Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτη ειναι ισως η καλυτερη αναπαραγωγη της πρωτης φωτο (απο τη πρωτη μερα) που μπορεσα να κανω.. δε μου φαινεται και τοσο διαφορετικη η κλιση.. μαλλον απο την αρχη εγερνε, οπως και να χει θα το παρακολουθω τωρα που μαζεψα αρκετο φωτογραφικο υλικο

IMG_20130522_133703_zps2eb794e5.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτη η τελευταια που εβαλα ειναι σημερινη , ναι φαινεται σα να μην εχει κλιση , αλλα αν δεις τη megahalems που ειναι τελειως καθετη (100% δηλαδη αυτη ειναι καθετη ετσι που ειναι βιδωμενη) φαινεται οτι κατι δεν παει καλα

οπως και να χει αν δε σκυψεις να δεις τελειως καθετα με τη μητρικη και το pcie τι γινεται μπορει και να μη φανει οτι τον παιρνει και γερνει και σκεψου οτι εβαλαν και το επιπλεον σιδερο κατα μηκος του pcb , αλλιως θα εγερνε κι αλλο :P

αν δεν αυξηθει η κλιση , εμενα δε με πειραζει , το θεμα ειναι μη γινει χειροτερη 

αναρωτιεμαι αν αυτο γινεται και σε αλλες καρτες με πολυ βαρος στη δεξια μερια , εγω πρωτη φορα το συναντω παντως , η sapphire που ειχα πριν (ειχε βεβαια πολυ μικροτερο pcb σε μηκος, δεν ξεπερνουσε καν το πλατος της μητρικης μου, οχι σαν αυτη που προεξεχει αλλους 2 ποντους)  δεν ειχε τετοια θεματα 

ΥΓ οριστε και η sapphire , ειναι μινιατουρα μπροστα στην 7950 :P

http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/IMG_20130320_144042_zps5dbfebf7.jpg

καποια στιγμη μπορει , γιατι βαριεμαι τα μαστορεματα αυτη τη στιγμη (θελει 10 λεπτα το ξερω, αλλα και παλι βαριεμαι) 

αν δεν δω οτι δε γινεται χειροτερη η κατασταση μαλλον θα μεινει ως εχει, ολα τα μεγαλα και  βαρια πραγματα αλλωστε κρεμονται :lol:

ειναι η κρεμαστη καρτα της βαβυλωνας 

Ωραιος! κοιτα, οσο παιζεις τα παιχνιδια σου μια χαρα και δεν σου δημιουργει προβληματα εκει, μην αγχωνεσαι. Εξαλλου, μηπως θα την κρατησεις και για παντα?  

οχι βεβαια και η εγγυηση της ειναι μεγαλυτερη απο οσο θα τη κρατησω 

επισης η ιδια η καρτα δε νομιζω να παθει τιποτα, πιο πιθανο θεωρω να μου χαλαγε το pci παρα η καρτα, αλλα η πλατφορμα ετσι κι αλλιως δε θα κρατηθει για πολυ ακομα 

βεβαια η πεποιθηση μου ειναι οτι μαλλον δε προκειται να συμβει τιποτα κακο , οπως εγραψα και πιο πισω και φαινεται και απο τη φωτο εστω και λιγο η ψυκτρα πχ σπρωχνει τη ραμ και αμα παρω καταλληλη φωτο θα φανει οτι εχει αρκετα σημαντικη κλιση ,αρκετα  πιο μεγαλη απο τη καρτα και δουλευει αψογα εδω και 3.5 χρονια 

εχουν δηλαδη ενα περιθωριο να "παιζουν" αυτα τα slots οπως και τα pcb εχουν αρκετα μεγαλο περιθωριο να λυγισουν μεχρι να δημιουργηθει θεμα 

ενταξει το παρακανε καπως η gigabyte, ισως θα επρεπε να τη κανει 3οροφη για να εχει μεγαλυτερη υποστηριξη ολου αυτου του μηκους , απο την αλλη εχει μια καταπληκτικη ψυξη και εγω ειμαι υπερμαχος του πολυ μεταλλου που κρεμεται απο τη μητρικη ή οπουδηποτε για καλυτερη ψυξη , οποτε δεν εχω και τοσο θεμα παρα τις οποιες "παρενεργειες" που καποια στιγμη θα υπαρξουν 

Παίζοντας Crysis 3 κι έχοντας ανοιχτό το MSI AB παρατήρησα κάτι πολύ περίεργο, το Core Clock δεν ήταν σταθερό.

Δεν έχω δει ξανά κάτι τέτοιο, και ποιος ξέρει πόσες φορές έχει γίνει και δεν το έχω πάρει χαμπάρι.

Καμιά ιδέα κανείς;

Πόσες καταστάσεις έχει η κάρτα σου; εμένα έχει μόλις 2 300 και 1100(καρατσεκαρισμενο), οπότε δε μπορεί να παίξουν διακυμάνσεις μόλις τρέξει κάτι 3d μένει εκεί, δεν έχω ενδιάμεσες φάσεις, μόνο στο φόρτο υπάρχουν διακυμάνσεις

Είναι μάλλον θέμα bios, κάνα boost μήπως εμπλέκεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...