Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε 12-18 μήνες όσοι έχουμε Quad Core θα έχουμε πάει σε 6-core τουλάχιστον..

Αναγκαστηκά γιατί αλλιώς δεν θα παίζει τίποτα.

Μέχρι τότε όμως μπουκαλάκι! :P  και Intel FTW :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σορυ που θα πω για καποια τεστ που εκανα αλλα η αληθεια πρεπει να λεγεται.. Καποια βλακεια μαλλον θα εχω κανει εγω... Εκανα ενα τεστ με στοκ και oc τον cpu και εβγαλα και στα 2 τεστ 53 fps με στοκ την 7950.. Με oc την 7950 στα 1170/1625 και με χωρις OC αλλα και με Oc τον cpu πανω απο 66 fps δεν μπορει να μου δειξει το Metro.. Δοκιμασα και με ρευμα παραπανω στα 1185/1625 και παλι μου βγαζει 66fps.. οι ρυθμισεις ηταν ολα max,no ssaa,no tess.. Περιεργα πραγματα...

Αναγκαστηκά γιατί αλλιώς δεν θα παίζει τίποτα.

Μέχρι τότε όμως μπουκαλάκι! :P  και Intel FTW :P

παντως το συστηματακι με 680-(2500 στοκ), ριχνει στα αυτια στο 8350-7970 και cpu προιγουμενης γενιας απο πλευρας ιντελ, παρα το μπουκαλι  :P

παντως το συστηματακι με 680-(2500 στοκ), ριχνει στα αυτια στο 8350-7970 και cpu προιγουμενης γενιας απο πλευρας ιντελ, παρα το μπουκαλι  :P

Tα 4-5 fps(και πολλα λεω)λεγονται τωρα ριξιμο στα αυτια?

ολη ιστορια εγινε για το μπουκαλι....μια χαρα τρεχει και σε ατι

τα fps δεν ειναι 4,5 αλλα 10 stok by stok....αλλα οκ δεν λεει τιποτα αυτο

μακακια που ασχολουμε με τον savaki :P

λοιπον θυμομουν πριν κατι μερες που ελεγε ενας αλλος χρηστης με gigabyte 79xx οτι κρεμαει απο το βαρος , σημερα που ανοιξα λιγο το κουτι μου διαπιστωσα (βασικα το ειχα διαπιστωσει και παλιοτερα, απλα τωρα πηρα και φωτο ) ,  οτι οντως υπαρχει το φαινομενο της "πιζας"  και παρολο που δεν ανησυχω μου φαινεται αρκετα παραξενο, ειδικα εκει που δεν φαινεται απολυτα ευθυγραμμισμενη με το pcie στο οποιο ειναι κουμπωμενη 

βεβαια λιγο πιο πανω εχω το high profile  dimm της kingston που ζμπρωχνεται απο τον ανεμιστηρα της ψυκτρας (δεν ξερω αν φαινεται απο τη φωτο, αλλα ειναι και αυτο ψιλοστραβο )  οποτε τετοια πραγματα ισως δε πρεπει να μου κανουν εντυπωση :P

βεβαια ενας φιλος μου που την εχει σε 932 haf πιο πολυ καιρο μαλιστα απο μενα δεν εχει το ιδιο φαινομενο ή αν το εχει δε φαινεται εξισου.. 

IMG_20130522_123136_zps9956ab9a.jpg

IMG_20130522_122537_zps479a31a5.jpg

ειναι η 3η καρτα που κουμπωνει σε αυτη τη μητρικη και η πρωτη που εχει αναλογο θεμα ,  μου χουν τυχει διαφορα "παιξιματα", αλλα οχι κρεμασμα

τωρα τι να πω.. θα δω πρωτα απο ολα αν το φαινομενο συνεχισει, εδω και αρκετες μερες απο τοτε που ξανακοιταξα μου φαινεται οτι η κατασταση ειναι σταθερη , θα το παρακολουθω παντως , αλλα δε ξερω και αν μπορω να κανω κατι ουσιαστικο για αυτο 

παντως σε σχεση με το κρεμασμα που ειχε δειξει ο αλλος χρηστης αυτο θα ελεγα οτι δεν ειναι τοσο τραγικο,  ομως αν δε καταλαβω τι φταιει δε ξερω και τι θα μπορουσα να κανω 

ειναι δομικο θεμα της καρτας; who knows , γιατι σε αλλους εμφανιζεται σε αλλους οχι; 

σκεφτομαι οτι ισως θα μπορουσα να κανω το εξης  σκηνικο, να φερω τα 6pin απο ψηλα (απο κει που ειναι το 24πινο)  να τα δεσω με ενα ziptie ισα ισα απο καπου εκει ψηλα και να εμποδιζουν τη καρτα να κρεμαει.. 

βρηκα μια φωτο απο τη πρωτη μερα της εγκαταστασης και παρολο που εχει αλλη τελειως γωνια, αν βαλεις μερικα σημαδια (πχ πυκωντες ή σημεια που δενονται zip ties ) μου φαινεται οτι μαλλον ηταν κρεμαστη απο την αρχη, αλλα μαλλον δε το παρατηρησα εκεινη τη στιγμη παρα μονο οταν διαβασα το ποστ του συμφορουμιτη 

οπως και να χει τωρα που εχω καποιες φωτο απο τη σωστη κλιση θα παρατηρω αν αυξανεται το κρεμασμα ή οχι με το καιρο

ΥΓ η φωτο απο τη πρωτη μερα.. 

IMG_20130404_155029_zps6a9c1372.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...