Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετα απο 4 σχεδον μηνες κατοχης μια κοκκινης 7970 ντυμενης με το κουστουμακι απο την Accelero τα ρολογια απο 1125/1800 ανεβηκαν στα 1200/1800 με αυξηση της τασης απο 1.175v σε 1.243v

Εδω και καποια νουμερακια απο παιχνιδια/μετροπρογραμματα που εχω στο pc μου με τον i7-970 στα 4.2

Ολα τα παιχνιδια ετρεξαν με τα ingame settings στα τεζα τους.

3dmark11k.jpg

AMD Radeon HD 7970 video card benchmark result - Intel Core i7-970 Processor ,ASUSTeK Computer INC. Rampage III Extreme score: P10119 3DMarks

unigine30.jpg

crysis1p.jpg

crysiswh.jpg

crysis2yj.jpg

dirt3i.jpg

f12010p.jpg

f12011.jpg

metro2033l.jpg

resevil5q.jpg

lostplanet2testa.jpg

lostplanet2testb.jpg

avpf.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

την πέρασα πριν μερικές μέρες και την απολαμβάνω (metro 2033 1920*1080 όλα στο μέγιστο το πάει νερό και έχω μείνει μακάκας με τα γραφικά του παιχνιδιού) επίσης αρκετά κρύα και ήσυχη .

gaming time grin.pngsmilie.png

post-200402-0-23444600-1336243864_thumb.jpg

πως σας φαίνονται τα αποτελέσματα από το unigine? δεν έχω ασχοληθεί με Benchmarks γ αυτό απλά μερικές γνώμες γενικά να ξέρω που βρίσκομαι. υπόψιν η 7950 είναι στα 900mhz ανεβασμένη εργοστασιακά.

post-200402-0-58043000-1336594401_thumb.jpg

Στοκ βολτ 1.112 stable 1100/1700 82% asic

1125/1700 @ 1.137 for 24/7

είμαι τεσταρισμένος με occt και evga o.c Scanner.

Drivers 12.4 no cap. Δεν έχω ανοίξει καν το CCC την πειράζω μόνο με afterburner.

Είμαι με καθαρή εγκατάσταση μια και έπεσε πολύ bsod με το o/c επεξεργαστή και κάρτας.

17sro5.png

zmaywg.png

2lc9row.png

auxow2.png

Blade το gpu usage σου είναι πολύ χαμηλό, γιατί δεν χρησιμοποιείται όλη η δύναμη της κάρτας γραφικών σου? Μου κάνει εντύπωση επειδή έχεις αρκετά καλό επεξεργαστή, τον intel 2600. :huh:

Ωραία τα τεστ αλλά αμα δεν καθίσω σε υπολογιστή με την 7970 η 7950 να βάλω παιχνίδι και να δω πωσ το πάει δεν μπορώ να πω την γνώμη μου. Εχω περιέργεια αν η 7970 μπορεί να παίξει στα τέρματα το πάει serious sam 3 bfe.

To GPU usage βγήκε μετά το τεστ, πέρασαν κάποια δευτερόλεπτα.

κανονικά την πάει 99% συνέχεια.

Τώρα σαν θέμα απόδωσης στα παιχνίδια, Στα 1175 είναι καλύτερη από το CF 6970 που είχα. Και σημαντικά καλύτερα minimum!

Επιπλέον είναι μία κάρτα και δεν έχεις προβλήματα με driver στα νέα παιχνίδια.

Αν και να πω την αλήθεια για το Microstuttering Που κατηγορούν τις Multi-gpu Λύσεις εγώ δεν βλέπω διαφορά στο fluidness από 6970 CF.

Επίσης δεν βλέπω microstuttering ούτε με το 5850 cf που έχω στο δεύτερο μηχάνημα.

Άλλαξα πάστα εχθές στην κάρτα γραφικών μου με Prolima Tech - Thermal Paste - Nano Aluminum - PK-1 - 5g, έβαλα και 2 ανεμιστήρες 12 cm noctua (που προς το παρόν τους έχω στην πιο χαμηλή ταχύτητα),επιπρόσθετους στο case για εισαγωγή αέρα και ένα έχω να πω, όσοι δεν το έχετε κάνει, προτείνω να το κάνετε άμεσα. Οι θερμοκρασίες είναι πιο χαμηλές, η κάρτα είναι πιο σταθερή, δεν κρασάρουνε οι drivers, δουλεύει άψογα με τις ώρες σε full benchmarking δεν μου έκανε το παραμικρό κιχ εχθές που την δοκίμασα για 8 ώρες συνεχόμενα. rubik.gif Μου λύθηκαν δια μαγείας όλα τα προβλήματα yu.gif

• 2 εβδομάδες αργότερα...

3 x 8pin τροφοδοσία !!!

3 x 150watt + 50watt = 500watt

eta_deh.jpg

525 για την ακρίβεια. ;)

Αν έχεις λεφτά για να την πάρεις, σίγουρα θα έχεις και για τη ΔΕΗ μετά.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...