phanispal Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Lol, τραγικό optimization. Διαβάζω ότι είναι «φυσιολογικό», τουλάχιστον στις Vapor-X: http://www.sapphireforum.com/showthread.php?31006-Sapphire-7950-vapor-x-boost-problem-and-more #11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Τελικά μετά από ενδελεχή έλεγχο διαπίστωσα μια και καλή ότι η κάρτα μου δεν είναι κρεμαστη, απλά υπάρχει θέμα με αυτή και το κουτί μου και σηκώνει το αριστερό μέρος ψηλότερα Εγώ μάλιστα επηρεασμένος από προηγούμενες κάρτες είχα βιδωσει και τέρμα ψηλά (από όσο με αφήνουν τα σίδερα να "παίξω" πάνω κάτω) το αριστερό μέρος της κάρτας , το ξεβιδωσα και το άφησα να πάει όσο πιο χαμηλά γινόταν , το φαινόμενο μειώθηκε, αλλά επειδή δε μου αφήνει παραπάνω περιθώριο να αφήσω το αριστερό μέρος να πάει πιο χαμηλά δεν υπάρχει περίπτωση να ευθυγραμμιστεί τέλεια στο κουτί μου. Θα μπορούσε βέβαια να γίνει αν άφηνα κενό το ακριβώς κάτω pci cover plate που στην ουσία εμποδίζει τη κάρτα να πάει πιο χαμηλά, αλλά κάπου εκεί βαρέθηκα να ασχολούμαι γιατί ήθελε μανούρα να το κάνω εντελώς σωστά και δεν είχε και νόημα Τουλάχιστον βεβαιώθηκα ότι δε συμβαίνει από τη βαρύτητα ή ελάττωμα της κάρτας, αλλά λόγω μερικών χιλιοστών μετάλλου από το κουτί μου και τη κάρτα που δε τα βρίσκουν 100% μεταξύ τους, αλλά όπως είπαμε για αυτό υπάρχουν και περιθώρια για τέτοιες περιπτώσεις Οπότε αν κάποιος ήταν σκεπτικός για τη συγκεκριμένη ψυκτρα (ακόμα και σε nvidia) ας μην είναι δεν υπάρχει θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Το ακόμα και σε nvidia μ'άρεσε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 ε μωρε ξερεις αυτοι εχουν κατι μικρουλια pcb και δεν εχουν παντα το 3X , καποιες ομως το εχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Εγω παντως οτι και να κανω η 7970 γερνει. Αν βιδωσει τις βιδες χωρις να σηκωσω τερμα το brucket, οντως μειωνεται αλλα και παλι εκει...Εχω τραβηξει τα καλωδια και τα εχω δεσει ωστε να κρατανε το βαρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 λοιπον κοιτα στη φωτο μου εκει στο κοκκινο κυκλο.. εκει γινεται ολη η δουλεια, το μεταλλικο αυτο κομματι παραειναι ψηλο και σηκωνει πολυ την αριστερη μερια της καρτας και απο οτι βλεπω δεν εχει θεμα μονο στο κουτι μου.. ειναι λαθος της gigabyte ακομα και αν δεν ειναι αυτο το κομματι ψηλο εχει βιδωμενη τη καρτα αρκετα πιο ψηλα απο οτι θα επρεπε αν ξεβιδωσω το pci slot cover απο κατω θα μπορω να την ευθυγραμμισω τελεια , απλα οπως ειπα και πριν βαριεμαι δεν ειναι δηλαδη το προβλημα στο δεξι μερος που κρεμεται απο το βαρος, το δεξι μερος ειναι μια χαρα στη πραγματικοτητα EDIT κοιτα και εδω που η καρτα ειναι καθισμενη σε επιπεδη επιφανεια οι γρυλιες του πισω εξαερισμου (που στη προκειμενη περιπτωση ειναι αχρηστες, απλα απο καπου θα περισσεψε αυτο το κομματι ή θα ειναι καποιο generic part.. ) προεξεχουν πολυ περισσοτερο σε υψος απο τα ανεμιστηρια της ψυκτρας δηλαδη η καρτα εχει παρει λαθος κλιση απο αυτο το σημειο και οταν τη βαζεις στο pcie στην ουσια στα δεξια ευθυγραμμιζεται και απο το σημειο που ειναι βιδωμενη στο κουτι ειναι στραβη δεν ειναι θεμα κρεμασματος, αλλα λαθος σχεδιασμου, βεβαια μικρο το κακο, εμενα προσωπικα με αφηνει αδιαφορο , απλα ειναι λιγο μλκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petran95 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Θα στο εξηγησω οσο πιο απλα μπορω και με οπως το καταλαβαινω εγω. Η λαμα αυτη που κραταει σταθερη τη καρτα ειναι μεγαλη μαγκια. Αλλα αν προσεξεις, η λαμα πιανει πανω στο pcb της καρτας. Σωστα?? Εκει ομως με μια μονο βιδα, δεν υπαρχει περιπτωση να αντεξει ολο το βαρος γιαυτο και λυγιζει. Στη φωτο βλεπεις το σκεπτικο μου, που κανονικα το λαμακι αυτο θα επρεπε να χηματιζει Γ και να βιδωνει επανω στα 2 πισω bruckets της καρτας γραφικων ωστε να εχει κοντρα για το βαρος. Αντιθετα, οπως ειπα, υπαρχει μονο ενα βιδακι στη θεση με το κοκκινο βελακι. **Edit** Και εδω μπορεις να δεις το εξτρα λαμακι που εχει η δικια μου για να τη βοηθαει να μη bendαρει μονοπλευρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ευχαριστουμε φλ@ρ3.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 επιμενω οτι το λαθος ειναι στο βιδωμα και ξεκιναει απο αριστερα για 2 λογους πρωτα απο ολα τα pcb δε λυγιζουν και τοσο ευκολα ,αλλα και γιατι οσο προσπαθησα να "παιξω" τη καρτα ή να σηκωσω το δεξι της μερος διαπιστωσα οτι δεν ειναι πεσμενο με την εννοια οτι το σηκωνω και μολις το αφηνω κρεμαει ειναι εκει φιξ , σταθερο δεν παει πουθενα ακομα και αν εκανα αυτο που ειχα αναφερει πιο πισω (να προσπαθουσα να τη σηκωσω πιο ψηλα τη δεξια μερια τραβωντας τη απο τα 6-pin ) στην ουσια θα τη τραβουσα με το ζορι (και μπορει να ηταν χειροτερα ετσι) και 2 ερωτησεις: @zapee εσυ διαπιστωσες προσπαθωντας να σηκωσεις το δεξι μερος της καρτας οτι κρεμαει; @ petran αν σου ειναι ευκολο τραβα κι εσυ μια εικονα απο το πλαι να δουμε αν ειναι ολοισια και η δικη σου , για να ειμαι τουλαχιστον σιγουρος οτι εγω κανω το λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Αν σηκωσω το δεξι μερος της καρτας, αυτη γυρναει στη θεση της (δηλαδη λιγο κρεμασμενη) σαν να πρεπει να παει εκει. Λες και ετσι ειναι το Normal της. Στον αλλο το φλωρο μη δινεις σημασια, ειναι ακριβως στο διπλα διαμερισμα και τρολαρει. Σε κανα δυωρο που θα χρησιμοποιησω εγω το pc, θα τραβηξω φωτο να δεις γιατι πραγμα μιλαω αν και τωρα η καρτα ειναι σχεδον ισια αφου εχουμε τεντωσει τα καλωδια ελαφρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Παιδια εβαλα στο καινουργιο pc του γραφειου μια 7970 vapor και μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι στο bf3 που την δοκιμασα παει πολυ ωραια με 99% usage στα 1050 core αλλα με θερμοκρασιες 50-60 βαθμους.Μιλαμε δηλαδη για απιστευτα χαμηλες θερμοκρασιες ,σκεφτειτε με την 680 εχω κατευθειαν 79.Σκεφτηκα μη τυχον κανει λαθος το msi ...Ειναι τοσο καλο πια το συστημα ψυξης της vapor ή παιζει κατι με το msi afterburner? Με 13.1 ειμαι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Τσέκαρε και με HWMonitor. Όντως είναι καλό, αλλά για 50-60 με τις ζέστες, έστω και χθες/σήμερα που έχει λίγη δροσούλα, μου φαίνεται ουτοπικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Όταν λες γραφείο, εννοείς χώρο με A/C? Αν ναι, λογικότατες οι θερμοκρασίες σου. Εγώ στο σπίτι, χωρίς, δεν περνάω τους 65 με ακριβώς το ίδιο "μετροπρόγραμμα" στην ίδια κάρτα φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Aρα οκ normal ειμαι ..Γραφειο εννοω στην δουλεια μου ρε .. Τωρα που το αναφερατε εχουμε κεντρικο κλιματισμο με 24 βαθμους σταθερη θερμοκρασια μεσα οποτε δεν επηρεαζει και η ζεστη .Παντως πολυ καλη υλοποιηση σε οτι εχει να κανει τουλαχιστον με τις θερμοκρασιες δεν το περιμενα .Σε επιδοσεις σαν την 680 ειναι δεν νιωθεις διαφορες ,μονο στην τσεπη σου βεβαια .Αν και νομιζω στο συγκεκριμενο παιχνιδι η 680 πρεπει να ειναι ενα τσαφ πιο γρηγορη ,δεν ειμαι σιγουρος ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μπα, μπουρούχες είναι, η 680 είναι το κάτι άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα