Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ θυμάμαι να λένε ότι οι τωρινές κάρτες θα υποστηρίζουν το Dx11.2 απλά χρειαζόμαστε νέους οδηγούς και φυσικά Win8.1

κάτσε, αλλάζω άμεσα σε windows 8...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κωδικό για το never settle δε τον δίνουν σε όλους? (σορρυ αν έχει απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες)

Αγόρασα χτες αυτή τη κάρτα απο το public και έλεγα να πάρω τα παιχνίδια του never settle αλλά μέσα δεν υπάρχει κανένα κουπόνι.Δεν δίνουν κουπόνια σε αυτή την έκδοση της κάρτας ή πρέπει να στείλω κάπου mail για να μου δώσουν το κωδικό?

Το κωδικό για το never settle δε τον δίνουν σε όλους? (σορρυ αν έχει απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες)

Αγόρασα χτες αυτή τη κάρτα απο το public και έλεγα να πάρω τα παιχνίδια του never settle αλλά μέσα δεν υπάρχει κανένα κουπόνι.Δεν δίνουν κουπόνια σε αυτή την έκδοση της κάρτας ή πρέπει να στείλω κάπου mail για να μου δώσουν το κωδικό?

Το public νομιζω δεν εχει never settle..

Επικοινωνησε με τα public και ζητα να σου στειλουν κωδικους. Ενδεχεται να συμμετεχουν αν ο προμηθευτης τους συμμετεχει. Στειλτους ενα email για σιγουρια. Εγω αγορασα τη vaporx 7970 απο μαγαζι στη θεσσαλονικη και μου εδωσε κωδικους (οχι public) χωρις να αναφερεται το καταστημα στη σελιδα της amd. Στειλτους ενα email για να εισαι σιγουρος. Παντως οι κωδικοι ουτως η αλλως δεν περιεχονται στη συσκευασια.

Ποιά προσφορά στο Πλαίσιο; Never settle reloaded level up; Έχουν.

Στείλε mail sir Impecable.Oι κωδικοί κανονικά περιέχονται στη συσκευασία αν και κάποιοι vendors δεν βάζουν.Είναι μικρή αγορά η Ελλάδα και μη περιμένετε να αναφέρονται καταστήματα στη σελίδα,το πλαίσιο αποτελεί εξαίρεση.

Εγώ θυμάμαι να λένε ότι οι τωρινές κάρτες θα υποστηρίζουν το Dx11.2 απλά χρειαζόμαστε νέους οδηγούς και φυσικά Win8.1

Καλά θυμάσαι.

AMD Radeon HD 7000 Series Video Cards Will Support DirectX 11.2 After Driver Update

Καπου το ειχα αναφερει και παλιοτερα, οταν πηρα την 7950 απο το visionstudio. Το buddle το ειχαν προμηθευτει τα περισσοτερα καταστηματα απο Oktabit (ελληνικος αντιπροσωπος hardware). Στην oktabit οταν ειχα επικοινωνησει εγω μου ειχαν πει οτι δεν ειχαν αλλα κουπονια, και οσα ειχαν ηδη ειχαν μοιραστει στα ελληνικα καταστηματα. Οποτε τα καταστηματα εχουν οτι εχει απομεινει..

Σκεψου οτι απο vision εμενα μου στειλαν κουπονι για 2 παιχνιδια που αντιστοιχουσε σε μικροτερη καρτα (λογικα δεν τους ειχαν μεινει αλλα κουπονια). Να αναφερω οτι και αυτο το κουπονι σταλθηκε αφου κατα την παραγγελια τους ειχα ρωτησει συγκεκριμενα αν εχουν ακομα στο καταστημα τους κουπονια never settle με τις καρτες. Επικοινωνησα με amd απευθειας στελνοντας τους scanαρισμενη την αποδειξη αγορας αλλα και τον κωδικο του κουπονιου που ειχα, και μου το διορθωσαν αυτοι.

Εν κατακλειδη, υπομονη μεχρι να γινει διανομη των νεων κουπονιων never settle απο την AMD στην Oktabit, μιας και ειναι ο μονος vendor που συνεργαζεται στην Ελλαδα μαζι της.

Ελπιζω να βοηθησα..

Μάλιστα.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Skr1ll3x.Παίζει δηλαδή αν ξαναπάρω τηλέφωνο το public, σε κανένα μήνα, να μου δώσουν κωδικούς?

Μου κακοφαίνεται πάντως που η AMD μετά απο τόση διαφήμιση του never settle δεν έχει φροντίσει οι κάρτες της να έχουν τα κουπόνια μέσα.Δεν άρχισαμε καλά.

Το public μπορεί να μην συνεργάζεται καν με τη κίνηση.Μετά από 10-11 μήνες φυσικό είναι να μη βρίσκεις παντού τα παλιά promo.Δε χάνεις πάντως κάτι αν ρωτήσεις.

Το public μπορεί να μην συνεργάζεται καν με τη κίνηση.Μετά από 10-11 μήνες φυσικό είναι να μη βρίσκεις παντού τα παλιά promo.Δε χάνεις πάντως κάτι αν ρωτήσεις.

το BF4 δεν το έχει ανακοινώσει ακόμα έτσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...