Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί κάποιος που έχει στην κατοχή του την Sapphire 7870 XT (Tahiti LE) να μου πει ποιες είναι οι default ρυθμίσεις στο MSI Afterburner για το FAN Control?

Έκανα ένα τεστ και τα έβαλα τέρμα να δω τα επίπεδα θορύβου των ανεμιστήρων στο 100%, και τώρα που θέλω να τους ρυθμίσω ένα 10% πάνω απο τα μαμά, μου εμφανίζει την ρύθμιση που έκανα εγώ......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί κάποιος που έχει στην κατοχή του την Sapphire 7870 XT (Tahiti LE) να μου πει ποιες είναι οι default ρυθμίσεις στο MSI Afterburner για το FAN Control?

Έκανα ένα τεστ και τα έβαλα τέρμα να δω τα επίπεδα θορύβου των ανεμιστήρων στο 100%, και τώρα που θέλω να τους ρυθμίσω ένα 10% πάνω απο τα μαμά, μου εμφανίζει την ρύθμιση που έκανα εγώ......

Δεν είναι όλες ίδιες. Πάτα το Auto στο κουτάκι Fan Speed να δεις πιο ήταν το δικό σου.

ahristos, on 14 Oct 2013 - 6:01 PM, said:

Δεν είναι όλες ίδιες. Πάτα το Auto στο κουτάκι Fan Speed να δεις πιο ήταν το δικό σου.

Το έχω ήδη κάνει αυτό, αλλά δεν εμφανίζει τα default, αλλά τα προσαρμοσμένα που πείραξα εγώ....

Στο msi ab ειναι ασφαλες να ανεβασω το core voltage στο max 1.3v που μου δινει με την 7970 vapor? Bλεπω σε forums οτι πολλοι το πανε στο μεγιστο εκει και παιζουν γυρω στα 1200 mghz στον πυρηνα .

Nαι ,το τσεκαρα .Ιdle γραφει το vddc 0,8 οταν το βαζω απο το msi 1,3 τοτε στο gpuz ανεβαινει στα 1,297V. 

Για max ποσο λες να εχω το voltage στον πυρηνα για να κλοκαρω 24/7 σε games ?

Α ξεκλειδωτη ειναι καλη φαση!! :o Για τα max stable oc να βαλεις ρευμα 1.25V που ειναι απολυτως safe. Το memory σου λογικα δεν θα παει πολυ ψηλα ~1550mhz καπου εκει.. Για το core ξεκινα να πειραματιζεσαι σιγα σιγα,και θα σου συνιστουσα τα  stability test να τα κανεις σε παιχνιδια τυπου Bf3,bf4,far cry,crysis 3 κτλπα.

Σς λαθος section εκανες το λινκ. Εδω ειναι για την σειρα 7χχχ :P

Κωστη δοκιμασε με 1150mhz πρωτα,εισαι stable ? Aνεβαινεις κατα +15. Εισαι ξανα stable βαζεις 1180? Δεν εισαι stable? Βαζεις και 1165 και εισαι κομπλε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...