Ailuros Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 ...οι οποίες δεν θα αποκαλύπτουν και πολλά Το τελικό προϊόν θα έχει μάλλον αρκετά μεγαλύτερη ισχύ στα γραφικά, περισσότερη μνήμη και κάτι παραπάνω σε επεξεργαστική ισχύ από τα πρώτα devkits. Αυτό γιατί οι κατασκευαστές κονσολών θα δώσουν συντηρητικά kits με τις δυνατότητες της σημερινής τεχνολογίας για τον φάκελο ισχύος που σκοπεύουν, ενώ σε 1+ χρόνο τα δεδομένα θα είναι ασφαλώς καλύτερα. Σήμερα είμαστε στο ανιχνευτικό στάδιο. Η SONY και η Microsoft "διαρρέουν" συντηρητικές προδιαγραφές, η Crytek αλλά βέβαια και ο Tim Sweeney της Unreal Engine θέλουν τουλάχιστο τα διπλάσια, οπότε θα βγει ο κοινός παρονομαστής. Σαν την πολιτική είναι... Το μόνο που θα αποκαλύψουν οι διαρροές από την παραλαβή των πρώτων devkits για το επόμενο Playstation θα είναι το αν προχώρησαν στην αποδοχή ενός x86 επεξεργαστή. Αυτό βέβαια είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα για συζήτηση. Το πόσο θα επηρεάσει την ποιότητα των γραφικών για εμάς τους PCGamers το ότι η πλατφόρμα εξέλιξης στις κονσόλες θα είναι το x86 συν mainstream graphics. Α ναι ξέχασα... AMD x86 συν AMD mainstream graphics Σαφώς. Πάραυτα όμως τα devkits Θα δώσουν επιτέλους κάποιες συγκεκριμένες κατευθύνσεις όπως το να επιβεβαιώσουν επιτέλους AMD+AMD και να σταματήσουν οι ηλίθιες κατά τόπους διαρροές που φτάνουν και στο σημείο να μιλάνε για 24 core Cell + Kepler. Δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει αλλά κάποιος είχε γράψει κιόλας ότι η Crytek κάτι είχε λάβει σε devkit σε σχέση με Cell και ούτε που θυμάμαι τι άλλο γαιτανάκι είχε πλέξει. Ούτε η Crytek ούτε κανένας άλλος ISV afaik δεν έχει λάβει ακόμα devkit, και ενώ υπάρχουν δεν έχουν βγει ακόμα από τις πόρτες της SONY. Aνιχνευτικό στάδιο δεν είναι. Αλλοίμονο τόσο για Microsoft όσο και για SONY αν ακόμα βρίσκονται σε ανιχνευτικό στάδιο όσων αφορά το hw. Οι αποφάσεις έχουν παρθεί και δεν ήδη έχουν σχεδιαστεί τα πρώτα testruns για να ξεκινήσει σε εύλογο χρόνο σταδιακά η παραγωγή (όχι βέβαια φέτος). Στην ξεφτίλα θέλει 2 χρόνια ένα SoC από τον σχεδιασμό μέχρι να φτάσει στην παραγωγή, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για σαφώς απαιτητικότερα SoCs όπως αυτά μιας οποιασδήποτε κονσόλας. Μέχρι και τα capacities σε συγκεκριμένο foundry έχουν προκρατηθεί γιατί το παραμικρό λάθος στοιχίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Αυτό γιατί οι κατασκευαστές κονσολών θα δώσουν συντηρητικά kits με τις δυνατότητες της σημερινής τεχνολογίας για τον φάκελο ισχύος που σκοπεύουν, ενώ σε 1+ χρόνο τα δεδομένα θα είναι ασφαλώς καλύτερα. Δε θυμάμαι κιτ που να υπολείπεται δύναμης από το τελικό προϊόν. Αυτό δε θα ήταν dev kit αλλά φάρσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δε θυμάμαι κιτ που να υπολείπεται δύναμης από το τελικό προϊόν. Αυτό δε θα ήταν dev kit αλλά φάρσα. Χμμμμμ τα πρώτα devkits πριν την κυκλοφορία του XBox360 είχαν νομίζω desktop R4x0 (αν όχι ας με διορθώσει κάποιος γιατί πάνε και κάτι χρόνια). Σε επιδόσεις δεν υστερούσε καθόλου, αλλά σε κάποιες δυνατότητες. Ωστόσο σαφώς και μπορούσουν οι δημιουργοί να αρχίσουν δουλειά με αυτά χωρίς ιδιαίτερες αναπροσαρμογές αργότερα. Σήμερα είναι πιο εύκολα τα πράγματα γιατί USC/DX11 GPU cores θα έχουν μάλλον και τα devkits. Οι όποιες διαφορές θα είναι αμελητέες IMHO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μια χαρα τελικα η ψυκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μια χαρα τελικα η ψυκτρα. Χοντρικά τι διαφορές είδες πριν και μετά? σε idle κ Max πριν και μετά (από furmark μέχρι ότι έχει δοκιμάσει)((αν και δεν πολυεμπιστεύομαι το furmark απλά για να καταλάβω λίγο τις πτώσεις που είδες)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Χοντρικά τι διαφορές είδες πριν και μετά? σε idle κ Max πριν και μετά (από furmark μέχρι ότι έχει δοκιμάσει)((αν και δεν πολυεμπιστεύομαι το furmark απλά για να καταλάβω λίγο τις πτώσεις που είδες)) Οι διαφορες στον πυρηνα ειναι τεραστιες για μενα. Ειχα το φανακι της reference στο 45% επαιζα 1125/1800 με θερμοκρασιες οριακα στους 70c. Κοιτα εδω ενα περασμα unigine στην απολυτη ησυχια για να καταλαβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Nice one. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασίλης Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Χμμμμμ τα πρώτα devkits πριν την κυκλοφορία του XBox360 είχαν νομίζω desktop R4x0 NV desktop καρτα λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Do AMD's Radeon HD 7000s Trade Image Quality For Performance? Αυτό που είχα πει και παλιότερα και κάποιοι με έλεγαν NV Fanboy.. **Edit: AMD Responds With A Driver Fix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι σοβαρά σε λίγο καιρό να αναβαθμίσω και εγώ με τη σειρά μου την κάρτα γραφικών μου και θέλω να πάρω AMD 7970. Μην με κράξετε ότι θα γίνει bottleneck cpu gpu στο σύστημα της υπογραφής μου. Αυτό το ξέρω, εντάξει δεν θα έχω τα 10 παραπάνω fps που θα είχα πχ με έναν intel core i7. Στην επόμενη φάση, μετά από κάποιο καιρό σκοπεύω να πάω σε intel σύστημα από Amd που είμαι τώρα, κάποια στιγμή θα αγοράσω έναν πολύ δυνατό επεξεργαστή intel κτλπ κτλπ θα γίνει δηλαδή και αυτό με τη σειρά του. Έχω ένα θεματάκι όμως που θέλω οπωσδήποτε τη βοήθειά σας, έχω αυτό το κουτί silverstone raven 03 κάποια άτομα έχουνε το ίδιο κουτί μάλιστα, το είχα δει και στην υπογραφή τους. Το κουτί επειδή παίρνει ανεστραμένη τη μητρική, η κάρτα γραφικών θα είναι κάθετη, διάβασα στο manual ότι καλύτερα να προτιμήσω κάρτα γραφικών που από μπροστά θα γίνεται εισαγωγή αέρα και από πίσω θα αποβάλλεται. Οι πιο πολλές reference, δηλαδή μαμίσιες κάρτες νομίζω ότι είναι έτσι σαν μπλοκ όπως το βίντεο. Δείτε το βίντεο από 9:00 και μετά πως είναι. Ειδικά για το συγκεκριμένο κουτί προτείνεται αυτού του τύπου cooler. Βέβαια επειδή η amd 7970 βγαίνει και σε άλλες εκδόσεις με πολύ καλύτερες ψύκτρες, σκεφτόμουνα να προτιμήσω καμία λύση πχ με 2 κουλεράκια επάνω στην κάρτα, από τις ανοιχτές ψύκτρες δηλαδή που φεύγει ο αέρας από παντού. Έτσι όμως ο ζεστός αέρας θα διαχέεται μέσα στο κουτί, και αυτό δεν είναι καλό ειδικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση κουτί, να φανταστείτε ότι ακόμα και τους σκληρούς μου δίσκους τους έχω βάλει από πίσω, στην δεξιά πόρτα του κουτιού, δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του για να δείτε τι εννοώ. Θέλω δηλαδή να διατηρήσω σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες το εσωτερικό του κουτιού αλλά και να υπάρχει και το airflow. Επειδή όμως είναι και το θέμα θορύβου λέω να πάω σε κάποια "ανοιχτή ψύκτρα" που θα είναι και πολύ αθόρυβη. Τέλος προτείνεται και καμία 7970, για αγορά πάω, ποιά υλοποίηση έχετε εσείς στο νου σας? Προσωπικά γουστάρω καμία msi ή saphire. Ας είναι και από Amazon, μπορώ να παραγγείλω και από εκεί. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2012 από Padaz Bloody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Κάτι άρχισε να κουνιέται με τις τιμές... Breaking News: AMD HD 7970 Price Drop Incoming Εμένα, που δεν κινούμαι στην κορυφαία κατηγορία τιμής, με ενδιαφέρει περισσότερο αυτό βέβαια: What this means for the rest of AMD’s cards is anyone’s guess but as we previously discussed, cutting the price on one could very well have a cascade effect upon their whole product stack. Επίσης στο overclockers.co.uk λένε για 40-50 Λίρες κόψιμο σύντομα. HD 79xx Prices Πλάκα έχει που το αφεντικό λέει ότι ναι μεν έχουμε τις καλύτερες τιμές, αλλά περιμένετε καναδυό μέρες ακόμα Σου δημιουργεί την αίσθηση ότι μπορείς να εμπιστευτείς αυτόν τον καταστηματάρχη. Gibbo: Just wait guys, our prices are currently the best. But DO NOT buy, wait a couple of days and we should be back to the prices the OP posted or there abouts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Καλη μαγκια.λογικα θα πεσουν και οι υπολοιπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 http://hwbot.org/forum/showthread.php?p=165019 ωραίο το τερατάκι απο τη Sapphire.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Η vapor - x 7970 πότε με το καλό βγαίνει? Ενδιαφέρομαι τρελά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Η msi lightning είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη κάρτα αλλά λέω να περιμένω να βγει η 7970 saphire vapor - x με τα 6GB μνήμης. Να έχω και λίγο αέρα βρε παιδί μου. msi 7970 http://www.youtube.com/watch?v=CBwDvhnaUzA http://www.youtube.com/watch?v=My2BN54Y8Eg http://www.youtube.com/watch?v=Vy7WgQyL4G0&feature=relmfu Επεξ/σία 14 Απριλίου 2012 από Padaz Bloody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα