στα 44 με 46 και όσο πάει και ανεβαίνει από ότι βλέπω όσο περνάει ο καιρός ενώ στις αρχές ήμουν στους 29-30. θα κάτσω να δω τώρα τι θα κάνω και πως..και ελπίζω να έχω θετικά αποτελέσματα γιατί έχω απογοητευτεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Καλες θερμοκρασιες εχεις.Συγκρινεις ομως AM cooler με μια υλοποιησης... Μα υποτίθεται πως αυτή η μόδα με τις βελτιωμένες ψύξεις στις "ισχυρές" καρτες ήρθε για να αυξήσει τις πωλήσεις των, χωρίς να σκέφτεται ο αγοραστής για AF ψύξη. Δηλαδή υποτίθεται οτι τις αγοράζεις "πακέτο" με ήδη AF ψύξη. Πχ direct cu στην asus. Εμμένα παντως στην αποψη μου για τους επόμενους, πως να παρουν την υλοποίηση με τη κοινή ψύκτρα και να αγοράσουν μια αξελερο. Αν και εχει μειονέκτημα η συγκεκριμμένη στο θεμα του OC. η rev.2 είναι το διορθωμένο μοντέλο υποτίθεται που από ότι έβλεπα σε φωτογραφίες κτλ όλο το cooler είναι βιδωμένο στο PCB τις GPU οποτε το βάρος είναι κατανεμημένο σωστά,δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. εγώ αυτή τι στιγμή σε idle είμαι στα 44 με 46 και όσο πάει και ανεβαίνει από ότι βλέπω όσο περνάει ο καιρός ενώ στις αρχές ήμουν στους 29-30. θα κάτσω να δω τώρα τι θα κάνω και πως..και ελπίζω να έχω θετικά αποτελέσματα γιατί έχω απογοητευτεί.. Δεν το ήλεγξα αυτό. Θα του ρίξω μια ματιά, αν φαίνεται πίσω απ'το pcb. Θα κανω μια ηλίθια ερώτηση...μήπως εχει γεμίσει σκόνη η ψύκτρα σου και εξού οι αυξημένες θερμοκρασίες; λέω μήπως δε το πρόσεξες 1 στις 100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DominatorXL Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, αγόρασα πριν μια εβδομάδα την Sapphire 7850 oc 2GB, και χτές μου έβγαλε, ενώ σερφάριζα στο διαδίκτυο, μια γκρί οθόνη με μαύρες κάθετες γραμμές. Απ' οτι είδα μάλλον φταίνε οι οδηγοί σε συνδυασμό με τον firefox και το flash. Η ανάλύση της οθόνης μου είναι 1680χ1050 και συνδέεται μέσω VGA. Έκανα αναβάθμιση στους 12.10 και κατέβασα τα Furmark, 3DMark Vantage και Heaven uningine για να δώ μήπως είναι γενικά ελλατωματική η κάρτα και να την επιστρέψω... Τα αποτρελέσματα είναι απογοητευτικά: Στο Furmark μου έβγαζε 4 FPS μέσο όρο σε 1680χ1050, το 3DMark δεν έτρεξε, καθώς πάγωσε δύο φορές και το έκανα επανεκκίνηση από το κουμπί, ενώ στο Heaven uningine χωρίς Antialliasing, στην ίδια ανάλυση εβγάζε περίπου 70 FPS. Με antiallising χ8 είτε σε DX9, DX10 ή DX11 έπιανε μόλις 8-11 FPS. Σε παιχνίδια όπως το Battlefield 3 και CoD Modern Warfare 3, με όλες τις ρυθμίσεις στο φούλ δεν έχω πρόβλημα με τα FPS(τουλάχιστον δεν πέφτουν κάτω απο 30).... Το σύστημα μου είναι το εξής: CPU: Intel i7 [email protected] Mobo: MSI X58 pro-e RAM: 9GB DDR3 Corsair @1600MHz( Tripple Channel) PSU:Corsair HX650 Watt HDD: WD Blue Caviar 500GB Screen: LG Flatron W2234S Η μητρική έχει PCI-E 2.0 x16 υποδοχές, μπορεί να φταίει αυτό? Επίσης μπορεί να υπάρχει κάποιο Bottleneck? κάθε πρόταση θα ήταν χρήσιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30503&cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2 μετα απο αυτά που διάβασα για την γομαρο ψύκτρα και τα θεματάκια που έχει να μην πάω στην παραπάνω και να πάω σε xfx ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Εδώ είσαι: http://www.skroutz.gr/s/1567786/MSI-Radeon-HD7870-2GB-Twin-Frozr-OC.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Mα γιατί να δώσει ο φίλος 250ε για 7870, οτι υλοποίηση και να'ναι και να μην πάρει μια 7950 με 280; θαρρώ πως αξίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Από που? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 ισως και να αξίζει αλλα το θεωρώ υπερβολη. δεινοσαυρε ωραία μου φαίνεται αλλα η asus έχει το dual dvi που μου χρειάζεται. Αρα παω για xfx ? Οσο για την 7950 αμα αξίζει μπορεί να το σκεφτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Mα γιατί να δώσει ο φίλος 250ε για 7870, οτι υλοποίηση και να'ναι και να μην πάρει μια 7950 με 280; θαρρώ πως αξίζει... Που εχει 7950 με 280ευρω; Αν εννοεις εδω θα κανει κανα μηνα να την παραλαβει και αν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Απο κεί ακριβώς. Κι εγώ απο εκεί πηρα την δική μου, 340ε. 3-7 εργάσιμες παράδοση έλεγε και την πήρα στην 6 εργάσιμη απ'οσο θυμαμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Τωρα λεει ομως 7-13εργασιμες που ισουται περιπου με 2-3εβδομαδες. Το θεμα ειναι εκτος απο το μεγαλο διαστημα που θα εχει να περιμενει αν ισχυει και οντως η τιμη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 δεν βιάζομαι για την αγορά. Μετα την πρωτοχρονιά πρώτα ο θεος θα γίνει. Ισως εχουν αλλάξει τα πράγματα τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δυστυχώς pabou, ότι θέλει κανείς "τώρα" πρεπει να το πληρώνει διαφορετικά. Οταν παρήγγειλα την δική μου, η αμέσως καλύτερη τιμή αλλα για άμεσα διαθέσιμη, ήταν 380-390ε απ'οτι θυμάμαι. Ετσι προτίμησα να κανω λιγο υπομονή και να γλυτώσω ένα 50ρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Kαλα αφου την θελει μετα τα χριστουγεννα δεν εχει θεμα αλλα το 2-3 εβδομαδες (και αν ειναι διαθεσιμη) ειναι αρκετο, οι 6εργασιμες που περιμενες δεν ειναι πολλες, και εγω καπου τοσες περιμενω την δικια μου την 7950 και δεν μου εχει ερθει ακομα.. Για να δουμε, λογικα αυριο θα την εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα