ahristos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 μετά από αυτό, άστο..... βαριέμαι να γράψω καν. Έγραψα εγώ, εντάξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Όταν αυτή έχει λίγα ευρώ παραπάνω, νομίζω πως είναι καλύτερη αγορά: http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30216&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=4 Υπάρχει λόγος για την παθητική ψύξη? Οι 7xxx είναι κρύες κάρτες και οι ανεμιστήρες δεν γυρνάνε τρελά Δεν υπαρχει λογος για 7770 για league of legends. Ειναι μακραν το ποιο απαιτητικο παιχνιδι που παιζει. Το κοθτι του το εχει διπλα στο αφτι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Καλα σε οτι αφορα καταναλωση ,θορυβο δεν εχει να γραψεις και τιποτα τα νουμερα υπαρχουν μπορεις να πας να τα δεις ,ειναι γνωστα αυτα. Σε οτι αφορα τους drivers επειδη εχω μαθει να συζηταω και να μην βαριεμαι εγω ειμαι προθυμος να ακουσω οτι πεις ειτε εδω ειτε σε pm.... Καλυτερα pm για να μην χαλασουμε το thread εδω με off topic . Μάλλον συμφωνούμε. Η NVIDIA έχει καλύτερους drivers. Η NVIDIA έχει καλύτερη υλοποίηση στις εργοστασιακές της κάρτες (ψύξη - θόρυβος κλπ). Η NVIDIA έχει καλύτερη υποστήριξη στους προγραμματιστές των παιχνιδιών. Αν κάποιος αμφισβητήσει τα παραπάνω, μάλλον είναι AMDfanboy οπότε δεν συνεχίζουμε την κουβέντα. Αλλά μάλλον μετράνε και άλλοι παράγοντες, ε; Αλλιώς δεν θα είχα απορρίψει εξ αρχής την GTX550 και θα είχα προχωρήσει στην HD7770 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SharkGamer007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 ΑΚΥΡΟ Καλησπέρα θα ήθελα να μου προτείνετε την καλύτερη HD 7850 απο το Vision Studio ενοώ (καλή ψύξη,overclocking) και γενικώς την καλύτερη value for money ... Eυχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstos910 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 εφοσον εχεισ μια 79070ghz edition μπορεισ να κανεις Crossfire με μια απλη 7970 οποτε θελησεις???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikiforos1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Θελω να ρωτησω αν η ati εχει προγραμμα να μετατρεπει σε 3d τα games οπως το "3d tv play" της nvidia που με εχει ξετρελανει σε συνδιασμο με την 680 oc της gigabyte. (Οταν μιλαω για 3d δεν εννοω τα γυαλια της nvidia. , εχω μια lg με passive γυαλια και δουλευει τελεια). Επισης θα ηθελα να ξερω αν ο επεξεργαστης μου i7 2600k (4.2 ghz) την καθυστερει την καρτα η το αντιθετο γιατι εχω μπερδευτει με οσα διαβαζω. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorjim Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Καλημέρα σας. Για να μην ανοιξω άλλο θέμα, επειδή αφτόντον καιρό ψάνχω να βρω μια καλή κάρτα γραφικών και δίνω εως 450+ ευρώ. Ποια να πάρω και επείσης μπορεί κάποιος να μου βρει την 7970 ghz edition στο visionstudio γιατί ψάνχω να την βρω και δεν την βρίσκω πουθενά.Ευχαριστώ. Καλημέρα σας. Για να μην ανοιξω άλλο θέμα, επειδή αφτόντον καιρό ψάνχω να βρω μια καλή κάρτα γραφικών και δίνω εως 450+ ευρώ. Ποια να πάρω και επείσης μπορεί κάποιος να μου βρει την 7970 ghz edition στο visionstudio γιατί ψάνχω να την βρω και δεν την βρίσκω πουθενά.Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SharkGamer007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Καλημέρα σας. Για να μην ανοιξω άλλο θέμα, επειδή αφτόντον καιρό ψάνχω να βρω μια καλή κάρτα γραφικών και δίνω εως 450+ ευρώ. Ποια να πάρω και επείσης μπορεί κάποιος να μου βρει την 7970 ghz edition στο visionstudio γιατί ψάνχω να την βρω και δεν την βρίσκω πουθενά.Ευχαριστώ. Καλημέρα σας. Για να μην ανοιξω άλλο θέμα, επειδή αφτόντον καιρό ψάνχω να βρω μια καλή κάρτα γραφικών και δίνω εως 450+ ευρώ. Ποια να πάρω και επείσης μπορεί κάποιος να μου βρει την 7970 ghz edition στο visionstudio γιατί ψάνχω να την βρω και δεν την βρίσκω πουθενά.Ευχαριστώ. Aυτή : http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=28372&cat=5&sub=136&pmanuf=0&sort=undefined&step=3 ή Αυτή : http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29697&cat=5&sub=136&pmanuf=0&sort=undefined&step=3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Παίζω αυτόν τον καιρό το Crysis 2, γιατί είπα να δοκιμάσω την καινούρια κάρτα μου. Του έκανα το patch για τα super uper γραφικά που κυκλοφορεί. Το λοιπόν... Σε extreme ρυθμίσεις όλα μου τρέχει το παιχνίδι τέλεια και σταθερά στα 60fps, σε ultra ρυθμίσεις μου κατεβαίνει πάρα πολύ συχνά στα 30 fps και γενικά έχω προβλήματα micro stuttering. Εννοώ δηλαδή ότι εκεί που όλα είναι smooth στο gameplay κάθε περίπου 15 - 20 δευτερόλεπτα μου κάνει και ένα stutter, ένα glitch. Υποψιάζομαι ότι ο επεξεργαστής δεν προλαβαίνει την κάρτα. Με το msi afterburner είδα ότι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού η κάρτα σε ρυθμίσεις ultra παίζει σε 80% - 85% gpu usage ενώ με extreme ρυθμίσεις που είναι ένα επίπεδο πιο κάτω στην ποιότητα μου παίζει σε 50% περίπου gpu usage. Όλες οι παραπάνω ρυθμίσεις με dx11 πάντα και επίσης με vsync on. Κανένας άλλος με καλύτερο επεξεργαστή και με την ίδια κάρτα, δοκίμασε καθόλου crysis 2 με το patch ultra και dx11? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Παίζω αυτόν τον καιρό το Crysis 2, γιατί είπα να δοκιμάσω την καινούρια κάρτα μου. Του έκανα το patch για τα super uper γραφικά που κυκλοφορεί. Το λοιπόν... Σε extreme ρυθμίσεις όλα μου τρέχει το παιχνίδι τέλεια και σταθερά στα 60fps, σε ultra ρυθμίσεις μου κατεβαίνει πάρα πολύ συχνά στα 30 fps και γενικά έχω προβλήματα micro stuttering. Εννοώ δηλαδή ότι εκεί που όλα είναι smooth στο gameplay κάθε περίπου 15 - 20 δευτερόλεπτα μου κάνει και ένα stutter, ένα glitch. Υποψιάζομαι ότι ο επεξεργαστής δεν προλαβαίνει την κάρτα. Με το msi afterburner είδα ότι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού η κάρτα σε ρυθμίσεις ultra παίζει σε 80% - 85% gpu usage ενώ με extreme ρυθμίσεις που είναι ένα επίπεδο πιο κάτω στην ποιότητα μου παίζει σε 50% περίπου gpu usage. Όλες οι παραπάνω ρυθμίσεις με dx11 πάντα και επίσης με vsync on. Κανένας άλλος με καλύτερο επεξεργαστή και με την ίδια κάρτα, δοκίμασε καθόλου crysis 2 με το patch ultra και dx11? κάτι στις ultra ρυθμίσεις stressarei το CPU. τώρα αυτό μπορεί να ε΄ναι κανονικό feature ή και bug... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Aυτή : http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=28372&cat=5&sub=136&pmanuf=0&sort=undefined&step=3 ή Αυτή : http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29697&cat=5&sub=136&pmanuf=0&sort=undefined&step=3 H πρωτη δεν ειναι η ghz edition εχω την εντυπωση αλλα απλη υπερχρονισμενη 7970.Δεν βλεπω το boost πουθενα ... Η δευτερη ετσι και αλλιως δεν ειναι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SharkGamer007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 H πρωτη δεν ειναι η ghz edition εχω την εντυπωση αλλα απλη υπερχρονισμενη 7970.Δεν βλεπω το boost πουθενα ... Η δευτερη ετσι και αλλιως δεν ειναι . Ναι αλλά έχουν καλύτερη ψύξη απο την ghz ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Ναι αλλά έχουν καλύτερη ψύξη απο την ghz ... Έτερον εκάτερον.... Το ανεφερα επειδη το παιδι ζητησε για ghz edition μην μπερδευτει και νομιζει οτι ειναι αυτη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SharkGamer007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Έτερον εκάτερον.... Το ανεφερα επειδη το παιδι ζητησε για ghz edition μην μπερδευτει και νομιζει οτι ειναι αυτη.. OK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Παίζω αυτόν τον καιρό το Crysis 2, γιατί είπα να δοκιμάσω την καινούρια κάρτα μου. Του έκανα το patch για τα super uper γραφικά που κυκλοφορεί. Το λοιπόν... Σε extreme ρυθμίσεις όλα μου τρέχει το παιχνίδι τέλεια και σταθερά στα 60fps, σε ultra ρυθμίσεις μου κατεβαίνει πάρα πολύ συχνά στα 30 fps και γενικά έχω προβλήματα micro stuttering. Εννοώ δηλαδή ότι εκεί που όλα είναι smooth στο gameplay κάθε περίπου 15 - 20 δευτερόλεπτα μου κάνει και ένα stutter, ένα glitch. Υποψιάζομαι ότι ο επεξεργαστής δεν προλαβαίνει την κάρτα. Με το msi afterburner είδα ότι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού η κάρτα σε ρυθμίσεις ultra παίζει σε 80% - 85% gpu usage ενώ με extreme ρυθμίσεις που είναι ένα επίπεδο πιο κάτω στην ποιότητα μου παίζει σε 50% περίπου gpu usage. Όλες οι παραπάνω ρυθμίσεις με dx11 πάντα και επίσης με vsync on. Κανένας άλλος με καλύτερο επεξεργαστή και με την ίδια κάρτα, δοκίμασε καθόλου crysis 2 με το patch ultra και dx11? Σε παει πισω ο επεξεργαστης ανεβασε τον οσο μπορεις για να παρεις καλυτερα αποτελεσματα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα