Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχεις ενα σημαντικο scaling απο οτι βλεπω , αλλα δεν ειναι στα επιπεδα του 100% 

δηλαδη σε σχεση με τη δικη μου (που πες δεν εχει και γιγαντια διαφορα απο μια 7970)  εισαι +64%

http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/khnoilkn_zps76f850c4.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Stock είσαι; Σε τι ρολόγια;

Εγώ με την 7950 @850/1250 έβγαζα ~35 fps και απ' ότι θυμάμαι στα benchmarks της Unigine διπλασιάζονται με CrossFire, οπότε θα περίμενα λίγο παραπάνω απ' τις δικές σου. Εκτός κι αν έχει παίξει ρόλο ο επεξεργαστής σου.

αυτος εχει 7970, οποτε δε μπορουμε να συγκρινουμε με 7950 στα 850, το δικο μου με τη καρτα στα 1100 ειναι πιο κοντα σε μια 7970 και για να μιλαμε για καλο scaling θα περιμενα γυρω στα 80fps 

εχεις ενα σημαντικο scaling απο οτι βλεπω , αλλα δεν ειναι στα επιπεδα του 100% 

δηλαδη σε σχεση με τη δικη μου (που πες δεν εχει και γιγαντια διαφορα απο μια 7970)  εισαι +64%

http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/khnoilkn_zps76f850c4.png

Αυτο με τι ρολογια ειναι?? Τα ιδια εβγαζα και εγω με τη Gigabyte και σχεδον τα ιδια με τη VaporX. 

Btw, η VaporX ειναι Ghz edition, ξεχασα να το σημειωσω.

Stock είσαι; Σε τι ρολόγια;

Εγώ με την 7950 @850/1250 έβγαζα ~35 fps και απ' ότι θυμάμαι στα benchmarks της Unigine διπλασιάζονται με CrossFire, οπότε θα περίμενα λίγο παραπάνω απ' τις δικές σου. Εκτός κι αν έχει παίξει ρόλο ο επεξεργαστής σου.

Δεν ειναι στοκ. Η Gigabyte ανεβηκε απο 1000/1375 σε 1080/1500 και η VaporX απο 1050/1500 σε 1080/1500. Δηλαδη εβαλα και στις δυο τα ιδια ρολογια. 

Ακομα και σε idle παντως το hwmonitor δειχνει 42 βαθμους. Αυτη τη στιγμη δηλαδη που ειμαι στο insomnia. Δεν εχει δροσια παντως αλλα ουτε και καυσωνα.

Αυτο με τι ρολογια ειναι?? 

1100/1450 

απο τη στιγμη που εχεις 7970 η καθε σου καρτα ειναι εστω και λιγο πιο δυνατη απο τη δικη μου 

οποτε καλα σου λεω οτι αν δουλευε 100% σωστα το cf σου θα επρεπ να εχεις 80φευγα fps 85+ μη σου πω

Ωραία, εγώ με 7950 @1160/1500 βγάζω 45.7 fps, οπότε εσύ θα έπρεπε να παίζεις γύρω στα 85 όπως είπα πιο πάνω.

Εκτός κι αν το Valley δεν έχει εξίσου άψογο scaling όπως το Heaven.

Στο Heaven λογικά πρέπει να βγάλει γύρω στα 36-37 fps με τη μία και τα διπλάσια με τις δύο.

Zapee995, για τσέκαρε μία σε τι mode τρέχουν, πόσο είναι το link width δηλαδή.

Το Gpu-z το δειχνει?

Edit!

Ξεκιναω το Heaven και ερχομαι.

Και ξανα edit! Γιατι οταν βαζω extreme στο heaven δε με αφηνει να το κανω full screen?? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...