p07apo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παίδες.Να ρωτήσω μήπως ξέρουμε πότε 8α κυκλοφορήσουν οι υπόλοιπες 7χχχ;Κυρίως για 7950 και 7800 series μας νοιάζει !Μπας και τσιμπήσουμε καμία καρτούλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παίδες.Να ρωτήσω μήπως ξέρουμε πότε 8α κυκλοφορήσουν οι υπόλοιπες 7χχχ;Κυρίως για 7950 και 7800 series μας νοιάζει !Μπας και τσιμπήσουμε καμία καρτούλα. Προς το τέλος του Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει και η 7950. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ωραία.Ας ελπίσουμε να μην "ξυρίζει" κιόλας με την τιμή της και πάμε για αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ρε παίδες σόρι για το off αλλά είμαι ο μόνος που προβληματίζεται για μια αγγελία που παίζει από χθες βράδυ στο σάιτ για την 7970 από κάποιον 0 posts? (πάντα σε σχέση με την τιμή της) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Savvakis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ρε παίδες σόρι για το off αλλά είμαι ο μόνος που προβληματίζεται για μια αγγελία που παίζει από χθες βράδυ στο σάιτ για την 7970 από κάποιον 0 posts? (πάντα σε σχέση με την τιμή της) OFFT TOPIC: νομίζω πρέπει να γίνει κάτι με αυτό, το τηλέφωνο είναι ψεύτικο πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασίλης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 @Ailuros Αν οντως επαληθευτεις συγχαρητηρια παντως! Απο τους λιγους στην ελλαδα που ανοιγουν στο στομα τους.( αν και στην 7970 περιπου μεσα ησουν ). Εκανες ενδιαφερον το thread.! Και απο μενα τωρα 7950 , 7970 τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Πρεπει να αλλαξει η πολιτικη με τις αγγελιες. Την εχω πατησει, εχω πει τη γνωμη μου σε διαχειριστες, αλλα δε βλεπω ενδιαφερον.Θα γινουν κι αλλα, ειμαι σχεδον βεβαιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ρε παίδες σόρι για το off αλλά είμαι ο μόνος που προβληματίζεται για μια αγγελία που παίζει από χθες βράδυ στο σάιτ για την 7970 από κάποιον 0 posts? (πάντα σε σχέση με την τιμή της) OFFT TOPIC: νομίζω πρέπει να γίνει κάτι με αυτό, το τηλέφωνο είναι ψεύτικο πάντως. Πρεπει να αλλαξει η πολιτικη με τις αγγελιες. Την εχω πατησει, εχω πει τη γνωμη μου σε διαχειριστες, αλλα δε βλεπω ενδιαφερον.Θα γινουν κι αλλα, ειμαι σχεδον βεβαιος. Το σωστό και το λογικό είναι να προβληματιζόμαστε για μία αγορά από ένα forum ειδικά αν ο πωλητής δεν έχει συμμετοχή ή όπως λέτε το τηλέφωνο είναι ψεύτικο/κλειστό/λάθος. Πολύ κακός το συζητάμε εδώ αλλά τι μπορεί να γίνει δηλαδή στις αγγελίες; Να παίρνουμε τηλέφωνο κάθε αγγελία να δούμε αν είναι αληθινή; Να λέμε "α, αυτή η κάρτα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, λογικά είναι μούφα η αγγελία την σβήνω;" Οι νόμοι του εμπορίου και ότι γίνεται καθημερινά στην ζωή μας ισχύουν και εδώ. Ελέγχεις, ρισκάρεις, εμπιστεύεσαι και αν αποδεδειγμένα κάποιος είναι ψεύτης ή κλέφτης μπορεί να επέμβει η ομάδα διαχείρισης. Δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει πασπαρτού κανόνας για τις αγγελίες, αυτό είναι δεδομένο. Κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δεν αντιλέγω, αλλά μπορείς να κάνεις κάτι πολύ απλό που διώχνει το 99% των κουνουπιών.100 μηνύματα και ένας χρόνος ως γραμμένος χρήστης πχ για να μπορείς να έχεις πρόσβαση στις αγγελίες.Έχει υιοθετηθεί από αρκετά φόρουμ που ξέρω και οι κομπιναδόροι απλά στρέφουν το ενδιαφέρον τους στα άμεσα προσβάσιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δεν αντιλέγω, αλλά μπορείς να κάνεις κάτι πολύ απλό που διώχνει το 99% των κουνουπιών.100 μηνύματα και ένας χρόνος ως γραμμένος χρήστης πχ για να μπορείς να έχεις πρόσβαση στις αγγελίες.Έχει υιοθετηθεί από αρκετά φόρουμ που ξέρω και οι κομπιναδόροι απλά στρέφουν το ενδιαφέρον τους στα άμεσα προσβάσιμα. Εσύ που είσαι και παλιός στο forum, δεν θυμάσαι όοοοοοολες αυτές τις αλλαγές που έχουν γίνει κατά καιρούς σε αυτό ακριβώς που προτείνεις; Θυμάσαι επίσης τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί από αυτούς τους περιορισμούς; Δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι απλό το θέμα... ότι θέλεις είναι, απλό με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 @Ailuros Αν οντως επαληθευτεις συγχαρητηρια παντως! Απο τους λιγους στην ελλαδα που ανοιγουν στο στομα τους.( αν και στην 7970 περιπου μεσα ησουν ). Εκανες ενδιαφερον το thread.! Aν δούλευα σε κάποια εταιρεία και δεσμευόμουν από NDA να' σαι σίγουρος ότι και στον πισινό μου θα είχα βάλει σιγαστήρα. Στο θέμα μας: το καλό που θέλω της AMD είναι να βελτιστοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τους οδηγούς. Είμαι σίγουρος ότι δουλεύουν πυρετωδώς, αλλά πίστεψέ με υπάρχει και λόγος γιατί ο ανταγωνισμός δυστυχώς για την AMD και ευτυχώς για εμάς δεν κοιμάτε. Τα φαινόμενα απατούν. Πραγματικό επίπεδο επιδόσεων 7950 (εκτός αν βελτιώσουν τους οδηγούς λίγο εν τω μεταξύ) περίπου επίπεδα GTX580. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 AMD Radeon HD 7950 released in two weeks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 469 για 7950? Γιατι ρε AMD? γιατι? Χρειαζομαστε αμεσα ανταγωνισμο απο την Nvidia,ελπιζω να την χτυπισει αγρια την AMD αυτην την φορα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Όπως το κόβω εγώ, δεν θα αξίζει η 7950 με την τιμή που θα έχει. Ειδικά εάν βγει το GK104 στα 300$, καληνύχτα AMD.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Όπως το κόβω εγώ, δεν θα αξίζει η 7950 με την τιμή που θα έχει. Ειδικά εάν βγει το GK104 στα 300$, καληνύχτα AMD.. Ειμουν παντα υπερ της AMD αλλα μου φαινετε παιζει περιεργο παιχνιδι για να βγαλει τα σπασμενα της στην σειρα 7χχχ. Αμα οι τιμες ειναι ετσι θα βγαλουν τις "mid end" 7800 στα 300+? Ειναι πραγματικα η μονη φορα που ελπιζω να την σκοτωσει η nvidia.. Τωρα ειχε πραγματικα την ευκαιρια να σκοτωσει την nvidia να τους κανει να τρεχουν και να βλεπουμε σε gaming pc's μονο AMD.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα