Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εννοειται πως θα ηταν πολυ καλυτερα,αναλογα και τις αναγκες σου ετσι? Αν σκοπευεις χαλαρο gaming και ελαφρια παιχνιδια με την 7770 θα ησουν μια χαρα,αλλιως για πιο σοβαρα πραγματα εγω θα πηγαινα σε τουλαχιστον 2gb εκδοση της 660ti boost..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και μια μια 7770 πιστευω θα ημουν καλλυμενος καθως τα βασικα μου games ειναι mmo rpgs και pro, απλα αν αξιζει σαν value 4 money και futureproofing να παω σε με 650ti  νομιζω οτι η διαφορα τιμης ωστε να φτασω στην Τi Boost ειναι αμελητεα!...διαβαζω οτι "συντομα" θα σκασουν μυτη και οι καρτες της σειρας 8xxx της AMD (αρα θα πεσουν οι τιμες των προηγουμενων) και ειμαι uber αναποφασιστος.

Αυτο που μαλλον δεν διαβασες ειναι οτι η σειρα 8 της Amd,θα αργησει να βγει στην καλυτερη τω περιπτοσεων να βγει Οκτωβρη- Νοεμβρη.. Αν θες να περιμενεις λογικα θα προς το καλο θα ειναι αυτο,αν και πιστευω με την 650ti boost θα ησουν και καλυμενος futureproof για της αναγκες σου.

Αυτο που μαλλον δεν διαβασες ειναι οτι η σειρα 8 της Amd,θα αργησει να βγει στην καλυτερη τω περιπτοσεων να βγει Οκτωβρη- Νοεμβρη.. Αν θες να περιμενεις λογικα θα προς το καλο θα ειναι αυτο,αν και πιστευω με την 650ti boost θα ησουν και καλυμενος futureproof για της αναγκες σου.

ναι δεν το διαβασα, ειχα μεινει σε ενα ποστ απο ενα χρηστη που ελεγε πως την περιμενουμε μεσα στο καλοκαιρι. that being said, νομιζω θα προσπαθησω να διαθεσω αρκετα ωστε να φτασω σε μια 650ti boost. ευχαριστω παιδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρελαβα σημερα απο Vision δεμα, που ειχε και το τερας μεσα..

Μολις βρω που εχω θαψει την ψηφιακη, θα βαλω διπλα διπλα την 7950 με την vapor-x 4870 (μας αφησε χρονους) και με μια Asus 5450 που εχω προσωρινα στο κουτι που ειμαι τωρα..

Μπορει να μην εχει το γοητρο ενος Τιτανα.. το μεγεθος του ομως σιγουρα το εχει!

Ερωτας απ'το unbox..

0pwc.jpg

61ob.jpg

b6dj.jpg

Περιττο να πω οτι μια εικονα δεν μπορει να περιγραψει την υλοποιηση της..

Η ψυχτρα της δε σηκωνει αστεια! Full μεταλλο, και στο Version 2 εχουν βαλει γυρω γυρω βιδες να κρατανε την ψυχτρα στιβαρη πανω στο bcp.. Σε σχεση με την 4870 Vapor-X που ειχα (που ηταν κι αυτη μεγαλουτσικη και αρκετα καλη σαν υλοποιηση), η υλοποιηση της Asus με φρικαρε!

Can't wait να την βαλω μπρος!

Επεξ/σία από Skr1ll3x
  • Like 4

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου περαστηκαν και οι drivers (παιχνιδια ακομα δεν του περασα, σημερα λογικα θα γινει και αυτο), ετρεξα GPU Tweak να δω τι παιζει.. Θα σας ανεβασω screens οταν σχολασω.. Προς το παρων απ οτι ειδα, στο gpu voltage ηταν τερμα, μονο προς τα κατω πηγαινε, πανω δεν. Τα mhz απο 900 το πηγα 1100 (εκει τερματιζε) και το memory δεν το πειραξα το αφησα στο 5000 (πρεπει να το ανεβασω και αυτο?)

Η καρτα τερμα αθορυβη και σε idle τελειως εγραφε 37-39 βαθμους, με τα fans γυρισμενα στο auto. Τα φανς απο το 70% και πανω ακουγονται σαν τουρμπινακια, γενικα ομως αθορυβη. Σημερα πρωτα ο θεος θελω να κατεβασω κανα bench προγραμμα να την stressαρω.. Εχετε να δωσω καποιο tip ή κατί?

Επεξ/σία από Skr1ll3x

7950 DC II TOP λογικά!

Indeed!

το χαζό της υποθεσης ειναι οτι δεν ακουγονται τοσα φουρφουρια, δεν ακουγεται η vga, και το μονο βουητο που ακουγεται ειναι αυτο του XFX τροφοδοτικου.. κριμας

(Μανο δε σε ξεχασα περιμενω το πλαινο να σκεφτω ακριβως πως θελω το σχεδιο και σου στελνω)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...