Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι αγχώνεστε; το τελευταίο βαρύ παιχνίδι που έτρεχε καλύτερα σε nvidia ήταν το metro και αυτό κράτησε 2-3 ολόκληρες μέρες

μετά έτρεχε νεράκι και σε μας 

και πριν από αυτό πάμε αρκετούς μήνες πιο πίσω 

πλέον όλα τρέχουν καλά σε όλους 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω δεν ηξερα οτι θα ειναι AMD απλα θα ηθελα να ειναι....Και και εγω χθες το ειδα σε καποιο αρθρο αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο...

Απλά επειδή σου λέγα "που κολλάει" ,εννοούσα με τα bundles.Είχα ξεχάσει την εικόνα που χε διαρρεύσει με αυτό μέσα. :)

τι αγχώνεστε; το τελευταίο βαρύ παιχνίδι που έτρεχε καλύτερα σε nvidia ήταν το metro και αυτό κράτησε 2-3 ολόκληρες μέρες

μετά έτρεχε νεράκι και σε μας 

και πριν από αυτό πάμε αρκετούς μήνες πιο πίσω 

πλέον όλα τρέχουν καλά σε όλους 

Έτσι είναι, όπως έγινε και με το TR με την nV..

Στην αρχή αν ένας τίτλος είναι optimized για μία εταιρία, τρέχει καλά στη μία και μετά διορθώνεται και για την άλλη με patch/driver.

Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να είναι crappy port και να μην τρέξει ποτέ όπως πρέπει για κανέναν(AC3 etc).

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι είναι, όπως έγινε και με το TR με την nV..

Στην αρχή αν ένας τίτλος είναι optimized για μία εταιρία, τρέχει καλά στη μία και μετά διορθώνεται και για την άλλη με patch/driver.

Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να είναι crappy port και να μην τρέξει ποτέ όπως πρέπει για κανέναν(AC3 etc).

σε μενα μια χαρα ετρεχε! :huh:  οταν πρωτοβγηκε  ηταν λιγο περιεργο αλλα μετα απο κανα 2 drivers εστρωσε θυμαμαι!

τελειωμενο το εχω κι αυτο! :)

Επεξ/σία από kyriakosm

Το tr δεν έτρεχε μια χαρά, δεν είχες πάρει χαμπάρι το χαμό που είχε γίνει και τις ανακοινώσεις που έβγαζε η nv ρίχνοντας το φταίξιμο στη nixxes?

Έκανε τα δικά της η nixxes τότε(ενδεχομένως και επίτηδες; Ποιος ξέρει; ), αλλά η πράσινη δε το άφησε έτσι, το έκανε πολύ θέμα

Το ίδιο και με το μέτρο, δε γίνεται να το δούλευαν τόσους μήνες και να μην είχαν δει τα προβλήματα στις κόκκινες, επίσης παραήταν ύποπτο που αυτά που δεν είχαν λύσει σε τόσους μήνες τα έλυσαν μέσα σε 3 μέρες..

Μονο και μονο για να γραφτούν τα πρώτα benchmark και να δημιουργούν εντυπώσεις...

13.8 Framepacing Drivers available.

Πολύ καλά αποτελέσματα σε CF αύριο ανεβάζω benches.

Όχι μόνο όσον αφορά το smoothness, ούτως ή άλλως λόγω "τρελών" fps στο CF δεν έβλεπα ms, αλλά και στα FPS.

A, είναι εξαιρετικοί και για single GPU.

• Like 1

Το μίνι-review 7950 CF με 13.8 driver ανεβαίνει σήμερα το βράδυ αργά, το αργότερο αύριο το πρωί.

Θα ενδιαφέρει αρκετούς που έχουν ήδη μια 7950.

Υ.Γ. Οι κάρτες είναι undervolted στα 1.225 v με ρολόγια 1125/1575.

• Like 4

Πολυαναμενόμενο, αλλά τί εννοείς [email protected]???

Εγώ που την έχω στο 1v (+20%) δλδ, @1150/1450 τί είμαι?

το over/under volt έχει να κάνει με το στοκ voltage της κάθε κάρτας. Σε όλες τις Boost under load+ αλλαγή clock πάει 1.25.

αν είσαι 1150/1450 με 1 v τάση (αυτό το βλέπεις στο gpu-z sensors tab) έχεις φοβερό asic quality (μπορείς να το μετρήσεις με το gpuz πάλι).

ASIC 87.9%, μέτρια προς καλά είμαι.

Όχι, σε φορτίο φτάνω ακόμα και το 1.3ν (ανέβασα τάση γιατί είχα θέματα @1150/1500, αλλά τελικά ήταν θέμα μνήμης και τώρα κατεβαίνω σιγά σιγά).

AMD CATALYST 13,8 BETA

Τερματίζουν τα προβλήματα του CROSSFIRE , επιτέλους και κάνουν το crossfire μια ακόμα επιλογή, ενώ φέρνουν στο προσκήνιο και την 7990 !

AMD CATALYST 13,8 BETA

Τερματίζουν τα προβλήματα του CROSSFIRE , επιτέλους και κάνουν το crossfire μια ακόμα επιλογή, ενώ φέρνουν στο προσκήνιο και την 7990 !

Δες το review. http://www.insomnia.gr/topic/494853-7950-crossfire-review/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...