Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και η

Και η Info Quest φέρνει Ελλάδα.Αυτές τις μέρες ξεκινά το Never Settle Forever.

Ναι αλλα νομιζω δεν ειναι στους vendor που συνεργαζονται με amd, μονο oktabit ειχα δει στην λιστα τους.

Με το καινουργιο promo λογικα θα μοιραστουν και καινουργια κουπονια στους αντιπροσωπους, απλα το θεμα ειναι πριν κανει αγορα να ρωτησει αν υπαρχει με την αγορα της καρτας και το κουπονι, αλλιως κατα πασα πιθανοτητα ακομα και να το χουν να μη του το στειλουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά θα έχουμε από Σεπτέμβρη τις νέες μειώσεις για την σειρά 7xxx?

Καποιες μειωσεις εγιναν νομιζω με την gigabyte να κανει 269 στο σκρουτζ

Έπειτα από πολλή... φαγούρα και αφού σας έπρηξα με απανωτές ερωτήσεις σε διάφορα θέματα, αγόρασα & εγκατέστησα την Gigabyte 7950 Windforce. Ακολουθεί μπαράζ ερωτήσεων/παρατηρήσεων, you have been warned. :P

1. γέρνει αρκετά.

2. το GPU-Z δείχνει 1 Ghz GPU / 1250 Mhz vram σε στοκ ρυθμίσεις ενώ διαφημιζόταν με 900Mhz GPU clock / 1000Mhz mem clock. Είναι νορμάλ αυτό; Έχω ακούσει για το Ghz edition αλλά δεν θα το διαφήμιζε η Gigabyte;

3. Με γνώμονα το 2 (βλ 1 Ghz clock) θερμοκρασία 39° C idle / 70° C full load είναι ΟΚ ή να ανησυχώ;

4. Δεν είχε μέσα κουπόνι Never Settle, ενώ υπήρχε το αντίστοιχο banner στην σελίδα του προϊόντος. Να επικοινωνήσω με τον retailer(InfoQuest), την Gigabyte ή την AMD απευθείας; Θα βρω άκρη;

5. και τέλος, η Gigabyte δεν κάνει factory seal; Και το mobo της υπογραφής και η κάρτα ήταν σε κουτιά χωρίς αυτοκόλλητα/ζελατίνες και το ηλεκτροστατικό περίβλημα ήταν "σφραγισμένο" με ένα απλό σελοτέιπ. Είμαι εγώ παράξενος ή κάτι δεν κάνει καλά η Gigabyte;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...