ThanosWF Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 http://www.xbitlabs.com/articles/graphics/display/sapphire-radeon-hd-7950-oc_8.html#sect5 Και ποσο ευκολο ειναι να πιασει αυτα τα 1100? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hael Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Παιδιά μόλις παρέλαβα την 7870 μου, που είναι αυτή. Καταρχάς δυο λόγια για τις πρώτες εντυπώσεις. Η κάρτα ακόμα και full load είναι σχεδόν εντελώς αθόρυβη ενώ στο furmark η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 57c max. Έτρεξα και δυο ενδεικτικά τεστάκια (stock ρυθμίσεις) για να πάρετε μια πρώτη εντύπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Καλορίζικη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Kαλορίζικη φίλε μου! Αντε δοκίμασε να την ανεβάσεις λίγο να δούμε τι γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mellodos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 1100 default clock και 6550 graphics score στο mark? Με λίγο o/c φτάνεις σε επίπεδα stock 7950 για πλάκα. Άξιο το καρτόνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Καλοριζικη φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Και ποσο ευκολο ειναι να πιασει αυτα τα 1100? Κοιτα την καρτουλα του review την θεωρω τουμπανο στο o/c τοσο σε core οσο και στην μνημη. Αν προσεξεις λιγο παραπανω τα νουμερακια θα δεις οτι στα περισσοτερα η καρτουλα στα 1100/1840 ειναι 10% πανω απο μια 7970 στα μαμα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hael Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Καλορίζικη ! Kαλορίζικη φίλε μου!Αντε δοκίμασε να την ανεβάσεις λίγο να δούμε τι γίνεται 1100 default clock και 6550 graphics score στο mark? Με λίγο o/c φτάνεις σε επίπεδα stock 7950 για πλάκα. Άξιο το καρτόνι. Καλοριζικη φιλε Ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά και sorry που θα σας απαγοητεύσω λίγο αλλά δεν σκοπεύω να της κάνω O/C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά και sorry που θα σας απαγοητεύσω λίγο αλλά δεν σκοπεύω να της κάνω O/C με αυτό το cooler είναι κρίμα να μην την πας 1200... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Για ποιο λόγο δεν καταλαβαίνω. Από την στιγμή που τον ικανοποιεί πλήρως στις αναλύσεις που παίζει γιατί να αρχίσει να την πειράζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 με αυτό το cooler είναι κρίμα να μην την πας 1200... Αμαρτία είναι, όχι απλά κρίμα και θα καεί στην κόλαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mellodos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Κοιτα την καρτουλα του review την θεωρω τουμπανο στο o/c τοσο σε core οσο και στην μνημη. Αν προσεξεις λιγο παραπανω τα νουμερακια θα δεις οτι στα περισσοτερα η καρτουλα στα 1100/1840 ειναι 10% πανω απο μια 7970 στα μαμα της. Σε normal games ίσως αλλά για tessellation καταστάσεις δύσκολο διότι μια 7970 μαμά είναι περίπου 10fps παραπάνω στα settings που έτρεξε το παλικάρι το unigine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Σε normal games ίσως αλλά για tessellation καταστάσεις δύσκολο διότι μια 7970 μαμά είναι περίπου 10fps παραπάνω στα settings που έτρεξε το παλικάρι το unigine. Δεν μιλαμε για 7870 αλλα για την 7950 αν καταλαβα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά και sorry που θα σας απαγοητεύσω λίγο αλλά δεν σκοπεύω να της κάνω O/C ΄Ωρα μου να πω εγώ μπράβο τότε. Κάλλιο πέντε και στο χέρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 ΄Ωρα μου να πω εγώ μπράβο τότε. Κάλλιο πέντε και στο χέρι... Δηλαδη εγω που παιζω με αυτα τα ρολογια χωρις να εχω πειραξει τις τασεις θα εχω προβλημα λες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα