konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Καλα προφανως τα καταστηματα δεν παιρνουν τις καρτες 9/1 το πρωι. Απλα δεν πουλανε υποτιθεται πριν τις 9. Ποσο? 570? Ναι καπου εκει λιγο πανω απο 550 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Πάντως οι άτιμες έχουν τρομερό scaling http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-7970-crossfire-review/1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 http://www.techpowerup.com/158042/Retail-Radeon-HD-7970-FOB-Price-Cut-to-$475-From-$525.html Ενδιαφερον δεν ξερω αν αναφερθηκε. Ισως το κραξιμο ημερων να ωφελησε. Δεν είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για μείωση τιμών που θα δουν οι καταναλωτές. Εάν υποθέσουμε ότι η nV αργήσει Τότε η AMD πέραν του κέρδους της θέλει να αφήσει μεγάλο περιθώριο κέρδους και σε όλους τους ενδιάμεσους. Θα δούμε πως θα κινηθούν και οι τιμές με οικονομικότερα non-reference pcbs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Radeon HD 7970 at 1278 MHz with Software Voltage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Αυτό πολύ καλο για αυτούς που θέλουν να κάνουν overclock τις κάρτες τους, έχει πολύ περιθώριο. Αλλα πάλι είναι και χαστούκι γι' αυτους που δεν κάνουν ποτε overclock και μένουν με μια κάρτα που μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα χωρίς πολύ ζόρι. Θέλω να δω που μπορεί να φτάσει μια lightning έκδοση της 7970 από την Msi (1.35 ghz/1.4 ghz σε αέρα ίσως ?) Και με waterblocks λογικά (?) θα φτάνει τα 1.5ghz. Αλλα μιλάμε για ιδανικές περιπτώσεις, προφανώς όχι όλες οι κάρτες θα αποδίδουν έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Radeon HD 7970 at 1278 MHz with Software Voltage ~1250ΜΗz για τα ‘νόμιμα’ 300watt άρα. Σίγουρα τα 28nm έχουν λαμπρό μέλλον σε σχέση με το ‘pathetic’ <1000MHz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Θέλω να δω που μπορεί να φτάσει μια lightning έκδοση της 7970 από την Msi (1.35 ghz/1.4 ghz σε αέρα ίσως ?) εγώ θέλω να που μπορεί να φτάσει η τιμή σε μια lightning έκδοση της 7970 απο την msi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 εγώ θέλω να που μπορεί να φτάσει η τιμή σε μια lightning έκδοση της 7970 απο την msi Over... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Η καρτουλα για 24/7 με μαμα ταση και το fan control στο auto παιζει εδω. Με τα φουρφουρια στο 50% παλι με μαμα ταση και msiab φτανει εδω. Εδω ειναι με το unlock bios της Asus gpuv 1.25 και memv 1.75 και το φανακι στο 100% Στο διαταυτα για μενα βαζεις την καρτουλα απο ccc εδω 1125/1575 και παιζεις τα παιχνιδια σου χωρις να ασχοληθεις με bios unlock και παραπανω ρολογια. 5760x1080 ολα τα ingame settings στα τεζα τους (ultra) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Στο Tessellation είναι αδύναμη ακόμα.. Τρέξε το Unigine ξανά με τους 8.941 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Savvakis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 απλά ισοπεδώνει τον ανταγωνισμό... ευχαριστούμε για τα ποστ του uningine,.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Έχουν λέει περίπου 200 κάρτες εκεί στο OCUK για το launch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Φέρτε και από' δω καμία.. :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Άμα έχουν όλοι οι retailers stock για να φτιάχνουν πυραμίδες πάει για καλο launch η AMD lol Την 7950 μονο να μην την έσερναν Φεβρουάριο και όλα θα ήταν ωραία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρα ειμαστε, ξερουμε οτι οντος εχουν ποσοτητα απο δαυτες, Ψαχνω 4 ατομα ακομα για τους κανουμε ολοι μαζι μια επισκεψη παιρνω το 30 % απο τα κερδη ως κυριως συντονιστης, δεχομαι αιτησεις σε π.μ. αναγκαιο βιογραφικο.... :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα