Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνήθως ο κοσμός προτιμά να παίρνει το value for money εκτος και αν ενδιαφερεται για το maximum performance without caring for money. Συνεπως με την λογικη του Κωνσταντινου τα ποστ του εμονεουν σιγουρια για την παντοδυναμια του kepler. Φανταζομαι οτι αυτη η σιγουρια προερχεται ειτε απο τα δικες σου μετρημενες πληροφοριες, ειτε απο δικες του σιγουρες πληροφοριες.

Μan σου ανεφερα εγω απο δικης μου πλευρας οτι δεν αναφερθηκα ποτε σε specs του Κepler και ουτε το εχω κανει ποτε εως τωρα ,διαβασε πιο πανω σου ειπα οτι μιλησα σε φιλικο υφος προς τον Savakis .Eπουδενι δεν αναφερθηκα σε δικες μου πηγες(που δεν εχω) ή στου Ailuroy ,εγω θα μπορω να μιλησω μονο οταν βγει τo kepler οπως μιλαω για την 7970 . Απλα το πηρες λαθος εξαρχης το post ...

Βy the way την 7970 της GB την εχει παρει κανενος το ματι σε καποιο καταστημα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

προς αποφυγή παρεξηγήσεων η κάρτα που λες στα 484 παίζει να είναι η 7950 και όχι η 7970 μιας και η φώτο δείχνει 7950!!απλά το λέω, διότι τα multiclama έχουν κάνει και αυτά ουκ ολίγες πατατιές με τέτοια θέματα..

λες να είναι τόσο αχρηστοι? Και να εννοούν αυτήν εδώ:

http://www.skroutz.gr/s/431787/Gigabyte-Radeon-HD-7950-3GB.html

λες να είναι τόσο αχρηστοι? Και να εννοούν αυτήν εδώ:

http://www.skroutz.gr/s/431787/Gigabyte-Radeon-HD-7950-3GB.html

το ειπα και πιο πριν savaki 'στην περιγραφη λεει core clock 900 ενω η 7970 oc της gigabyte ειναι στα 1000' απλα μουλτιδραμα

http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=7gsdGI-2SGA

Με ένα τέτοιο rig, τουλάχιστον στο θέμα κάρτας γραφικών δεν θα είσαι κομπλέ για πχ 3 χρόνια? Λέω τώρα. :-D

Σε εναν ιδανικο κοσμο με σωστο developement χωρις API's οχι μονο 3 αλλα 10 χρονια ανετα.Στον κοσμο μας λογικα θα την βγαλει μεχρι τα μεσα της επομενης γενιας console hardware.

Συνήθως ο κοσμός προτιμά να παίρνει το value for money εκτος και αν ενδιαφερεται για το maximum performance without caring for money. Συνεπως με την λογικη του Κωνσταντινου τα ποστ του εμονεουν σιγουρια για την παντοδυναμια του kepler. Φανταζομαι οτι αυτη η σιγουρια προερχεται ειτε απο τα δικες σου μετρημενες πληροφοριες, ειτε απο δικες του σιγουρες πληροφοριες.

H πραγματική σχέση τιμής/απόδοσης ΠΟΤΕ δεν είναι δεδομένη μέχρι την τελική κυκλοφορία ενός προιόντος και πόσο μάλλον μετρήσεις/συγκρίσεις από ανεξάρτητες πηγές. Προτιμώ τον υγιή σκεπτικισμό έστω και αν μερικοί νομίζουν το αντίθετο.

Και ειπα οτι χωρις να θελω να σε προσβαλλω, αναμενω να δω τελικα αυτο που θα μας παρουσιασει η πρασινη εταιρεια και μετα θα δουμε το ποιος επικρατει σε αυτο το γυρο..Μεχρι τοτε απολαυστε την σαρακοστη...

Ας μην το κανουμε και εδω σαν τα φορα του anand που νομιζεις οτι τα μελη εχουν μετοχες της ιντελ...

ΥΓ: Οσο για αλγόριθμους και αλλα αυτά αφορούν το μάθημα της τρίτης... :-D

ΥΓ2: κατα καιρους αλλοι με λενε υποστηρικτη της ιντελ, αλλοι της nvidia, αλλοι της AMD. για αυτο και τα κινεζικα...

Τώρα κατάλαβα. Θεωρώ ότι η τελευταία συμμετοχή του Κωνσταντίνου ξεκαθαρίζει ακόμα περισσότερο το όλο θέμα και μπορούμε να επιστρέψουμε στο ουσιαστικό θέμα των AMD 7xxx.

Σε εναν ιδανικο κοσμο με σωστο developement χωρις API's οχι μονο 3 αλλα 10 χρονια ανετα.Στον κοσμο μας λογικα θα την βγαλει μεχρι τα μεσα της επομενης γενιας console hardware.

Και είναι και το directx στη μέση που κάνει να φαίνονται τα pc μας πολύ αργά στο θέμα gaming, στην κονσόλα δεν μεσολαβεί directx οι εντολές γίνονται άμεσα από κάρτα γραφικών, επεξεργαστής και κάρτα (όλα αυτά ανάλογα με την αρχιτεκτονική κάθε κονσόλας) επικοινωνούνε απευθείας και πολύ πιο γρήγορα από το pc χωρίς να μεσολαβούνε παραπάνω εντολές directx.

Όλες οι κονσόλες της τελευταίας γενιάς αν εξαιρέσουμε το wii u, έχουνε τεχνολογία 6-7 ετών, παρόλαυτά παίζουνε παιχνίδια που ακόμα και με μία σύγχρονη κάρτα γραφικών - πχ amd 6970 δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει - αυτό σημαίνει ότι το directx κρατάει πίσω τους pc gamers, με την πολύπλοκη μορφολογία του, και την παραπάνω επεξεργαστική (είτε gpu είτε cpu) ισχύ που προφανώς θέλει για να δουλέψει.

Και είναι και το directx στη μέση που κάνει να φαίνονται τα pc μας πολύ αργά στο θέμα gaming, στην κονσόλα δεν μεσολαβεί directx οι εντολές γίνονται άμεσα από κάρτα γραφικών, επεξεργαστής και κάρτα (όλα αυτά ανάλογα με την αρχιτεκτονική κάθε κονσόλας) επικοινωνούνε απευθείας και πολύ πιο γρήγορα από το pc χωρίς να μεσολαβούνε παραπάνω εντολές directx.

Όλες οι κονσόλες της τελευταίας γενιάς αν εξαιρέσουμε το wii u, έχουνε τεχνολογία 6-7 ετών, παρόλαυτά παίζουνε παιχνίδια που ακόμα και με μία σύγχρονη κάρτα γραφικών - πχ amd 6970 δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει - αυτό σημαίνει ότι το directx κρατάει πίσω τους pc gamers, με την πολύπλοκη μορφολογία του, και την παραπάνω επεξεργαστική (είτε gpu είτε cpu) ισχύ που προφανώς θέλει για να δουλέψει.

Μην τα πετατε ετσι αυτα ρε παιδια :fear: :shock: :cry:

Michaels_V2 Δεν παιζει στα 400 ευρω το ιδιο ελεγε και το e-gate και μετα το γυρισε στην τιμη. Να μου ελεγες οτι την πηρες απο εδω να να πω ναι http://www.mindfactory.de/product_info.php/info/p786855_3072MB-Gigabyte-Radeon-HD-7950-WindForce-3X-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-.html

Αμα στελνει ελλαδα μου φαινεται απο εκει θα εγορασω γιατι εδω ειναι αστα να πανε ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...