CarbonFibre Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μα κανεις δεν αμφισβητει οτι η amd δεν εχει καμια ελπιδα απεναντι στο μεγαλο kepler.Μονο με τις επομενες της καρτες. Βάλε με στους "κανείς". Το 7990 που βγαίνει κατά απρίλιο όπως λένε νομίζεις ότι θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στο μεγάλο kepler; Εύχομαι να κάνω λάθος, αλλά την ίδια μούφα μας πούλαγαν και με το 5870 που μας έλεγαν περιμένετε το fermi, που ήρθε κανά 8μηνο μετά 10% πιο γρήγορο και 200 ευρώ ακριβότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Και η κατανάλωση στον Θεο. Η Lightning με τα 2 8pin και ένα 6pin δεν ξεχνιέται σύντομα... xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Θα σας παρακαλούσα οτιδήποτε Kepler να μπαίνει στην ανάλογη ενότητα και οτιδήποτε GCN/Southern Islands εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 την γνωμη σας για τον αν το συστημα θα αναπνεει με μια 2η 7970 με το psu της υπογραφης μου.Εχω την ιδεα οτι δεν θα ειμαι και πολυ ανετος psu-> CoolerMaster Silent Pro M850 RS-850-AMBA-J3 850W Modular PSU πιστεύω πως ναι . δες λίγο και εδώ από θερμοκρασίες και από θόρυβο πώς θα είσαι μόνο δεν ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Sapphire Radeon HD 7950 3GB OC Edition Video Card Review - Metro 2033 - Legit Reviews Φρεσκο. Και ενα δικο μου με μαμα τασεις σε core/mem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Επτά χιλιάδες οχτακόσια ο πυρήνας θα είναι κόψε/ράψε στα διακόσια πενήντα χιλιοστά περίπου και η συχνότητα του άσσου φαίνεται να ισχύει. ΄Ολα δείχνουν ένα πάρα πολύ καλό προιόν που όταν πέσουν οι τιμές με την πάροδο του χρόνου σε λογικά επίπεδα θα είναι μεταξύ των καλύτερων λύσεων τιμής/απόδοσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Με λιγα λογια θα ακολουθησει την παραδοση price/perf 6850/70...Θα πεσει πολυ γελιο ομως αν εχει perf 6950/70 και κανει στο launch 350 euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michaels_V2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Επιτελους Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 ΄Ολα δείχνουν ένα πάρα πολύ καλό προιόν που όταν πέσουν οι τιμές με την πάροδο του χρόνου σε λογικά επίπεδα θα είναι μεταξύ των καλύτερων λύσεων τιμής/απόδοσης. σε αυτο που λες πιστεύω οτι ανήκει στην κατηγορία HD7870 & 7850. γιατί η 7970 οσο και να πέσει πάντα θα είναι πάνω απ τα 350€+, και επιδι ο περισσότερος κόσμος επιλεγεί κάρτα άσχετα μάρκας και υλοποίησης περίπου στα 250€ το πολυ. ( εξερουντε οι fan boys ) γιαυτο και η καθε εταιρια βγαζει πρώτα την "μεγαλη" καρτα, μετα βγαζει τις ποιο μικρες και αφήνει τελευταίες τις κάρτες της μεσεας κατηγορίας.( βεβαια αυτο δεν υσχυει παντα, πχ nv 104 και ποιο μετα τα μεγαλο 110 κεπλερ λογο ερευνάς και ανάπτυξης ). παντος εγω δεν εχω δει καμια μείωση στην 6970 με την ελευση της 7970. παντα αυτο γινεται, δεν τις ρίχνουν τις τιμές για να τις ξεπουλήσουν παρά μονο τις κόβουν απ το εμπόριο !!! πολύ κακό αυτό για τον καταναλωτή !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 http://vr-zone.com/articles/amd-radeon-hd-7800-specifications-revealed/15107.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 πηγε 480€ στο e gate... Link Μετα απο αυτο που εκαναν Multirama kai e-gate με τις τιμες στις gigabyte 7950 kai 7970 τους προτεινω αλλαγη ονομασιας σε Multidrama και e-fail. Μάλλον ήμουν από τους λίγους τυχερούς που παρέλαβαν. Μου είπαν τηλεφωνικά όταν μίλησα ότι υπήρχαν ελάχιστα τεμάχια. Πάντως όλα coble σε 1 μέρα την είχα με courier. Η κάρτα όπως την βλέπω από τις επιδόσεις atm για 415€ είναι πολύ καλά αλλά οτιδήποτε παραπάνω είναι too much. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Στα specs η 7870 ειναι ακριβώς διπλάσια από μία 7770. Σε περιπτώσεις 1080p πιστεύω θα είναι πολύ κοντά σε μία 7950. Οι σκέψεις σου Ailuros; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michaels_V2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μάλλον ήμουν από τους λίγους τυχερούς που παρέλαβαν. Μου είπαν τηλεφωνικά όταν μίλησα ότι υπήρχαν ελάχιστα τεμάχια. Πάντως όλα coble σε 1 μέρα την είχα με courier. Η κάρτα όπως την βλέπω από τις επιδόσεις atm για 415€ είναι πολύ καλά αλλά οτιδήποτε παραπάνω είναι too much. τοτε εισαι τυχερος για την τιμη/για την αποδοση εχω δει κλοκαρει καλυτερα η saphire oc και πιο λιγο θορυβο εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Στα specs η 7870 ειναι ακριβώς διπλάσια από μία 7770. Σε περιπτώσεις 1080p πιστεύω θα είναι πολύ κοντά σε μία 7950. Οι σκέψεις σου Ailuros; 100% αληθινά. Δεν ξέρω αν κυκλοφόρησε το slide με τις υποτιθέμενες επιδόσεις, αλλά ~40% γρηγορότερο από μια 570 my ass Eπιδόσεις; Στο τσακίρ κέφι ισοπαλία σε μέσο όρο με μια GTX570, με MSRP στα 4 κατοστάρικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Με 4 κατοστάρικα αγοράζεις 7950! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα