Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά μόλις παρέλαβα την 7870 μου, που είναι αυτή. :)

Καταρχάς δυο λόγια για τις πρώτες εντυπώσεις. Η κάρτα ακόμα και full load είναι σχεδόν εντελώς αθόρυβη ενώ στο furmark η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 57c max.

Έτρεξα και δυο ενδεικτικά τεστάκια (stock ρυθμίσεις) για να πάρετε μια πρώτη εντύπωση.

Capture_002.jpg

Capture_003.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ποσο ευκολο ειναι να πιασει αυτα τα 1100?

Κοιτα την καρτουλα του review την θεωρω τουμπανο στο o/c τοσο σε core οσο και στην μνημη.

Αν προσεξεις λιγο παραπανω τα νουμερακια θα δεις οτι στα περισσοτερα η καρτουλα στα 1100/1840 ειναι 10% πανω απο μια 7970 στα μαμα της.

Καλορίζικη !

Kαλορίζικη φίλε μου!Αντε δοκίμασε να την ανεβάσεις λίγο να δούμε τι γίνεται :devil:

1100 default clock και 6550 graphics score στο mark? Με λίγο o/c φτάνεις σε επίπεδα stock 7950 για πλάκα. Άξιο το καρτόνι.

Καλοριζικη φιλε rolleyes.gif

Ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά και sorry που θα σας απαγοητεύσω λίγο αλλά δεν σκοπεύω να της κάνω O/C

Για ποιο λόγο δεν καταλαβαίνω. Από την στιγμή που τον ικανοποιεί πλήρως στις αναλύσεις που παίζει γιατί να αρχίσει να την πειράζει?

Κοιτα την καρτουλα του review την θεωρω τουμπανο στο o/c τοσο σε core οσο και στην μνημη.

Αν προσεξεις λιγο παραπανω τα νουμερακια θα δεις οτι στα περισσοτερα η καρτουλα στα 1100/1840 ειναι 10% πανω απο μια 7970 στα μαμα της.

Σε normal games ίσως αλλά για tessellation καταστάσεις δύσκολο διότι μια 7970 μαμά είναι περίπου 10fps παραπάνω στα settings που έτρεξε το παλικάρι το unigine.

Σε normal games ίσως αλλά για tessellation καταστάσεις δύσκολο διότι μια 7970 μαμά είναι περίπου 10fps παραπάνω στα settings που έτρεξε το παλικάρι το unigine.

Δεν μιλαμε για 7870 αλλα για την 7950 αν καταλαβα καλα

Ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά και sorry που θα σας απαγοητεύσω λίγο αλλά δεν σκοπεύω να της κάνω O/C

΄Ωρα μου να πω εγώ μπράβο τότε. Κάλλιο πέντε και στο χέρι...

΄Ωρα μου να πω εγώ μπράβο τότε. Κάλλιο πέντε και στο χέρι...

Δηλαδη εγω που παιζω με αυτα τα ρολογια χωρις να εχω πειραξει τις τασεις θα εχω προβλημα λες ;

warheadh.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...