Anubis13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Aστο Savaki kepler θα αγορασεις μην το κουραζεις πολυ man ... Ναι ειδαμε και τα προσφατα chart τιμων του kepler που βρισκονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Ναι ειδαμε και τα προσφατα chart τιμων του kepler που βρισκονται... Μην βιαζεσαι ,περιμενε να δουμε πρωτα στην Ελλαδα οταν ερθει και τι επιδοσεις θα εχει σε σχεση με 7950 .Απο κουβεντουλες στα forums δεν αγοραζεις καρτα παρα μονο προσδοκιες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Aστο Savaki kepler θα αγορασεις μην το κουραζεις πολυ man ... και γω το φοβάμαι! πάντως αυτή τη φορά ότι και να πάρω, θα περιμένω για καλή Custom cooling κάρτα, δεν θα τους τα σκάσω για reference, ειδικά η 7950 η sapphire έχει ένα cooler σαν 6770 κάτω από το πλαστικό κάλυμα, αντε να κανεις σοβαρό o/c..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/430436/Gigabyte-Radeon-HD-7970-3GB-R797OC-3GD.html έχουν αρχίσει να πέφτουν οι 7970/50 αυτό μπορεί να είναι προετοιμασία για τον κεπλερ! στα 484 ευρώ είναι φοβερή καρτα η συγκεκριμένη, αντε να δούμε και το κεπλερ να αποφασίσουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εγω το ειπα αμα δω την 7950 350-360€,την τζιμπησα ευκολα,πουλοντας βεβαια την 5870( ποσο διαμαντι μου βγηκε αυτη η καρτα ^^) Γιατι πολυ απλα δεν βγαζουν μια εκδοση με 2gb στα 350€? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μην βιαζεσαι ,περιμενε να δουμε πρωτα στην Ελλαδα οταν ερθει και τι επιδοσεις θα εχει σε σχεση με 7950 .Απο κουβεντουλες στα forums δεν αγοραζεις καρτα παρα μονο προσδοκιες ... Aκριβως επειδη ουτε specs και το που θα βρισκεται αγοραζω απο τα φορα(no offense Ailoure) περιμενω. Τη δικια σου σιγουρια σχολιασα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εγω το ειπα αμα δω την 7950 350-360€,την τζιμπησα ευκολα,πουλοντας βεβαια την 5870( ποσο διαμαντι μου βγηκε αυτη η καρτα ^^) Γιατι πολυ απλα δεν βγαζουν μια εκδοση με 2gb στα 350€? γιατι πολυ απλα, με διαυλο μνημης 384bit, η μνημη μπορει να ειναι μονο 3GB, ή 1.5GB ή τα (υπο)πολλαπλασια τους. θα βγουν εκδοσεις με 1.5GB αλλα εγω δεν θα την αγοραζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Aκριβως επειδη ουτε specs και το που θα βρισκεται αγοραζω απο τα φορα(no offense Ailoure) περιμενω. Τη δικια σου σιγουρια σχολιασα.. ΄Οποιος κατάλαβε τι προσπαθείτε να πει ο ένας στον άλλον ας με ενημερώσει και εμένα. Αμφότεροι παραδέχεστε ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα, ωστόσο διαφωνείτε σε αυτό στο οποίο στην ουσία συμφωνείτε. Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια και μου πετάς έναν κεφτέ και σου λέω ευχαριστώ δεν καπνίζω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Aκριβως επειδη ουτε specs και το που θα βρισκεται αγοραζω απο τα φορα(no offense Ailoure) περιμενω. Τη δικια σου σιγουρια σχολιασα.. Εγω ειπα απλα τι θα αγορασει ο Savakis μεταξυ σοβαρου και αστειου ,αλλωστε και ο ιδιος το εχει πει . .Για specs ρωτα τον ειδικο(Αiluros) ,εγω δεν μιλησα για specs ή οτιδηποτε αλλο .Αυτο που ειπα στον Savakis δεν ηταν προτροπη αλλα κατι σαν διαισθηση .Ξερω πολυ καλα τι γραφω εννοια σου ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 ΄Οποιος κατάλαβε τι προσπαθείτε να πει ο ένας στον άλλον ας με ενημερώσει και εμένα. Αμφότεροι παραδέχεστε ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα, ωστόσο διαφωνείτε σε αυτό στο οποίο στην ουσία συμφωνείτε. Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια και μου πετάς έναν κεφτέ και σου λέω ευχαριστώ δεν καπνίζω.... Μοnsieur, αν εχεις φαει καμια 50αρια ωρες μπροστα απο ενα PC ΝP-πληροτητες... αλλα I'll back off. Αναλογως την εποχη προωθω ιντελ ,amd κλπ..τα χουμε ακουσει ολα σε αυτο το φορουμ αγαπητε μοντερατορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 A αυτο δεν το ηξερα..ναι μαλλον ουτε και εγω μιας και απο οτι ειδα στο bf3 απο φιλο,μπορει να φτασει ακομα και τα 1.8gb vram -.- ( απαντησα στον sattack ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μοnsieur, αν εχεις φαει καμια 50αρια ωρες μπροστα απο ενα PC ΝP-πληροτητες... αλλα I'll back off. Αναλογως την εποχη προωθω ιντελ ,amd κλπ..τα χουμε ακουσει ολα σε αυτο το φορουμ αγαπητε μοντερατορα. Ειλικρινά ούτε εδώ δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Το τι ακούς, πιστεύεις ότι ακούς ή θέλεις να πιστεύεις να ακούς είναι δικαίωμά σου. Σαν χρήστης (και ξέχνα το mod προφανώς είμαι ο χειρότερος εδώ που κυκλοφορεί λόγω παντελούς αδράνειας) ωστόσο όταν αναφέρετε το ψευδώνυμό μου θα εκτιμούσα μια διευκρίνηση όταν την ζητάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Συνήθως ο κοσμός προτιμά να παίρνει το value for money εκτος και αν ενδιαφερεται για το maximum performance without caring for money. Συνεπως με την λογικη του Κωνσταντινου τα ποστ του εμονεουν σιγουρια για την παντοδυναμια του kepler. Φανταζομαι οτι αυτη η σιγουρια προερχεται ειτε απο τα δικες σου μετρημενες πληροφοριες, ειτε απο δικες του σιγουρες πληροφοριες. Και ειπα οτι χωρις να θελω να σε προσβαλλω, αναμενω να δω τελικα αυτο που θα μας παρουσιασει η πρασινη εταιρεια και μετα θα δουμε το ποιος επικρατει σε αυτο το γυρο..Μεχρι τοτε απολαυστε την σαρακοστη... Ας μην το κανουμε και εδω σαν τα φορα του anand που νομιζεις οτι τα μελη εχουν μετοχες της ιντελ... ΥΓ: Οσο για αλγόριθμους και αλλα αυτά αφορούν το μάθημα της τρίτης... ΥΓ2: κατα καιρους αλλοι με λενε υποστηρικτη της ιντελ, αλλοι της nvidia, αλλοι της AMD. για αυτο και τα κινεζικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/430436/Gigabyte-Radeon-HD-7970-3GB-R797OC-3GD.html έχουν αρχίσει να πέφτουν οι 7970/50 αυτό μπορεί να είναι προετοιμασία για τον κεπλερ! στα 484 ευρώ είναι φοβερή καρτα η συγκεκριμένη, αντε να δούμε και το κεπλερ να αποφασίσουμε! προς αποφυγή παρεξηγήσεων η κάρτα που λες στα 484 παίζει να είναι η 7950 και όχι η 7970 μιας και η φώτο δείχνει 7950!!απλά το λέω, διότι τα multiclama έχουν κάνει και αυτά ουκ ολίγες πατατιές με τέτοια θέματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michaels_V2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 δικιο εχεις..στην περιγραφη λεει core clock 900 ενω η 7970 oc της gigabyte ειναι στα 1000... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα