Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επανέλεγξα αυτό περί χρήσης GPU. Είχα το Crysis 2 εγκατεστημένο, οπου έκανα και logging τα στοιχεία της κάρτας. Εν τέλει, πιάνει 99% στο crysis 2 με μεγιστη χρηση μνήμης τα 1600 mb.

Αν και οταν σιγουρευτώ πως είναι απο αυτό, θα πάω σε εναν 3570 μτχ που βρήκα, μιας Gigabyte http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-Z77X-UD3H-s-1155-Z77-DDR3-Z77X-UD3H.htm και μνήμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε συ kane, ηρέμησε.Πολύ γρήγορες αποφάσεις πας να πάρεις.Κάνε πρώτα μερικές δοκιμές.Εγώ θα σου έλεγα να δεις τι γίνεται με τους νέους οδηγούς πρώτα στα παιχνίδια και μετά αποφασίζεις με την ησυχία σου.

Και btw, το γεγονός ότι το gpu ή και cpu usage είναι 99% δε σημαίνει αναγκαία ότι δεν υπάρχει bottleneck.Κι εγώ με τον τετραπύρηνο σε socket 775, είχα 99% χρήση στην κάρτα.Αυτό δε σημαίνει ότι με τον 3570 δεν έχω και πάλι 99% με σαφώς καλύτερα frames όμως...

Ειναι μια ενδειξη η μη χρησιμοποιηση της gpu.Οχι δεν ειναι πανακεια.

Εχει χαμηλοτερα fps στο torchlight 2 απο χειροτερη cpu+ χειροτερη καρτα παντως και αυτο ειναι το περιεργο και γιαυτο δεν βλεπω πως ειναι θεμα cpu εγω.

Κοιταζοντας καποια παλια post αυτου του thread θα ηθελα να ηξερα τι εχουν να πουν o Psycho Warhead και ο Titanomaxos μετα απο τοσα που ελεγαν,βλεποντας αυτο εδω

http://www.techspot.com/review/603-best-graphics-cards/

όπως λένε τα παιδιά ξαναβάλε drivers με clean install όμως (κοινώς χρησιμοποίησε το tool του atiman για την απεγκατάσταση των παλαιών) και ξαναδές..

Done. Ιδιο αποτέλεσμα στο 3δ μαρκ με πρίν, με μια διαφορα +-100 στο Grh.score

καλά απαράδεκτη η ASUS και η 7950 direct CU II...

μετά από 3 μήνες η κάρτα έχει αρχίσει και ανεβάζει θερμοκρασίες, προς το παρόν είμαι και 10+ βαθμούς από παλιά...

η ψήκτρα ίσα που ακουμπάει πλέον στην GPU λόγο του βάρους και έχει στραβώσει και το PCB τις GPU..

το πρόβλημα φαίνεται και εδώ : http://www.behardware.com/news/12153/asus-hd-7950-directcu-ii-fault-report.html

μίλησα με asus και δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση και έτσι δεν γίνετε αντικατάσταση κτλ...

τι λέτε να κάνω?

400 euro κάρτα και θα στήσω σκαλωσιά? xD

θα τους τακτοποιήσω πάντως μόλις βρω χρόνο..δεν θα μείνουν έτσι.

και ελεγα στον εαυτο μου, "μαλάκα μην αγοράζεις asus" αλλά πήγα και το έκανα. Ε ρε γλέντια...πήρα την ίδια με σένα (V.2)

Εγω προσωπικα και απο την ψύκτρα περίμενα παραπάνω. Στο κουτί μου, με συμπαθητικό airflow θα έλεγα, εχω idle με 10% ανεμ. 33-35 βαθμούς, φουλ φορτίο (πχ crysis) πιάνει 65 περίπου με 50% ανεμ.

Με τη 5870 με ψυκτρα accelero xtreme, είχα 32 βαθμούς idle, και φουλ φορτίο σπανίως πάνω απο 55 βαθμους με fan 50%.

Καμμία σχέση ομως το 50% στην μια και στην άλλη. Στην αξέλερο δεν ακούγεται τπτ. Δεν υπάρχει κατι πιο ήσυχο.

Απλως, επειδή την πηρα καινούργια, πηρα αυτήν με εγγυηση για να μην ασχολούμαι με ψυκτρες. Αλλα αν ξανα-αγόραζα, θα επαιρνα την φθηνότερη υλοποίηση και αμεσως μια αξέλερο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...