CarbonFibre Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 ..και εγω αυτο λεω φιλε μου οτι μια χαρα ειναι ή τουλαχιστον τα benchmarks που ποσταρε το παιδι προηγουμενως σχολιασα ,δεν ειναι του savaki .... To πως τωρα βλεπεις εσυ ή καποιοι αλλοι την 7970 μπροστα απο την 680 ειλικρινα σου αντιστρεφω την παρατηρηση και θα πω οτι καποιοι δεν μπορουν να χωνεψουν οτι η 680 ειναι μια καλυτερη καρτα γραφικων απο ολες τις αποψεις απο την 7970 καιρο τωρα ή τουλαχιστον αν θες ισοδυναμη με την ghz edition ... Εκει που θα δωσω συν στην ΑΜD ειναι οι νεες τιμες στην 7970 (την απλη) γιατι για την ghz edition κατσε να δουμε ποσο θα εχει ... Πηγαινε δες και τα benchmarks στο anandtech ...Δηλαδη πρεπει να παρεις ντε και καλα τα games που ειναι μπροστα η 7970 μερικα fps απο την 680 για να δικαιολογησεις οτι εχει το crown performance ? Δεν σε καταλαβαινω ...Εσυ απο τα benchmarks αυτο διαπιστωνεις ? Δες παραπανω τα benchmarks που εβαλε το παιδι και πες μου που βλεπεις εσυ οτι η ghz στα παιχνιδια ειναι ανωτερη σαν γενικη εικονα απο την 680 ... Εγω προσωπικα χεστηκα αν η 7970 ηταν καλυτερη απο την 680 ,μακαρι να ηταν γιατι ανετα θα αγοραζα 7970 δεν θα ειχα προβλημα .Οταν ομως σχολιαζουμε καποια πραγματα να ξερουμε και τι βλεπουμε και μετα να λεμε αλλιως ο καθενας να λεει οτι του κατεβει ... Είδα τα benchmark και βλέπω ότι νικάει η 7970GE.Εχω διαβάσει πάρα πολλά benchmark και έχω διαβάσει και του anandtech. Tο techpowerup δοκιμάζει 18 παιχνίδια o anand δοκιμάζει 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Είδα τα benchmark και βλέπω ότι νικάει η 7970GE.Εχω διαβάσει πάρα πολλά benchmark και έχω διαβάσει και του anandtech. Tο techpowerup δοκιμάζει 18 παιχνίδια o anand δοκιμάζει 10. http://www.techspot.com/review/546-amd-radeon-hd-7970-ghz-edition/page10.html http://www.legitreviews.com/article/1979/6/ http://www.anandtech.com/bench/Product/618?vs=555 http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7970_GHz_Edition/9.html Απο τα 3 πρωτα links: Σύνολο games 23 στα οποια η 680 νικαει με λιγο ποσοστο σε πολλα απο αυτα στα 13 και η ghz στα 10 . Αμφιλεγόμενο ειναι το batman στο οποιο ομως οπως θα δεις και απο το review που προερχεται απο το legit εχει βγαλει τα physx . Διαφωνια θα δεις και στο just cause2 . Σύνολο σε 13 προηγειται η 680 και στα 10 η ghz edition. Στο τελευταιο τoυ techpowerup δες οτι σε καποια συμφωνουν σε καποια διαφωνουν αναλογα με την αναλυση . Στο stalker που δεν το εχουν τα αλλα ειναι καλυτερη η ghz ,στο wow η 680 . Στο dirt3 ενω το σημειο στα προηγουμενα 3 το ειχα δωσει στην ghz εδω μεχρι τα 1920χ1200 το εχει η 680 το προβαδισμα οπως και στο mw1 που δεν το ειχαν τα αλλα 3 . Στα crysis 1,2 η ghz Στα υπολοιπα θα δεις μια διαφωνια του techpowerup σε σχεση με τα 3 πρωτα σε οτι αφορα 3-4 σημεια σε αναλυσεις πανω απο 1920χ1200 ομως. Οπως βλεπεις λοιπον σε πανω απο 23 παιχνιδια κανεις δεν μπορει να βγει να πει οτι η ghz edition νικαει την 680 . Σιγουρα ειναι η ghz edition μια πολυ δυνατη καρτα ισοδυναμη να σου πω της 680 αλλα σε αυτα πανω αν βαλεις την αξιοπιστια που δεν εχει η amd στους drivers καθως και τις παραμετρους της καταναλωσης,θορυβου η 680 ειναι πιο ολοκληρωμενη λυση . Περιμενω την τιμη της ghz γιατι μπορει οι προηγουμενες παραμετροι να ισοσκελιστουν απο μια καλη τιμη κατω εννοειται απο την 680 . Σε αυτα θα προσθεσεις οτι εχει περισσοτερη μνημη η ghz και μεγαλυτερο διαυλο ,οπως και αυτοι της αντιπερας οχθης διαμαρτυρονταν για το boost και το core clock της 680 σε σχεση την αρχικη 7970 .Για μενα ομως η 680 δεν παυει να ειναι μια mid range gpu που συγκρινεται με μια oc high end της amd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 high end λογω μεγεθους πυρηνα δεν πρεπει να ειναι καμια απο τις 2.... όσο για προβληματα αξιοπιστιας σχετικα με τους drivers, δεν υπάρχει καν εδώ και πολλά χρόνια αυτό το πράγμα ήμαρτον δηλαδή πια..μεμονωμένα περιστατικά μπορώ να σου αναφέρω και απο τις 2 πλευρες οκ... κατα τα αλλα θεωρω οτι οι καρτες ειναι ισοδυναμες, μυριζουμε τα νυχια μας για το ποια περναει την αλλη σε αστεια ποσοστα και σε ποσα παιχνιδια, όπως επίσης πανακριβες και υπερτιμημενες του κερατα... αυτη τη στιγμη παντως ελλαδα απο οτι φαινεται στο skroutz βρισκεις 7970 περι τα 430 και αυτος ειναι ο λογος που θα την προτιμουσα τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 αν βαλεις την αξιοπιστια που δεν εχει η amd στους drivers καθως και τις παραμετρους της καταναλωσης,θορυβου η 680 ειναι πιο ολοκληρωμενη λυση . Α... το ήξερα ότι θα φτάσουμε εκεί Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα πάντα εκεί φτάνουμε... Για μενα ομως η 680 δεν παυει να ειναι μια mid range gpu που συγκρινεται με μια oc high end της amd. Μάλιστα... Δεν έχει σημασία που η High End της AMD κοστίζει λιγότερο από την "μέτρια" της NVIDIA. Δεν θα περιμένουμε τη NVIDIA να απαντήσει σε 6 μήνες με την κορυφαία της κάρτα (αν είμαστε τυχεροί). Δεν έχει σημασία τίποτα στην ουσία, αρκεί η NVIDIA να εμφανίζεται ότι έχει καλύτερες κάρτες έτσι κι αλλιώς. Συνεχίζουμε στον Anand για τα επόμενα. Α ναι αυτός που όταν η AMD βγάζει καινούρια κάρτα βρίσκει άνετα μερικές υπερχρονισμένες NVIDIA προηγούμενης γενιάς για να χαλάσει λίγο το παιχνίδι, αλλά όταν βγάζει η NVIDIA κάρτα, ξαφνικά δεν υπάρχουν υπερχρονισμένες AMD (έστω κι αν έχει κάνει αξιολόγηση πριν μερικές από αυτές). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Α... το ήξερα ότι θα φτάσουμε εκεί Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα πάντα εκεί φτάνουμε... Μάλιστα... Δεν έχει σημασία που η High End της AMD κοστίζει λιγότερο από την "μέτρια" της NVIDIA. Δεν θα περιμένουμε τη NVIDIA να απαντήσει σε 6 μήνες με την κορυφαία της κάρτα (αν είμαστε τυχεροί). Δεν έχει σημασία τίποτα στην ουσία, αρκεί η NVIDIA να εμφανίζεται ότι έχει καλύτερες κάρτες έτσι κι αλλιώς. Συνεχίζουμε στον Anand για τα επόμενα. Α ναι αυτός που όταν η AMD βγάζει καινούρια κάρτα βρίσκει άνετα μερικές υπερχρονισμένες NVIDIA προηγούμενης γενιάς για να χαλάσει λίγο το παιχνίδι, αλλά όταν βγάζει η NVIDIA κάρτα, ξαφνικά δεν υπάρχουν υπερχρονισμένες AMD (έστω κι αν έχει κάνει αξιολόγηση πριν μερικές από αυτές). Mην απομονωνεις κομματια απο αυτα που λεω για να υποστηριξεις κατι ...Το ποστ μου ξεκιναει οπως ειδες με benchmarks που ειναι τα επιχειρηματα και καταληγει με καποια προσθετα που ειτε σου αρεσει ειτε οχι για μενα ισχυουν οπως επισης και για πολλους αλλους .Εσυ που δεν συμφωνεις με γεια σου με χαρα σου να προτιμησεις την αλλη αποψη και μπραβο σου .Μην λες ομως για επιχειρηματα οταν σου παραθετω benchmarks στην αρχη ,αν εχεις να πεις κατι επι της ουσιας σε αυτα που σου εβαλα link πες το αλλιως αστο .... Οπως εσυ θα πεις για τις υπερτιμολογημενες nvidia ολο αυτον τον καιρο ετσι και εγω θα μιλησω για τους χαλια drivers της amd που πραγματικα πιστευω οτι στην κλιμακα αξιοπιστιας ειναι ακομα σε χαμηλα επιπεδα .Oποιος αγοραζει ati δεν παει στο site της amd αλλα περιμενει απο τον atiman την σωτηρια . Παραδειγματα με προβληματικους drivers σιγουρα θα βρει καποιος και για τις δυο εταιρειες δεν το συζηταω ,αλλα ο κανονας ειναι οτι οι καρτες της amd ειχαν παντα λιγοτερο αξιοπιστους drivers με περισσοτερα προβληματα που εκανες το σταυρο σου αν θα παιξει απροβληματιστα ενα game και με ποια εκδοση drivers .Πιστευω οτι ισχυει πανω-κατω ακομα αυτο ,χωρις να σημαινει οτι δεν εχει βελτιωθει . Σε οτι αφορα το οτι η παλια high end της amd κοστιζει λιγοτερο απο την 680 φυσικα και κοστιζει αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να πουλησει ουτε κομματι με την αρχικη τιμη που την λανσαρε εχοντας βεβαια παιξει και με τον χρονο καθοτι η nvidia δεν ειχε ακομα βγαλει τον ανταγωνιστη .Που το ειδες το περιεργο ? Ειναι δυνατον να ειχε την 7970 τα ιδια λεφτα με την 680 με κατωτερες επιδοσεις ? Κατσε να δεις την νεα high end της ποσο θα την εχει και μετα μιλαμε ,εγω αυτο περιμενω .Μιλαμε δηλαδη για μια νεα high end η οποια ξεραμε απο πριν οτι υπηρχε σαν υποσταση με το headroom της 7970 στο oc ,χαιρω πολυ χαιροπουλος δηλαδη ...Λες και δεν ξεραμε απο την αρχη που βγηκε η 7970 οτι αν πας στα 1000 τον πυρηνα σε τι επιπεδα χτυπουσε την 680 .Επρεπε δηλαδη να την βαλουν σε χαρτινο κουτι με το logo της ghz edition για να τσιμπησουν τα fanboys περι νεας high end που στην ουσια ειναι υπερχρονισμενη 7970 . Αυτη την στιγμη σαν σχεση τιμης αποδοσης οι καλυτερες καρτες ετσι οπως εχουν διαμορφωθει οι τιμες ειναι η 670 και η απλη 7970 χωρις δευτερη κουβεντα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δεν υπάρχει κανένας(μα κανένας) λόγοσ κάποιος να επιλέξει την 680 έναντι της 7970 αυτή τη στιγμη.Οι κάρτες είναι σχεδόν ισοδύναμες ,μόνο που η αρχική γελοία τιμή της 7970 έχει πέσει σε πολύ λογικά επίπεδα.Δεν μιλάω για την ghz edition που σχεδον σε όλες τις μετρησεις περνάει την 680...Δεν αξίζει ούτε η Ghz για μένα ούτε η 680...Τόσο απλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Mην απομονωνεις κομματια απο αυτα που λεω για να υποστηριξεις κατι ...Το ποστ μου ξεκιναει οπως ειδες με benchmarks που ειναι τα επιχειρηματα και καταληγει με καποια προσθετα που ειτε σου αρεσει ειτε οχι για μενα ισχυουν οπως επισης και για πολλους αλλους .Εσυ που δεν συμφωνεις με γεια σου με χαρα σου να προτιμησεις την αλλη αποψη και μπραβο σου .Μην λες ομως για επιχειρηματα οταν σου παραθετω benchmarks στην αρχη ,αν εχεις να πεις κατι επι της ουσιας σε αυτα που σου εβαλα link πες το αλλιως αστο .... Οπως εσυ θα πεις για τις υπερτιμολογημενες nvidia ολο αυτον τον καιρο ετσι και εγω θα μιλησω για τους χαλια drivers της amd που πραγματικα πιστευω οτι στην κλιμακα αξιοπιστιας ειναι ακομα σε χαμηλα επιπεδα .Oποιος αγοραζει ati δεν παει στο site της amd αλλα περιμενει απο τον atiman την σωτηρια . Παραδειγματα με προβληματικους drivers σιγουρα θα βρει καποιος και για τις δυο εταιρειες δεν το συζηταω ,αλλα ο κανονας ειναι οτι οι καρτες της amd ειχαν παντα λιγοτερο αξιοπιστους drivers με περισσοτερα προβληματα που εκανες το σταυρο σου αν θα παιξει απροβληματιστα ενα game και με ποια εκδοση drivers .Πιστευω οτι ισχυει πανω-κατω ακομα αυτο ,χωρις να σημαινει οτι δεν εχει βελτιωθει . Σε οτι αφορα το οτι η παλια high end της amd κοστιζει λιγοτερο απο την 680 φυσικα και κοστιζει αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να πουλησει ουτε κομματι με την αρχικη τιμη που την λανσαρε εχοντας βεβαια παιξει και με τον χρονο καθοτι η nvidia δεν ειχε ακομα βγαλει τον ανταγωνιστη .Που το ειδες το περιεργο ? Ειναι δυνατον να ειχε την 7970 τα ιδια λεφτα με την 680 με κατωτερες επιδοσεις ? Κατσε να δεις την νεα high end της ποσο θα την εχει και μετα μιλαμε ,εγω αυτο περιμενω .Μιλαμε δηλαδη για μια νεα high end η οποια ξεραμε απο πριν οτι υπηρχε σαν υποσταση με το headroom της 7970 στο oc ,χαιρω πολυ χαιροπουλος δηλαδη ...Λες και δεν ξεραμε απο την αρχη που βγηκε η 7970 οτι αν πας στα 1000 τον πυρηνα σε τι επιπεδα χτυπουσε την 680 .Επρεπε δηλαδη να την βαλουν σε χαρτινο κουτι με το logo της ghz edition για να τσιμπησουν τα fanboys περι νεας high end που στην ουσια ειναι υπερχρονισμενη 7970 . Αυτη την στιγμη σαν σχεση τιμης αποδοσης οι καλυτερες καρτες ετσι οπως εχουν διαμορφωθει οι τιμες ειναι η 670 και η απλη 7970 χωρις δευτερη κουβεντα ... Η 7970 Ghz edition είναι 5-10% μπροστά από την 680 σε μεγάλες αναλύσεις +ΑΑ. Σε τριπλό μόνιτορ η Nvidia δεν υπάρχει καν. Πέραν από αυτό: Η 680 δεν είναι High-End κάρτα. Είναι ένα performance κομμάτι με κομμένο δίαυλο και περιορισμένη μνήμη. Αυτά τα μειωνεκτήματα θα γίνονται φανερά κάθε μήνα που περνάει. Τα performance parts είναι καλά για περίπου 1 χρόνο, τα high end για 2. Ετσι η 560 με το 1 gb ram δεν φτουράει σε VERY HIGH/ULTRA , ενώ η 580 αντέχει μια χαρά. Αυτή τη φορά όμως πούλησαν το performance για high -end. Σε ένα χρόνο η 680 δεn θα τραβάει τα VERY HIGH/Ultra. Αντιθέτως με 384 bit και 3 gb της 7970 βγάζουν άνετα την διετία στα highest settings. όποιος αμφιβάλει ασ συγκρίνει μια 560ti με μια 6950 (σχεδόν ισοδύναμες στον χρόνο κυκλοφορίας με ελαφρώς μπροστά την 6950), μέσα σε ένα χρονο η 560 είναι αναγκασμένη να κουτσουρεύει από παντού λόγω μνήμης (textures, detail, AA). Και φανταστείτε ότι 560-6950 εχουν ίδιο διαυλο. Στις 680/7970 οι διαφορές θα είναι ακόμα μεγαλύτερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Mην απομονωνεις κομματια... κλπ Μερικοί από μας εδώ, είμαστε καλύτερα τεχνικά καταρτισμένοι και δεν πέφτουμε στις παγίδες των διαφημιστικών τμημάτων της AMD και της NVIDIA. Διαλέγουμε τα τεστ που πραγματικά μετράνε. Ή άλλες δυνατότητες που μας ενδιαφέρουν (Cuda, Eyefinity κλπ). Ποτέ δεν θεωρήσαμε ότι η GTX 680 είναι δυνατότερη από την HD7970 (και την απλή ακόμα) Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: http://www.insomnia....ost__p__4817041 Ή στα δικά μου λόγια πριν... Καλό και άγιο το techpowerup, εκτιμώ ιδιαίτερα και τον W1zzard, αλλά αν δεν σταματήσει να παίρνει μετρήσεις σε ανάλυση χαμηλότερη των 1680Χ1050 (ειδικά για τέτοιες κάρτες) τα συγκεντρωτικά του αποτελέσματα δεν έχουν νόημα.Εδώ ο Damien έκανε το σωστό, και ω έκπληξη, η HD7970 βγαίνει καλύτερη από την GTX 680 τώρα. Λέω τώρα, γιατί στην κανονική κριτική η GTX 680 ήταν καλύτερη. Τους λόγους τους εξηγεί στο κάτω μέρος της σελίδας. Χρησιμοποίησε GTX 680 του εμπορίου που έτυχε να έχει χαμηλότερο turbo από αυτήν που είχε στείλει η NVIDIA. Επίσης η AMD διόρθωσε το πρόβλημα που είχε με το MSAA στο Batman AC. Η NVIDIA επίσης έχει πρόβλημα στο Shogun Total War 2. Και τέλος, χρησιμοποίησε μεγαλύτερες αναλύσεις και άρχισε να φαίνεται η λιγότερη μνήμη της GTX 680. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μερικοί από μας εδώ, είμαστε καλύτερα τεχνικά καταρτισμένοι και δεν πέφτουμε στις παγίδες των διαφημιστικών τμημάτων της AMD και της NVIDIA. Διαλέγουμε τα τεστ που πραγματικά μετράνε. Ή άλλες δυνατότητες που μας ενδιαφέρουν (Cuda, Eyefinity κλπ). Ποτέ δεν θεωρήσαμε ότι η GTX 680 είναι δυνατότερη από την HD7970 (και την απλή ακόμα) Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: http://www.insomnia....ost__p__4817041 Ή στα δικά μου λόγια πριν... Εγω δεν αμφισβητησα την τεχνικη σου καταρτιση κατα πρωτον ... Δευτερον εγω σχολιαζω τα benchmarks που αφορουν τα games διοτι για μενα εκει μετρανε οι καρτες γραφικων επειδη εγω εκει τις χρησιμοποιω χωρις να σημαινει οτι θα παραβλεψω τα υπολοιπα. Θα προσεξες οτι σχολιασα benchmarks απο πολλα games στα οποια βγαζεις ευκολα συμπερασμα για τις δυνατοτητες της καθε gpu ,δεν ειναι δα και κατι δυσκολο .Εμενα που με ενδιαφερει να παιζω παιχνιδια στα 1080p θα διαβασω καποια reviews που αφορουν games και θα καταλαβω . Εσυ μπορει να μην θεωρησες ποτε την 680 πιο δυνατη απο την απλη 7970 και καποιος αλλος επισης μπορει να θεωρει και την 7950 για τους δικους του λογους πιο δυνατη παλι απο την 680 ,δεν εχει να λεει κατι αυτο γιατι ο καθενας εχει διαφορετικα κριτηρια .Επειδη ομως πρεπει να μιλαμε πανω σε μια κοινη βαση και σε καποια αποτελεσμα κονσερβα αναγκαστικα για αυτο σχολιασα και πιο πανω τα benchmarks που σου παρεθεσα. Σε αυτα τωρα που λεει ο savvakis πιο πανω τα περι μελλοντικης αδυναμιας λογω διαυλου της 680 σε σχεση με την 7970 να σηκωσει ultra-high settings τις θεωρω υπερβολικες με την εννοια οτι σε 1080p σε game οταν θα αγκομαχησει η 680 h 7970 θα αγκομαχησει περισσοτερο και δεν θα φταιει ο διαυλος ουτε ο μνημη .Στις υψηλες αναλυσεις αυτο ναι ισχυει με την αδυναμια μνημης και ειναι κατι το οποιο δεν χρειαζεται να εισαι μαντης για να το πεις σε μελλοντικα παιχνιδια αφου συμβαινει και τωρα και απο την αρχη συνεβενε.Το ειπα αλλωστε και εγω αλλα ο savvakis αρεσκεται να το επαναλαμβανει ,η 680 ειναι mid-end gpu και βαφτιστηκε high -end. Το στρατηγικο λαθος της nvidia ειναι οτι η ιδια απαξιωσε την 680 λογω διαυλου με την 670 σε αναλογια επιδοσεων/κοστους και οχι επειδη h amd ειχε την 7970 που ειναι και ηταν ετσι και αλλιως κατω απο την 680 ή την ghz edition που ειναι υπερχρονισμενη μορφη της και αρα ειχε και την λογικη-αναμενομη γραμμικη αυξηση επιδοσεων για να φτασει και να ξεπερασει σε πολλα games την 680. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μπαρούφες … χρειαζόμαστε τρείς τέσσερεις από δαύτες τουλάχιστο για να είναι καλό το σύστημα. Να συμφωνήσω και με όσους λένε ότι τούτες δεν είναι Hi end , φυσικά δεν είναι, χρειάζονται δυο κιλά μαόνι και κάτι καράτια χρυσάφι για να γίνουν. Κατά τα άλλα προσωπικά βαριέμαι να ξαναπαίζω τα ίδια παιχνίδια… οπότε στην τελική δε με νοιάζει εάν παίζουν Crysis Και τα benchmarks θέλουν πολλλλλλυ μελέτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Παιδια εχουμε βαλει στο ματι την συγκεκριμενη: http://www.skroutz.gr/s/1828580/Radeon-HD-7750-RoyalQueen-1GB.html Την θελουμε για δωρακι. Θα τσονταρουμε καποια ατομα για να παρουμε την καρτουλα για καποιος που εχει "ξεμεινει" με την 7600gt του παρελθοντος. Το υπολοιπο μηχανημα ειναι ενα core 2 duo 6600, 2 GB ram, 550 watt corsair τροφοδοτικο και οθονη 4:3 με αναλυση 1280 * 1024. Δεν ειναι κανενας σοβαρος gamer αν και παιζει δυναμικα league of legends. Αξιζει τα λεφτα της ή μηπως ειναι ακριβη γι αυτα που προσφερει? Εμεις κοιταμε αυτην λογο παθητικης ψυξης και καλων επιδοσεων για την αναλυση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Όταν αυτή έχει λίγα ευρώ παραπάνω, νομίζω πως είναι καλύτερη αγορά: http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30216&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=4 Υπάρχει λόγος για την παθητική ψύξη? Οι 7xxx είναι κρύες κάρτες και οι ανεμιστήρες δεν γυρνάνε τρελά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μπαρούφες … χρειαζόμαστε τρείς τέσσερεις από δαύτες τουλάχιστο για να είναι καλό το σύστημα. Να συμφωνήσω και με όσους λένε ότι τούτες δεν είναι Hi end , φυσικά δεν είναι, χρειάζονται δυο κιλά μαόνι και κάτι καράτια χρυσάφι για να γίνουν. Κατά τα άλλα προσωπικά βαριέμαι να ξαναπαίζω τα ίδια παιχνίδια… οπότε στην τελική δε με νοιάζει εάν παίζουν Crysis Και τα benchmarks θέλουν πολλλλλλυ μελέτη Κι εγώ πιωμένος είμαι φίλε μου... Σε καταλαβαίνω Δυστυχώς τα οικονομικά μου μου επιτρέπουν να αγοράσω μόνο μια HD7770 τώρα που κάηκε η HD4850 που είχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 http://www.techspot.com/review/546-amd-radeon-hd-7970-ghz-edition/page10.html http://www.legitreviews.com/article/1979/6/ http://www.anandtech.com/bench/Product/618?vs=555 http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7970_GHz_Edition/9.html ......... καλά το ξεκίνησες με τα link ως βάση για να υποστηρίξεις την άποψή σου αλλά .......βάλεις την αξιοπιστία που δεν εχει η amd στους drivers καθως και τις παραμετρους της καταναλωσης,θορυβου η 680 ειναι πιο ολοκληρωμενη λυση . .............. μετά από αυτό, άστο..... βαριέμαι να γράψω καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 μετά από αυτό, άστο..... βαριέμαι να γράψω καν. Καλα σε οτι αφορα καταναλωση ,θορυβο δεν εχει να γραψεις και τιποτα τα νουμερα υπαρχουν μπορεις να πας να τα δεις ,ειναι γνωστα αυτα. Σε οτι αφορα τους drivers επειδη εχω μαθει να συζηταω και να μην βαριεμαι εγω ειμαι προθυμος να ακουσω οτι πεις ειτε εδω ειτε σε pm.... Καλυτερα pm για να μην χαλασουμε το thread εδω με off topic . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα