Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δείτε εκεί που έχω σημειώσει, η 6970 φαίνεται πιο καθαρά.

Τι έγινε AMD, ρίχνουμε ποιότητα για FPS ;

Improved AF σου λέει μετά, χαχαχαχαχαχα

Κρίμα γιατί περίμενα να έχει πλησιάσει την Nvidia στο AF.

29z4qcn.jpg

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για όνομα του θεου Psycho_Warhead, και εγώ προτιμάω nvidia από AMD, αλλά μην κάνεις σαν παιδάκι που του είπε ο φίλος του πως ο μπαμπάς του είναι πιο δυνατός από τον δικό του. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΤΕ !!!

με DOF στο metro ούτε εγώ βλέπω διαφορά μόνο 30 frames κάτω.

Δημοσ.

Στον Savakis πες τα και στα υπόλοιπα AMD fanbois που χαίρονται με τα σκέτα νούμερα και δεν κοιτάνε που ρίχνει την ποιότητα του Texture Filtering για να βγει πάνω από την Nvidia..

Εάν είχε την ποιότητα της Nvidia, δεν θα ήταν ούτε 10% γρηγορότερη..

Όποιος δεν έχει μυωπία και έχει εξασκημένο μάτι βλέπει την διαφορά η οποία κάνει μπαμ, όσοι δεν την βλέπουν ας πάρουν AMD.

Δημοσ.

Σε τι διαφερουν οι 2 εικονες ; :mellow:

Ο τύπος στην πρώτη έχει μακρύτερη μύτη από ότι στην δεύτερη.

Περαν του αστείου αν κοιτάξεις τα κυκλωμένα η 7970 έχει μια θολούρα,δέστο σαν low quality texture ας πούμε.

Δημοσ.

Σε τι διαφερουν οι 2 εικονες ; :mellow:

Το χορτάρι μέσα στους κόκκινους κύκλους σου φαίνεται το ίδιο καλό και στις 2 ;

Αν προσέξεις καλύτερα θα δεις ότι στην 6970 φαίνεται αρκετά πιο ''καθαρό''.

Δημοσ.

Όποιος δεν έχει μυωπία και έχει εξασκημένο μάτι βλέπει την διαφορά η οποία κάνει μπαμ, όσοι δεν την βλέπουν ας πάρουν AMD.

Καλα μη φας, θα σφαξουμε ελικοπτερο :mrgreen:

Εγω δεν βλεπω καμια διαφορα ουτε στα φιλτρα ουτε στο blending . Και μια χαρα ειναι ματακια μου

Δημοσ.

Μάλλον δεν έχεις εξασκημένο μάτι, που σημαίνει ότι και η AMD είναι μια χαρά(για σένα).

Τo Cypress/Cayman ήταν ΗΔΗ κατώτερο στο Texture Filtering από την Nvidia και από ότι φαίνεται η διαφορά μεγάλωσε.

Είναι ίσως η δεύτερη φορά που η AMD κοροϊδεύει τον κόσμο, πρώτα με το Fake Benchmark του Unigine και τώρα με το δήθεν Improved AF..

6970.png

Δημοσ.

29z4qcn.jpg

Χαλι χαλι χαλι αυτή η 7970.

Tip: Πόσταρε και link για τις εικόνες που ποστάρεις grin.png Όχι ότι είναι μούφα, απλά μια εικόνα έτσι στο ξεκάρφωτο δεν λέει πολλά.

Αυτό που κανεις προς το παρόν είναι PR του κερατα για το kepler, πιο ήρεμα, το thread ειναι για 7xxx.

Δημοσ.

Γράψε στο Google HD7970 3dCenter και ψάξε στις εικόνες, θα την βρεις.

Η σύγκριση είναι από την ίδια την AMD.

Το ότι η AMD έχει κατώτερο Texture Filtering από την Nvidia το ξέρουν και οι πέτρες..

Μπορεί να σε διαβεβαιώσει και ο Ailuros που ασχολείται και τα ξέρει καλύτερα από μένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...