p07apo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μάλλον πήραν τα μυαλά τους αέρα από την σειρά 6χχχ.Το παίζει Ψηνάκηκα η AMD , πάει να αρπάξει ότι μπορεί τώρα που παίζει σχεδόν μόνη της και αργότερα όταν θα πλησιάζει η κυκλοφορία των 6xx της nvidia παίζει να ρίξει τις τιμές για να χτυπήσει και καλά τον ανταγωνισμό.....αλλα βλέπεις amd τον πρώτο λόγο τον έχουν οι αγοραστές οι ποίοι δεν ξεχνούν..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μάλλον πήραν τα μυαλά τους αέρα από την σειρά 6χχχ.Το παίζει Ψηνάκηκα η AMD , πάει να αρπάξει ότι μπορεί τώρα που παίζει σχεδόν μόνη της και αργότερα όταν θα πλησιάζει η κυκλοφορία των 7xx της nvidia παίζει να ρίξει τις τιμές για να χτυπήσει και καλά τον ανταγωνισμό.....αλλα βλέπεις amd τον πρώτο λόγο τον έχουν οι αγοραστές οι ποίοι δεν ξεχνούν..... Ειδικα τωρα που ειναι μια περιοδο που πολλοι κανουν το βημα απο κονσολα σε pc θα επρεπε να ειχαν πολυ καλυτερη πολιτικη.Εγω θα γελαω αν στο επομενο xbox δω κανενα custom gpu της 7χχχ σειρας (κατι που δεν ειναι τελειως απιθανο) και με σχετικα προσιτη τιμη πακετου. Offtopic: Εντωμεταξυ δεν ειναι λιγο γελιο που η AMD δεν εχει cpu εκει εξω ικανο να τρεξει "σωστα" τις καρτες της που θελει να πλασαρει?Η υπαρχει στοχος για release νεων cpu's και εχω μεινει πισω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Offtopic: Εντωμεταξυ δεν ειναι λιγο γελιο που η AMD δεν εχει cpu εκει εξω ικανο να τρεξει "σωστα" τις καρτες της που θελει να πλασαρει?Η υπαρχει στοχος για release νεων cpu's και εχω μεινει πισω? Χρονια πολλα Θανε. offtopic:μια χαρα ειναι οι επεξεργαστες της για τις καρτες που πλασαρει ρε συ.αλλα οχι για 2 τετοιες σε crossfire. εκτος και εαν βαλουν εκεινον τον bulldozer που ειχε κανει 8400++ghz το ρεκορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ειδικα τωρα που ειναι μια περιοδο που πολλοι κανουν το βημα απο κονσολα σε pc θα επρεπε να ειχαν πολυ καλυτερη πολιτικη. Εγω θα γελαω αν στο επομενο xbox δω κανενα custom gpu της 7χχχ σειρας (κατι που δεν ειναι τελειως απιθανο) και με σχετικα προσιτη τιμη πακετου. Offtopic: Εντωμεταξυ δεν ειναι λιγο γελιο που η AMD δεν εχει cpu εκει εξω ικανο να τρεξει "σωστα" τις καρτες της που θελει να πλασαρει?Η υπαρχει στοχος για release νεων cpu's και εχω μεινει πισω? Offtopic: Ναι νομίζω ετοιμάζει τον αντικαταστάτη της σειράς fx των bulldozer για κατά Σεπτέμβρη μεριά, αν δεν κάνω λάθος,αλλά άσχετα απ αυτό δεν πιστεύω πως η καινούργιοι amd θα είναι τόσο ανώτεροι από τους προηγούμενους ώστε να κάνουν τη διαφορά.Η intel δυστυχώς θα το πηγαίνει σερί για πολύ καιρό ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Offtopic: Εντωμεταξυ δεν ειναι λιγο γελιο που η AMD δεν εχει cpu εκει εξω ικανο να τρεξει "σωστα" τις καρτες της που θελει να πλασαρει?Η υπαρχει στοχος για release νεων cpu's και εχω μεινει πισω? Offtopic: Εχεις κάποια προσωπική εμπειρία που το στηρίζεις αυτό ? Μην γράφουμε οτι θέλουμε και αποπροσανατολίζουμε κάποιους με λιγότερες γνώσεις.. Εγω θα σου πω οτι τουλάχιστον οι AMD επεξεργαστές είναι πάντα πιο μπροστά τεχνολογικά, τώρα μεγαλύτερη ανάλυση δεν θέλω να κάνω γιατι θα αρχίσει η αιώνια διαμάχη και αυτο δεν είναι ωραίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ήταν πιο μπροστά, δεν είναι και δεν πρόκειται να είναι.. Πάει η AMD, είναι τελειωμένη στους επεξεργαστές, ότι κάνει με τις κάρτες γραφικών, η Intel έχει πάρει άγρια φόρα, πάει μπρος ολοταχώς για τα 22nm τώρα με τον Ivy Bridge και μετά στα 14nm. Εσύ θυμάσαι εποχές 64Bit Athlon και ότι η AMD έβγαλε πρώτη πραγματικό Quad Core Cpu.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω ρε Venumi τι θες να πεις πραγματικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασίλης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Eixe pei η AMD οτι οι FX αφορουν το μελλον οχι παρον.. Τελη του '12 αρχιζει το μελλον με τα WIN 8 και τους PD.. για να δουμε... Οι athlon ολοι ξερουμε- 64 bit και πρωτος διπυρηνος .. οι phenom ηταν οι πρωτοι 4πυρηνοι και με L3 , τωρα οι P II value ηταν , τωρα οι BD ειναι οι πρωτοι 8-πυρηνοι ( dual core module ) και ενσωματωνουν πιο νεες εντολες.. ) Πρωτη εφτιαξε σοβαρο APU - fusion is the future και θα το κανει σε 2 χρονια ολοκληρωμενα.. Πρωτη εβαλε USB3 native support Το θεμα ειναι οτι αυτα οταν τα κανει η ΑΜD δεν λενε και πολλα εν αντιθεσει με την ΙΝΤΕΛ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ήταν πιο μπροστά, δεν είναι και δεν πρόκειται να είναι.. Πάει η AMD, είναι τελειωμένη στους επεξεργαστές, ότι κάνει με τις κάρτες γραφικών, η Intel έχει πάρει άγρια φόρα, πάει μπρος ολοταχώς για τα 22nm τώρα με τον Ivy Bridge και μετά στα 14nm. Εσύ θυμάσαι εποχές 64Bit Athlon και ότι η AMD έβγαλε πρώτη πραγματικό Quad Core Cpu.. OFF TOPIC είσαι πολύ λάθος. Απλά είναι πίσω στο high-end desctop. Υπάρχει το low-mid end που έχει τον φοβερό LLANO αλλά και στους server πάει μια χαρα΄. Οι buldozzer έχουν εξαιρετική απόδωσση σαν server cpu's. τώρα στο high end desktop είναι πίσω. and thats that. ON TOPIC , μια και ισχ΄σει και για τα gpu's όσον αφορά το process shrinking, δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά έχει όριο. Σε κάποια χρόνια όλοι θα φτάσουν στο minimum όριο διαύλου σε nm. Δηλαδή μετά φτάνουν σε επίπεδο ατόμων και αναγκαστικά σταματούν. Από εκεί και πέρα μόνο αλλαγές στην αρχιτεκτονική, οπτικά chip ή Κβαντικός υπολογιστής. Ήδη το shrinking έχει εμφανίσει σημαντικά δέιγματα diminishing return. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει στους Servers, σημασία έχει ότι κανένας τωρινός Desktop CPU της AMD δεν μπορεί να ξεζουμίσει τις τελευταίες κάρτες γραφικών της AMD. Και δεν είναι πίσω στο High-End Desktop, δεν έχει καν High-End, o Bulldozer είναι Mainstream(κατηγορία 2500/2600K) και χάνει και στην Mainstream. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει στους Servers, σημασία έχει ότι κανένας τωρινός Desktop CPU της AMD δεν μπορεί να ξεζουμίσει τις τελευταίες κάρτες γραφικών της AMD. Και δεν είναι πίσω στο High-End Desktop, δεν έχει καν High-End, o Bulldozer είναι Mainstream(κατηγορία 2500/2600K) και χάνει και στην Mainstream. OFF topic, δυστυχώς 2600κ δεν έχει η AMD. Όμως ο 8150 είναι εφάμιλος του 2500κ σε νέες εφαρμογές και παιχνίδια. Μιλάμε για μετά το 2009. END OFF topic Στο Oktabit.gr μιλούν για την 7950 ερίπου στα 450 ευρώ, επίσης λένε ότι σύντομα έρχονται καλές ποσότητες από 7970 και σε σχετικά καλύτερες τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Έ άμα βγει η 7950 στα 450 σε πόσο πιο καλές τιμές να έρθει η 7970... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Έ άμα βγει η 7950 στα 450 σε πόσο πιο καλές τιμές να έρθει η 7970... Στην πολύ καλή τιμή των 500€! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Επειδή είχα μια κουβέντα προ ημερών...Βλέπω πως η κάρτα υποστηρίζει και το νεο pci express. Συνεπως για να δεί κάποιος όλα τα οφέλη της κάρτας θέλει και νέο σύστημα, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Επειδή είχα μια κουβέντα προ ημερών...Βλέπω πως η κάρτα υποστηρίζει και το νεο pci express. Συνεπως για να δεί κάποιος όλα τα οφέλη της κάρτας θέλει και νέο σύστημα, σωστά; Μπα όχι απαραίτητα.Στα games η αύξηση των επιδόσεων από το μεγαλύτερο bandwidth του διαύλου είναι σχετικά μικρή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα