savakis Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δηλαδη εγω που παιζω με αυτα τα ρολογια χωρις να εχω πειραξει τις τασεις θα εχω προβλημα λες ; Τα προιόντα πλέον βγαίνουν για να τα κάνεις o/c. όπως ήταν εδώ και χρόνια τα intel cpu's και πλέον και τα AMD. Επιπλέον η πείρα μου έχει δείξει ότι αν είναι μια κάρτα να χαλάσει θα χαλάσει όπως και να την χειριστείς. καλύτερα αν είναι defective να την σπρώξεις ώστε να χαλάσει μέσα στους 24 μήνες και όχι στους 26..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Εγώ πάντως τον Q6600 σε ένα σύστημα που έχω κοντεύει να κλείσει πενταετία και τρέχει overclocked με τάσεις και τα όλα του από την δεύτερη ημερα αγοράς... Μια μπλε οθόνη δεν μου έχει κάνει ο επεξεργαστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Είναι ανάλογα τις περιπτώσεις και φυσικά αν έχεις κάνει σωστό OC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 http://www.techpower...Screenshot.html ... Είναι πρωταπριλιάτικο αστείο lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 http://www.techpower...Screenshot.html ... Είναι πρωταπριλιάτικο αστείο lol 849 δολαρια !!! ελεος !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Τα προιόντα πλέον βγαίνουν για να τα κάνεις o/c. όπως ήταν εδώ και χρόνια τα intel cpu's και πλέον και τα AMD. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ο Phenom ΙΙ X3 που έχω εδώ και 3 χρόνια ξεκλείδωτος είναι και υπερχρονισμένος από τα 2.8 στα 3.4GHz. Και με ξεκλείδωτο τον 4ο πυρήνα. Και ο Athlon X2 που είχα πριν, ξεκλείδωτος ήταν. Από τα 2.4 στα 3.1GHz. Και ο Athlon Thoroughbred πριν τα ίδια. Και ο Κ6 II πριν 10 χρόνια επίσης. Α ναι... Και ο 486 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δηλαδη εγω που παιζω με αυτα τα ρολογια χωρις να εχω πειραξει τις τασεις θα εχω προβλημα λες ; Εξαρτάται πως το αντιλαμβάνετε το πρόβλημα ο καθένας. Ο υπερχρονισμός μειώνει την βιωσιμότητα του κάθε κομμάτι hw, άρα όσο περισσότερο χρόνο προτίθεται ο κάθε χρήστης να κρατήσει Χ hw τόσο μεγαλύτερο το εν λόγω "πρόβλημα". Αν δεν έχεις πρόθεση να την κρατήσεις την κάρτα πάνω από 1.5-2 χρόνια δεν βλέπω καν πρόβλημα. Τουλάχιστον σε εμένα οι περισσότερες GPU που παραδώσανε πνεύμα στο παρελθόν μετά τα 2 χρόνια (αν και η πλειοψηφία άντεξε παραπάνω) ήταν από καμμένες μνήμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Εξαρτάται πως το αντιλαμβάνετε το πρόβλημα ο καθένας. Ο υπερχρονισμός μειώνει την βιωσιμότητα του κάθε κομμάτι hw, άρα όσο περισσότερο χρόνο προτίθεται ο κάθε χρήστης να κρατήσει Χ hw τόσο μεγαλύτερο το εν λόγω "πρόβλημα". Αν δεν έχεις πρόθεση να την κρατήσεις την κάρτα πάνω από 1.5-2 χρόνια δεν βλέπω καν πρόβλημα. Τουλάχιστον σε εμένα οι περισσότερες GPU που παραδώσανε πνεύμα στο παρελθόν μετά τα 2 χρόνια (αν και η πλειοψηφία άντεξε παραπάνω) ήταν από καμμένες μνήμες. Ισχυει δλδ και στην δικη μου περιπτωση οπου χωρις να παιξω με τασεις παιζω μονο με τα ρολογια ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Το +20% από το driver της ATI προσωπικά το θεωρώ ασφαλές. Πειράματα με ~1,4V@28nm έστω και στιγμιαία για Benchmarking κάνουν πολύ μεγαλύτερη ζημιά IMHO. To +20% το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό και είναι τρία κλικ μονο. Αξίζει εάν κάπου ζορίζεται η κάρτα. Τώρα εάν συζητάμε για παλιά παίγνια που βγάζουν 100 καρέ το δευτερόλεπτο δεν χρειάζεται κανένα +20%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Εξαρτάται πως το αντιλαμβάνετε το πρόβλημα ο καθένας. Ο υπερχρονισμός μειώνει την βιωσιμότητα του κάθε κομμάτι hw, άρα όσο περισσότερο χρόνο προτίθεται ο κάθε χρήστης να κρατήσει Χ hw τόσο μεγαλύτερο το εν λόγω "πρόβλημα". Αν δεν έχεις πρόθεση να την κρατήσεις την κάρτα πάνω από 1.5-2 χρόνια δεν βλέπω καν πρόβλημα. Τουλάχιστον σε εμένα οι περισσότερες GPU που παραδώσανε πνεύμα στο παρελθόν μετά τα 2 χρόνια (αν και η πλειοψηφία άντεξε παραπάνω) ήταν από καμμένες μνήμες. οι καημενες.τι τους εκανες? ειχες κανα τροφοδοτικο turbox? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Εξαρτάται πως το αντιλαμβάνετε το πρόβλημα ο καθένας. Ο υπερχρονισμός μειώνει την βιωσιμότητα του κάθε κομμάτι hw, άρα όσο περισσότερο χρόνο προτίθεται ο κάθε χρήστης να κρατήσει Χ hw τόσο μεγαλύτερο το εν λόγω "πρόβλημα". Αν δεν έχεις πρόθεση να την κρατήσεις την κάρτα πάνω από 1.5-2 χρόνια δεν βλέπω καν πρόβλημα. Τουλάχιστον σε εμένα οι περισσότερες GPU που παραδώσανε πνεύμα στο παρελθόν μετά τα 2 χρόνια (αν και η πλειοψηφία άντεξε παραπάνω) ήταν από καμμένες μνήμες. σε αυτο το θεμα δε πιστευω οτι φτενε οι χρήστες αλλα οι ιδιες οι εταιρίες που δεν φτιάχνουν σωστά συστήματα ψύξης για τις καρτες γραφικων. επικεντρώνονται στο μπλοκ του επεξεργαστη και οι μνημες πολλες φορες δεν ακουμπανε καν στην ψυξτρα !!! και αν πατανε ειναι με απλα σφουγκαρακια και οχι με παστα που πρεπει. πχ. η καινουρια 7970 της MSI η οποια ειναι o/c edition εχει ενα συστιμα ψυξεος πολυ μεγαλο αλλα δεν παταει καθολυ επανω στις ram. πολυ κακο αυτο !! http://www.guru3d.com/article/msi-radeon-hd-7970-lightning-review/5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Για αυτο περιμενουμε Toxic. Bios 1: 1000/1450 Bios 2: 1150/1500 Bios 2 overclocked: 1300/1900 on air 1.27v GPU, 1.63v RAM P12463 3dmark 11 using old, slower 11.12 drivers. ????????? ??????? ??? ????? Sapphire HD 7970 Toxic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 πολυ καλη η sapphire αλλα για μενα εχει ενα προβλημα. εχει μονο 2 χρονια εγγυηση και οχι 3 οπως πχ η asus, gigabyte. εγω παντος με την HD4870 sapphire δεν ειχα προβλημα..... για δες καλα λιγο την photo που εβαλες απ την ψυξτρα!!!! εχει πολη καλη βαση για τον επεξεργαστη αλλα στις μνημες εχει αυτα τα σφουγκαρακια. θα προτιμουσα μικρα μπλοκ απο χαλκο τα οποια θα πατανε καλα επανω στο καθε chipset των μνημων με θερμοαγωγιμη παστουλα. ουσιαστικες διαφορες στο o/c της καρτας περνουμε απ τις μνημες και οχι τοσο απ τον επεξεργαστη. προσοπικα δεν με ενδιαφερει να δω τα 100+ fps απ τα 70fps. αλλα τα min fps απο 30 να πανε στα 40 και να ειναι σταθερα και το κυριότερο να εχω πολυ καλα avr fps!! να μην πέφτουν κατω απο 60 για κανέναν λογο. για να αποκτήσουμε κατι τετοιο χρειαζόμαστε bandwidth !!! και αυτο το αποκταμε μονο απ τις μνημες !!! δες μια καρτα γραφικων με ddr3 και δες ακριβος την ιδια καρτα με ddr5 και θα καταλαβεις τι θελω να σου πω. αν παλυ σκαλοσεις καπου δεν ενα review με τον επεξεργαστη σου ( ι7 970) με μνημες ddr3 1333 και με μνημες 1866+ και θθα καταλαβεις τι θελω να πω. η gpu μπορει να παρει ενα καλο πουσαρισμα γιατι ψυχεται σωστα αλλο οταν οι μνημες ειναι στο ελεος χωρις σωστη ψυξη ειναι σαν να ντοπαρεις το messi της μπαρτσελονα και να του δωσεις ενα παπουτσι για να παιξει μπαλα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Οι Sapphire είναι οι ''παραδοσιακές'' ATI/AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 πολυ καλη η sapphire αλλα για μενα εχει ενα προβλημα. εχει μονο 2 χρονια εγγυηση και οχι 3 οπως πχ η asus, gigabyte. εγω παντος με την HD4870 sapphire δεν ειχα προβλημα..... για δες καλα λιγο την photo που εβαλες απ την ψυξτρα!!!! εχει πολη καλη βαση για τον επεξεργαστη αλλα στις μνημες εχει αυτα τα σφουγκαρακια. θα προτιμουσα μικρα μπλοκ απο χαλκο τα οποια θα πατανε καλα επανω στο καθε chipset των μνημων με θερμοαγωγιμη παστουλα. ουσιαστικες διαφορες στο o/c της καρτας περνουμε απ τις μνημες και οχι τοσο απ τον επεξεργαστη. προσοπικα δεν με ενδιαφερει να δω τα 100+ fps απ τα 70fps. αλλα τα min fps απο 30 να πανε στα 40 και να ειναι σταθερα και το κυριότερο να εχω πολυ καλα avr fps!! να μην πέφτουν κατω απο 60 για κανέναν λογο. για να αποκτήσουμε κατι τετοιο χρειαζόμαστε bandwidth !!! και αυτο το αποκταμε μονο απ τις μνημες !!! δες μια καρτα γραφικων με ddr3 και δες ακριβος την ιδια καρτα με ddr5 και θα καταλαβεις τι θελω να σου πω. αν παλυ σκαλοσεις καπου δεν ενα review με τον επεξεργαστη σου ( ι7 970) με μνημες ddr3 1333 και με μνημες 1866+ και θθα καταλαβεις τι θελω να πω. η gpu μπορει να παρει ενα καλο πουσαρισμα γιατι ψυχεται σωστα αλλο οταν οι μνημες ειναι στο ελεος χωρις σωστη ψυξη ειναι σαν να ντοπαρεις το messi της μπαρτσελονα και να του δωσεις ενα παπουτσι για να παιξει μπαλα !!! Και απο τα δυο βασικα παιρνουμε απλα φετος η 7970 εκανε την διαφορα σε σχεση με τον προκατοχο της. Οσον αφορα τις μνημες και την ψυξη τους οι reference καρτουλες τα πανε μια χαρα ακομη και με τα pads που ερχονται σε επαφη με την ψυκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα