Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα προφανως τα καταστηματα δεν παιρνουν τις καρτες 9/1 το πρωι. Απλα δεν πουλανε υποτιθεται πριν τις 9. Ποσο? 570?

Ναι καπου εκει λιγο πανω απο 550 .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.techpowerup.com/158042/Retail-Radeon-HD-7970-FOB-Price-Cut-to-$475-From-$525.html

Ενδιαφερον δεν ξερω αν αναφερθηκε. Ισως το κραξιμο ημερων να ωφελησε.

Δεν είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για μείωση τιμών που θα δουν οι καταναλωτές.

Εάν υποθέσουμε ότι η nV αργήσει

Τότε η AMD πέραν του κέρδους της θέλει να αφήσει μεγάλο περιθώριο κέρδους και σε όλους τους ενδιάμεσους. Θα δούμε πως θα κινηθούν και οι τιμές με οικονομικότερα non-reference pcbs.

Αυτό πολύ καλο για αυτούς που θέλουν να κάνουν overclock τις κάρτες τους, έχει πολύ περιθώριο. Αλλα πάλι είναι και χαστούκι γι' αυτους που δεν κάνουν ποτε overclock και μένουν με μια κάρτα που μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα χωρίς πολύ ζόρι.

Θέλω να δω που μπορεί να φτάσει μια lightning έκδοση της 7970 από την Msi (1.35 ghz/1.4 ghz σε αέρα ίσως ?)

Και με waterblocks λογικά (?) θα φτάνει τα 1.5ghz. Αλλα μιλάμε για ιδανικές περιπτώσεις, προφανώς όχι όλες οι κάρτες θα αποδίδουν έτσι.

Θέλω να δω που μπορεί να φτάσει μια lightning έκδοση της 7970 από την Msi (1.35 ghz/1.4 ghz σε αέρα ίσως ?)

εγώ θέλω να που μπορεί να φτάσει η τιμή σε μια lightning έκδοση της 7970 απο την msi :P

Η καρτουλα για 24/7 με μαμα ταση και το fan control στο auto παιζει εδω.

uniginez.jpg

Με τα φουρφουρια στο 50% παλι με μαμα ταση και msiab φτανει εδω.

ab1jv.jpg

Εδω ειναι με το unlock bios της Asus gpuv 1.25 και memv 1.75 και το φανακι στο 100%

unigine1200.jpg

Στο διαταυτα για μενα βαζεις την καρτουλα απο ccc εδω 1125/1575 και παιζεις τα παιχνιδια σου χωρις να ασχοληθεις με bios unlock και παραπανω ρολογια.

5760x1080 ολα τα ingame settings στα τεζα τους (ultra)

screenshotwin320001.jpg

Άμα έχουν όλοι οι retailers stock για να φτιάχνουν πυραμίδες πάει για καλο launch η AMD lol

Την 7950 μονο να μην την έσερναν Φεβρουάριο και όλα θα ήταν ωραία.

Μια χαρα ειμαστε, ξερουμε οτι οντος εχουν ποσοτητα απο δαυτες, Ψαχνω 4 ατομα ακομα για τους κανουμε ολοι μαζι μια επισκεψη παιρνω το 30 % απο τα κερδη ως κυριως συντονιστης, δεχομαι αιτησεις σε π.μ. αναγκαιο βιογραφικο.... :-D :-D :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...